AAaa nareszcie słońce , z przyjemnością patrzę na topniejący śnieg a raczej w tej chwili jego brak , właśnie słyszę jak za oknem ptaki sobie ćwierkają , aż się chce żyć ! 😅 😅
U nas (w zach. części opolszczyzny) słonecznie - 15 stopni, rano troszkę popadało, suchutko, śniegu praktycznie ni ma 😀 niedługo w jakiś terenik chyba sobię skocze 😉
Warszawa: nieciekawy, pochmurny dzień z lekką mżawką ok. zera chyba zimno i nieprzyjemnie. Oznak wiosny brak. W Lasku na Kole jeszcze w niedzielę śnieg leżał.
Szczecin-pochmurno, ale wiosennie, ptaszki cwierkaja, slonce od czasu do czasu pojawi sie na horyzoncie. mam niesamowita chec do zycia i do nauki, juz nie moge doczekac sie konca roku i matur 🏇 😅
Bielsk Podlaski - konie chodzą jeszcze po śniegu, w nocy spada jeszcze kilka ładnych kresek pod zero. Wdzień jest w miarę, ale na plusie marne 2, 3 st.
Wczoraj była taka piękna pogoda 🙇 😜 (Lidzbark Warm.) aż poczułam wiosne, w mieście bylo zero śniegu.. a dzisiaj? 😤 od rana pochmurno, pada na zmiane śnieg z deszczem, chlapa i w ogóle 🤔 🤔wirek:
na plusie cały czas, wczoraj padał deszcz, ale to nic 😉 ważne, że mrozu nie ma. śnieg tylko w najgłębszych częściach lasu, czyli ogólnie juz go nie widać 😀 😀 😀 i dobrze
U mnie dziś było 16st 😜 przepięknie, słonecznie, drzewa w pączkach, niestety w większości poobgryzane przez potworka, który tak dziś cieszył sie z pięknej pogody: 😅
Hmmmm Rabka= nadal dużo śniegu, raz topnieje zamieniając się w ,,ciape" , a potem zamarza tworząc lodowisko :/ Ogólnie nieciekawie. Zazdroszczę tym co śniegu już nie mają 😉