Właśnie czytałam w naszym regulaminie, że mamy zawody równolegle z klasykami- mam nadzieję, że nie dojdzie do niepotrzebnych kłótni, lecz będzie nam tylko razem weselej.🙂 Ja, Belcia, Jara, Ovca, rtk... Quanta?
jeśli nie będziecie zapierdzielać galopem po terenie lub robić inne niespodziewane ruchy mogące wyprowadzić z równowagi nasze młodziaki to będziemy żyć w pokoju ;-)
Czuje sie oburzona i rozżalona ze o mnie wszyscy zapomnieli 😕 Wiecie co dziewuchy ja zawsze do was wysyłam PW o spotkaniach.. widac nikt mnie nie chce.... 😕
Dobra żartowałam 😁 to jak sie umawiamy? jak nie bedzie padac to przybede z aparatem i pewnie z dzieciatkiem 😉
Tfu, 18-19! Wtedy będzie z pewnością więcej osób.😉 Zapraszam do kibicowania na reiningu i szybkościówkach.😉 A zawody sie chyba nasze rozpoczynają od 10.00 w sobotę?
rtk- a wy stoicie w boksach letnich, czy jakich? Ja mam pod opieka konia Krewa, bardzo charakterystyczna 😂 ( z powodu charakteru...) maści jeleniej. Jest zdjęcie w mojej galerii.😉
[quote author=wiedźma link=topic=3418.msg696723#msg696723 date=1283539670] Zapraszam do kibicowania na reiningu i szybkościówkach.😉 [/quote] mnie na szybkościówkach nie zobaczycie-to nie ma moje nerwy 🙄
ale na reinigu będę pewnie liczyć spiny tym i owym 😁
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=3418.msg700620#msg700620 date=1283932766] mam pytanie czy wiecie gdzie we Wro mozna naprawić srebrną biżuterię? [/quote]
Ja jestem od piątku we Wrocku, byłabym wdzięczna jakby mnie ktoś odebrał z dworca. 😁 A tak szczerze- dojadę 113, a wcześniej wam napisze, po czym mnie rozpoznacie.😉