Ja takze licze ze repka bedzie i wezmie ze soba pewna nievoltowa dziewuche i voltowa hexe ktora tu juz chyba malo kiedy zaglada :kwiatek: 👀
Dobra czyli PLan jest taki SObota 30.01 o 19 w mleczarni ( o ile trafie bo bylam tam raz i mnie prowadzono :hihi🙂 kto bedzie prosze potwierdzic, kto nie chce isc prosze namawiac 😁
O to ja w sobotę w sumie tez mogę. Też nie mogłam do mleczrni trafić 😀 Wiem tylko że auto trzeba na włodkowica zaparkować 😀 Zaczynam męczyć Hexę i córcię (pewną niovoltową dziewczynę 🙂 )
a do mleczarni nie jest trudno trafić. Trzeba iść tą ulica, na któej sie bierze ślub cywilny 🙂 Mleczarnia jest po drugiej stronie ulicy niż urząd, tyle że jeszcze dużo dalej.
Mogę na chwile wyjść z biura i zrobić rezerwację ( z pl. Wolności mam dwa kroki 🙂 ) tylko na która i na ile osób ostatecznie?
edit:
Sytuacja wygląda więc następująco : rezerwacja jest w tym lokalu usługą płatną. Koszt to pięć złotych od osoby. Wstępnie zarezerwowałam w piwnicy stolik na 15 osób - do godziny 12 w sobotę należy dokonać potwierdzenia wyrażającego się wpłaceniem w/w kwoty 😉 Co robimy?
No to się jednak musimy na 100 % zdeklarować, żeby się nie okazało, że przyjdzie 5 osób i zapłacimy za resztę 😉 a reszta uzna, że woli kawkę w domu ...