Forum towarzyskie »

U kogo WIOSNA na całego?

Ale fajna ruda bestia!
Dziś słoneczko i ciepło 😜 Wyszłam na dwór z aparatem i ustrzeliłam kiełkujące krokusy i biedrona 😉

Ja dziś w samej bluzie śmigałam, a było mi za gorąco 🙂
Widziałam sporo osób na krótki rękawek.
Ja też w kamizelce i krótkim rękawku śmigałam na koniach dziś 😀 Ciepełko, wiosna, ptaki szaleją, koza się grzeje, konie na padoku leżą i się wyjgrzewają albo dają czadu - hormony szaleją... WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA, ACH! TO TY!!! 🙂
Ja też - bluza, adidasy i radocha na widok biedroneczki.  😉
Mój kolega nawet loda sobie kupił  🤣
Jest tak cudny dzionek, że aż przesada  😍 wszystkie trzy konie leżą plackiem na trawie  😍
20 stopni! za ciepło mi w trampkach było :O
we Wrocku pogoda rewelacyjna, zaliczyłam 3 godzinny spacer z psem w promieniach słońca 😀 ach żyć nie umierać  💘
A ja wspaniały teren w samym polo z krótkim rękawem!!! Tylko komary się obudziły :\
U mnie też świetny dzień, sezon na bieganie w krótkim rękawku i spodenkach 3/4 w których i tak jest za gorąco uważam za otwarty!
dzisiaj było stanowczo za gorąco.  😵
o matko, a tu jeszcze lato przede mną.
Jak patrzyłam na termometr to dobiło u nas 24 stopnie.
Masakra, wyszłam w jeans'ach i cienkim sweterku ... Było mi cholernie gorąco ... 😵
Ale mimo wszystko taka pogoda cieszy 😀
Cierp1enie mój dzisiaj zaszalał - rybaczki i krótki rękaw, ale on zawsze był inny od wszystkich 😁
ja tam od środy latam w cienkim płaszczyku, trampkach i krótkim rękawku, znajomi poubierani w grube zimowe kurtki  😁
wczoraj chciałam założyć spodnie przed kolano, ale się nie zmieściłam  😵
w tej chwili termometr pokazuje 21 stopni!
i widziałam motyla w piątek  😎
Skowronki. Czajki. Trzmiele. Mrówki. Wiosna.
W głowach koni też: stęp łudząco przypomina kłus, kłus galop, a galop przypomina serię radosnych baranów. 😉
Uff... koń wiosenny ja... zmęczona.
wczoraj +27 na termometrze mojego auta, dziś jedynie +19, za to wczoraj jeszcze w bluzach, dzis już w krótkim rękawku...
widzieliśmy 4 stada żurawi(nie klucze bo krążyły od siebie w grupach po około 20-30sztuk), darły sie jak głupie, ale wysokość przelotu jak nigdy miały gigantyczną, bowiem dojrzeć je na niebie wcale nie było łatwo
ech...wiosna
A ja, jak to w ciepłe dni, obtarłam sobie od lejów nogi. Tradycja.
Suuuuuper pieknie w szczecinie😀 wczoraj kolo 18, dzis kolo 14 w sloneczku, bosko😀
W Tłuszczu pogoda straszy chmurkami deszczowymi i wieje 🙁
Melduję, że W Lubinie na termometrze ledwo ledwo 10 stopni, ale jeszcze słońce nie przeszło od strony kuchni więc to pewnie dlatego.
Od strony mojego pokoju słońce daje po oczach 🙂
Niby ma być 12 stopni, ale podejrzewam, ze i tak pójdzie kilka stopni wyżej 😀
<szept konspiracyjny> Przejaśnia się... 😉
Mysza co Ty narzekasz, ja dzisiaj w cieniutkiej bluzce pomykałam. ale wieje nieprzyjemnie dość /-;
Facella ja narzekam ? 😁 Ja się właśnie cieszę 🙂
Wiatr faktycznie nieprzyjemny, ale da się przeżyć, skoro moje uszy nie dają o sobie znać, to jest OK 😁
moje włosy dały mi dość dosadnie do zrozumienia, że nie lubią takiej pogody...  😵
Mnie dziś w drodze do domu zaskorzyła wichura z gradem i śniegiem, trwało to jakieś 15 min i oczywiście jak weszłam do domu to wyszło słońce  😤
To dzisiaj jest ten pierwszy dzień wiosny czy wczoraj? 🙂
Bo mój syn przyniósł z przedszkola wieści że wczoraj tylko nie wszyscy o tym wiedzą..

EDIT: o http://pl.wikipedia.org/wiki/Wiosna
czyli rację miał bestia 😀
U nas dziś na termometrze 16 stopni, ale bez słońca, które się próbuje mimo wszystko przebić, podobno dość silny i nieprzyjemny wiatr. Zobaczymy co będzie później 😉
u mnie sto razy bardziej wiosennie bylo w weekend niz dzis!
gwash, to gratuluję syna - miał rację  😁
Jun, chyba jak u wszystkich  😕
Hihi, a ja byłam u znajomej i myślałam, że pół dnia grzmi. No jak nic - grzmoty. Potem się okazało, że to poligon, cholera ;/
Rano padało, potem ciepło, czasem słońce wychodziło zza chmur, ale jednak nie tak pięknie jak w sobotę.
W końcu przestało łeb urywać!  🙄
Za to... Mój TŻ poczęstował mnie katarem, jupi. 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się