Forum towarzyskie »

Wrocławianie :))

Z Radwanic jest jakis podmiejski autobus do samego centrum, dokładnie pod Galerię Dominikanska.
A dokładnie 900L, 900P i 901 🙂 Proponuję http://wroclaw.jakdojade.pl/
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: Tylko gdzie pojechać, co zobaczyć, co robić?  😉
Hydropolos, zoo, taras, widokowy na Sky Towerze? Albo wbic sie w busa i bujnac i wejsc na Sleze 🙂
Ewentualnie zjesc burgera, tatara i upic sie na Watykanie 😁
ZOO w sobotni weekend to kiepski pomysł.

Wieczorem warto zobaczyć multimedialną fontannę na pergoli koło Hali Ludowej (Stulecia)
wroclawskafontanna.pl
W tej samej Hali od 1 lipca jest wystawa fotografii- Marilyn Monroe i Marlena Dietrich w obiektywie Miltona Greene'a.
halastulecia.pl/wydarzenie/marilyn-i-marlena/
Można popłynąć stateczkiem po Odrze np. z Ostrowa Tumskiego
statekpasazerski.pl
Od 2 lipca będzie "Wioska Kultur"
Wioska Kultur na pl. Społecznym
Dziękuję  :kwiatek:

Wioska kultur brzmi fajnie, akurat od soboty  🙂 Zoo znam już chyba na pamięć bo jestem za każdym razem, a jechać poza Wrocław ani nawet upić się niestety nie mogę z okazji zawodów  😡 Powinnam siedzieć na tyłku i pilnować kondycji psychofizycznej  😂 Zatem pooglądam rolników podczas wioski kultur  😉
smarcik, proszę
Warto też pożyczyć miejski rower i przejechać się po Wro.

smarcik, Edytka jak przyjechała do Wrocławia to się upiła, uczyła się pluć, a skoro świt pojechała w góry na obóz biegowy  😎
Sugerujesz, że we Wrocławiu alkohol działa inaczej?  😁

W sumie fakt, 2 lata temu tak zrobiłam i na kacu, bez śniadania o 7 rano wystrzelałam wicemistrzostwo Polski, może czas powtórzyć  😂
Tutaj wszystko inaczej działa  😁
Łoo ale stare czasy, trzeba powtórzyć. Watykan MA MOC!
Ledwo dwa lata temu, jakie stare czasy ;D
JARA, moja drooooga, ile wody upłynęło...
Czy ktoś z forum był miesiąc temu na ul. Szajnochy? czyli mówiąc wprost - czy oglądał / brał udział w prezentacji kulturalnej Lublina we Wrocławiu?
Jeśli tak, to jak wrażenia? 
poszukuję taniego noclegu w Trzebnicy lub jej południowo-wschodnich okolicach, tak do 10 km , tani tzn 30-40 zł za noc , wymagania łóżko i prysznic 🙂 bez gwiazdek 🙂 jakaś agroturystyka , hostel , jeden nocleg dla jednej osoby .
W Trzebnicy dom wycieczkowy "Noclegi Zdrój" ul Kościuszki 14-16, było coś około 30zł doba.
Sugerujesz, że we Wrocławiu alkohol działa inaczej?  😁

W sumie fakt, 2 lata temu tak zrobiłam i na kacu, bez śniadania o 7 rano wystrzelałam wicemistrzostwo Polski, może czas powtórzyć  😂

smarcik co trenujesz? Strzelać będziesz na Wodzisławskiej?
Łoo ale stare czasy, trzeba powtórzyć. Watykan MA MOC!

oj trzeba... dawno się tak nie najadłam jak wtedy  😂 😁
Ascaia znajomi byli, chwalili sobie
aspiw , w tym miejscu dla jednej osoby za jeden nocleg płaciłam 70 zł 🙁
espana strzelectwo sportowe, karabin 😉 Chyba na świątnickiej jest strzelnica. Ogólnie to są mistrzostwa Polski w ten weekend 🙂
smarcik to ta sama strzelnica, co nasza myśliwska, tylko widocznie wejście od innej strony 🙂 Połamania!
blucha, no to może to
Adres:

Dom Gościnny Campana

ul. Henryka Brodatego 23A
55-100 Trzebnica

Zapytaj o nocleg

Facebook:

www.facebook.com/Campana-Do...
Tel.:
(71) 305-16-46
Tel. kom.:
601-746-425
z Campany właśnie dostałam odpowiedż - 80 zł 🙁
poszukuję nadal , wszystko to co jest w necie obdzwoniłam , możę ktoś wie o jakiejś nierozreklamowanej agro ?
Polecicie dobrego psychologa kobietę we Wrocławiu? Dla nastolatki.  :kwiatek:
Espana wysłałam priv
Frans, czy ja tez moge prosic o namiary? Dla doroslego.
Frans, czy ja tez moge prosic o namiary? Dla doroslego.

Wysłałam na priv 😉
Czołem Wrocławianie!
Potrzebuję namiary na sprawdzonego majstra lub ekipę od remontów mieszkań (w moim przypadku - remont jednego pomieszczenia). Tak ciężko o kogoś ogarniętego i w miarę szybkiego...
Ktoś coś? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się