Hydropolos, zoo, taras, widokowy na Sky Towerze? Albo wbic sie w busa i bujnac i wejsc na Sleze 🙂 Ewentualnie zjesc burgera, tatara i upic sie na Watykanie 😁
Wioska kultur brzmi fajnie, akurat od soboty 🙂 Zoo znam już chyba na pamięć bo jestem za każdym razem, a jechać poza Wrocław ani nawet upić się niestety nie mogę z okazji zawodów 😡 Powinnam siedzieć na tyłku i pilnować kondycji psychofizycznej 😂 Zatem pooglądam rolników podczas wioski kultur 😉
Czy ktoś z forum był miesiąc temu na ul. Szajnochy? czyli mówiąc wprost - czy oglądał / brał udział w prezentacji kulturalnej Lublina we Wrocławiu? Jeśli tak, to jak wrażenia?
poszukuję taniego noclegu w Trzebnicy lub jej południowo-wschodnich okolicach, tak do 10 km , tani tzn 30-40 zł za noc , wymagania łóżko i prysznic 🙂 bez gwiazdek 🙂 jakaś agroturystyka , hostel , jeden nocleg dla jednej osoby .
z Campany właśnie dostałam odpowiedż - 80 zł 🙁 poszukuję nadal , wszystko to co jest w necie obdzwoniłam , możę ktoś wie o jakiejś nierozreklamowanej agro ?
Czołem Wrocławianie! Potrzebuję namiary na sprawdzonego majstra lub ekipę od remontów mieszkań (w moim przypadku - remont jednego pomieszczenia). Tak ciężko o kogoś ogarniętego i w miarę szybkiego... Ktoś coś? 😉