Jak wymyślicie knajpkę, w której można wypić tylko piwo i alkoholowe drinki to uduszę gołymi rękami i podepczę po tym wszystkim - także brać pod uwagę moje groźby :P
Tu macie dziewczynki o Haggisie.klub jest pod Arkadami (Ola popraw mnie jak bredze) [[a]]http://wroclaw.pogodzinach.pl/info.php3?id=/115/HAGGIS%20PUB[[a]]
W tą niedziele będzie barman który robi pyszka driny, ale soczek też tam dają 😁
To dajcie znać czy zamówić stoliki i na ile miejsc, jeżeli się zdecydujemy tam
Moim marzeniem jest studiowanie we Wrocławio 🙂 Piękne jest to miasto! Oczywiście konia zabieram z soą, będę musiałą znaleść jakiś niedrogi pensjonat. A jaką uczelnię polecacie? 🙂
Vill brednie!!(no może nie dokonca,w każdym razie blisko Arkad) Klub jest na przeciwko Renomy(dawny PEDET).Wejście jest obok wejścia do DH Podwale(od strony Renomy).Zakręciłam 🤔,ale mam nadzieje,ze mniej więcej wyjaśniłam 😉
Mi to obojętne gdzie, ale zapomnijcie że dojde z Wami z Rynku pod Arkady - także jak coś to ja będę na tel. z Wami sprawdzać gdzie się zaczepiłyście :P
Postaram też się zjawić, 19😲0 pod Fredrą pasuje. A tak to na zawodach będe się kręcić pewnie jakiś czas, w oczo..dajnej 🤣 różowej bluzie (jeśli pogoda dopisze i nie trzeba będzie kurtki 😅 )