Forum towarzyskie »

U kogo WIOSNA na całego?

U mnie siano się kończy... Koń będzie miał słomę i sianokiszonkę, jeśli na koniec kwietnia/ początek maja nie wyrzucę konia z boksu na pastwisko... Zacznę rozglądać się, czy jakiś sąsiad beli siana nie ma na zbyciu,bo coś cienko to widzę :/
23.03.12

taaaa...
Dementek ja mam na zbyciu :P
U mnie to samo - siano się pokończyło i z rozpaczy zamawiam od razu więcej... Na czarną godzinę, jakby w maju też były mrozy....
nic nie mówcie o sianie :/. najgorsze to te kury. kurnik miał stac od połowy marca. a kury jak mieszkały w kuchni tak mieszkają :/. trochę mnie to w...ć zaczyna 😤
U mnie już pierwszy krokus! 😅
zaraz go mróz zetnie! hehehe 😂
ChingisChan, biorąc pod uwagę to, co prognozują na jutro to... weź go zetnij i wstaw sobie do wazonu, dłużej przeżyje...  😫
Moon ja tam widzę prognozę na moim pulpicie 0-3 stopnie, mi tam pasuje 😁.
u mnie wbrew wczorajszym prognozom, słońce  😅
U mnie też póki co słonko.
Jutro (Uwaga: Dla ludzi o mocnych nerwach, informacje wku%$^%&ce!): http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/112292,jutro-przejda-sniezyce-i-ulewy

Jutro (Uwaga: Dla ludzi o mocnych nerwach, informacje wku%$^%&ce!): http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/112292,jutro-przejda-sniezyce-i-ulewy

Z tego artykułu "Dzisiaj pomimo, że w całym kraju będzie do najmniej zero, spodziewamy się nie deszczu, lecz przelotnych opadów śniegu.

Najwcześniej zanikną one w województwach południowych, zaś najpóźniej dotrą na północ i północny wschód, gdzie najdłużej utrzyma się słoneczna pogoda."
U nas nie całkiem południe, ale nic nie padało. Świeci słońce i wreszcie na plusie! Tylko wieje cholernie.
Opady na naszych terenach zapowiadają od tygodnia i tydzień na przód. Póki co się nie sprawdza ( czyli najbardziej sprawdzającą się prognoza jest onet.pl)
U mnie też nie padało. Ale - ostatnio jak zaczęliśmy robić płot pan, który robił mówi do nas że na dziś zapowiadają śnieg, i czy warto zaczynać ten płot. Ja się rozejrzałam, popukałam w czoło - jaki śnieg? I zaczęliśmy płot. Wieczorem zaczęło ostro padać, do rana było całkowicie biało i to spora warstwa.
na termometrze w cieniu + 6, sloneczkowczuc choc zamglone, w aucie na parkingu to nawet +10 zlapalo, opadow brak !!!
może jednak się pomylą i wiosna przyjdzie 🙂😉)))
w ciągu godziny temp spadła o dwa stopnie a słońce za chmurami już nie grzeje, zrobiło się bardziej szaro, chyba jednak coś się kroi...
ja sie chyba zaraz pokroję 😀iabeł:
jutro palę komisyjnię "plan działań" sporzadzony na luty-kwiecień. cały poszedł się bujać 😵
A u mnie o 9 rano było 0 stopni w cieniu. Wiosna jak nic  😁
omnia, Nic mi nie mów o planach, bo mnie szlag trafia od razu. O tej porze miał być już wykopany i wymurowany fundament na mazurach! A tak to lipa, bo śnieg zalega 😵
O, takiego pana dzisiaj spotkałam na spacerze  😉
olencja, pewnie wracał z powrotem do ciepłych krajów  😉
Pewnie tak. A już miałam nadzieję  😉
U mnie też leciało- mąż mówi, że czapla, a ja mówię, ze bocian, ale to z przekory chyba powiedziałam.
Wytrzymało dzis, całkiem byłoby miło, gdyby nie wiatr.
wczoraj już było prawie prawie.. A dziś? Wstaję rano, za oknem biało i sypie śnieg...
Ciekawe czy policji wzrosły statystyki samobójstw? :/
Esef Właśnie miałam pisać o mojej "depresji" z powodu białości za oknem... To jest jakaś tragedia. Ciekawa jestem jaka pogoda będzie w poniedziałek wielkanocny... Jak będzie tak sypało, to nie dojadę do rodziców na obiad świąteczny...
Miałam takie ambitne plany na pojeżdżenie w końcu na koniu, bo wczoraj ujeżdżalnia popołudniu odmarzła, a tu co widzę?!  😵
Jestem załamana!

Mam czarny humor jak nic - Alaska, Twój nick pasuje tu jak ulał.  😉
Miałam rano myśli samobójcze.  😵
Mam czarny humor jak nic - Alaska, Twój nick pasuje tu jak ulał.  😉
Miałam rano myśli samobójcze.  😵

Dokłądnie to samo miałam napisać. Łącznie z myślami samobójczymi.
Miałam jutro jechać do Lublina. Odpuszczam.
Pada snieg, pada snieg, dzwonia dzwonki san...  😵
o matulu.... za Wieliczką tez masakra, to już nie zima a wiosna zaskoczyła drogowców, mężu ledwo do pracy dojechał

za oknem tak:

i ciągle syyype

chyba zaraz pójdę lepić zajączka wielkanocnego
Byłam z linijką zmierzyć. 10 cm -centrum Krakowa. I wali non stop.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się