Ja też w kamizelce i krótkim rękawku śmigałam na koniach dziś 😀 Ciepełko, wiosna, ptaki szaleją, koza się grzeje, konie na padoku leżą i się wyjgrzewają albo dają czadu - hormony szaleją... WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA, ACH! TO TY!!! 🙂
Jak patrzyłam na termometr to dobiło u nas 24 stopnie. Masakra, wyszłam w jeans'ach i cienkim sweterku ... Było mi cholernie gorąco ... 😵 Ale mimo wszystko taka pogoda cieszy 😀 Cierp1enie mój dzisiaj zaszalał - rybaczki i krótki rękaw, ale on zawsze był inny od wszystkich 😁
ja tam od środy latam w cienkim płaszczyku, trampkach i krótkim rękawku, znajomi poubierani w grube zimowe kurtki 😁 wczoraj chciałam założyć spodnie przed kolano, ale się nie zmieściłam 😵 w tej chwili termometr pokazuje 21 stopni! i widziałam motyla w piątek 😎
wczoraj +27 na termometrze mojego auta, dziś jedynie +19, za to wczoraj jeszcze w bluzach, dzis już w krótkim rękawku... widzieliśmy 4 stada żurawi(nie klucze bo krążyły od siebie w grupach po około 20-30sztuk), darły sie jak głupie, ale wysokość przelotu jak nigdy miały gigantyczną, bowiem dojrzeć je na niebie wcale nie było łatwo ech...wiosna
Melduję, że W Lubinie na termometrze ledwo ledwo 10 stopni, ale jeszcze słońce nie przeszło od strony kuchni więc to pewnie dlatego. Od strony mojego pokoju słońce daje po oczach 🙂 Niby ma być 12 stopni, ale podejrzewam, ze i tak pójdzie kilka stopni wyżej 😀
U nas dziś na termometrze 16 stopni, ale bez słońca, które się próbuje mimo wszystko przebić, podobno dość silny i nieprzyjemny wiatr. Zobaczymy co będzie później 😉
Hihi, a ja byłam u znajomej i myślałam, że pół dnia grzmi. No jak nic - grzmoty. Potem się okazało, że to poligon, cholera ;/ Rano padało, potem ciepło, czasem słońce wychodziło zza chmur, ale jednak nie tak pięknie jak w sobotę.