Natchnione pierwszymi promieniami słońca i ogromną chęcią spotkania wszystkich przemiłych voltowiczów 😍 (re-voltowiczów, voltopirów) razem z repką stwierdziłyśmy że to odpowiedni czas by przywrócić życie wątku o wrocławianach🙂
Wzywamy do wspólnego spotkania na piwie, na drinku, przy kefirze lub na zawodach.
Korsarz,epka, hexa, żuczek z widłami, zairka, ami, ritka, jun, szpilka i cała reszta 😉proszona o zgodne wybranie najbliższego terminu spotkania.
Albo też 15.03 po skokach gdzieś w knajpie :P Uważam, że osoby wymienione i niewymienione obowiązkowo muszą przyjść, względnie przytoczyć się (--> Epk 😉 ) i wyspowiadać sie z tej długiej przerwy międzyspotkaniowej 😀
Materiał jest na tyle wytrzymały, że na bank dostaniesz kopa 🙂
Ale za spotkaniem jestem jak najbardziej 🙂, możemy zacząć na partynicach i podopingować naszą forumową Norakę 🙂 a potem przenieść się do knajpy na piwko lub kefirek 🙂
no no 😀 ja też sie oczywiście pisze, zresztą skoro ostałam wywołana przez Vill 🙂 do tablicy, to nie ma bata 🤬 może wkońcu uda mi się poznać całą voltowo-wrocłwską-ekipe 😍
Za,za,za Tylko ja oczywiście jak co zawody mam zjazd 😤,ale wieczór jak najbardziej tak 😅 Vill kolorowe drineczki czas kontynuować 🤣 No i może wreszcie uda mi sie poznać resztę wrocławskich voltowiczów 🙂
proponuje ustalic jakis wstępny plan na 15.03, bo to juz w sumie za tydzien. Rozumiem, ze spotkamy sie na zawodach, a potem wieczorem gdzies w knajpce ? 👀 Ja na wieczór powinnam dotrzeć do Wro.