To ja na wszelki wypadek nie idę płacić bo i tak skonczy się, że przyjdzie kilka osób 😉 może komuś uda się przyjść wcześniej ( tak koło 18 to powinny być jakieś wolne stoliki )
Właśnie!! Wszyscy mile widziani, nie wstydzić sie i podchodzić śmiało jak kogoś zauważycie. A ja, z ami i może zairka z ekipą sie dołączy 😉, mogę sie spotkać na 1 maja na przystanku koło fontanny wiec tak się można przyłączyć. Mnie teraz łatwo poznać, wielka, ulana na buzi, zapakowana w czapkę i szalik że ledwo poznać 😂
Ja może wpadnę na 2 godzinki, ale jutro się zdeklaruję czy tak czy nie, bo musiałabym przełozyć inne spotkanie - ale chyba warto, bo ja poza epk nikogo nie znam a chętnie poznam(tzn niektórych kojarzę z widzenia, ale wiecie jak to jest w srodowisku - wszyscy sie kojarzą, ale mało kto sie zna :wysmiewa🙂
A mnie może Jessy kojarzy z Partynic? (to ja z Tobą topiłam się podczas robienia zdjęć w trakcie powodzi :cool🙂 😉
Takze nie bedzie tak źle, ja kojarze epke, repke (żeście sie umówiły z tymi nickami?!), vill, amazonke, Jessy, zairke, hexe 😉 Także mam nadzieję ze jakoś się poodnajdujemy 😉!
Witam. Pewnie, nie kojarzycie mnie, bo mało udzielam się na forum, ale kiedy przeczytałam, że postanowiłyście się spotkać, to stwierdziłam, że chętnie Was poznam🙂 Razem ze mną będzie re-voltowa hidalgo ( która też niewiele się udziela) i być może uda nam się wyciągnąć Pinię ( od zdjęć) i jeszcze jedną osobę. W każdym razie ja i hidalgo będziemy na pewno. Pozdrawiam i do zobaczenia 🙂
Ja cię chyba repka nie znam 😉 Kurcze muszę coś wykobinować żeby wpaśc, ale zeby ta osoba z która jestem umówiona(z która ciągle przekładam spotkania)sie nie obraziła 😁
no to ślicznie 😅 bardzo się ciesze :kwiatek: mnie pewnie nikt nie pozna po ciąży ale co tam...podobna do mnie tylko 2 razy większa to tez ja 😁 umówmy się pod fontanna nie na przystanku 👀 ja będę czarny płaszcz brązowa czapka i brązowy szalik mąż mój nie wiem jak się ubierze przyjaciółka szary płaszczyk mała, głosna blond ja poznam napewno repke i epke, i vill i ami i amazonke i rtk i maxowa nad reszta ktora znam to moge sie dluzej zastanawiac a tych ktorych nie znam chetnie poznam :kwiatek:
aha w razie jak by ktos sie spoznial nie mogl trafic itd podaje moj tel 721 030 423 jak cos ja mam nr do ami, maxowej, epk i vill
dyra pewnie :kwiatek: branka tak o 19 w mleczarni chyba ze ktos sie spozni na maja to troszku pozniej bedzie ta ,,nasza grupa" Hexa to usiadziemy na podlodze 😁