Ładne, ale ja jestem za chytra, żeby wywalić tyle na ozdobę do włosów, której więcej nie założę 🙁 . I tak rozpaczam, że wydałam tyle na sukienkę 😁 bo pierwsza kosztowała 270. Na dokładkę wymyśliłam sobie krzywy warkocz, więc chyba by mi to nie pasowało.
Natomiast biżuteria to co innego. Tylko totalnie nie mam pomysłu.
Myślę, że na bransoletkę jestem skłonna wydać tysiaka, albo trochę więcej. Ale na kwiatki do włosów to może 30 😁 Będę miała jakieś coś wplecione w warkocz, bo dzisiaj już zapisałam się na fryzurę ku zgrozie mojej fryzjerki. Ale odetchnęła, że nie chcę żadnych koków i upięć, tylko klasyczny francuski warkocz po skosie na głowie. Jako, że jeden ślub za mną, to myślę absolutnie pragmatycznie co do wydatków.
w tym tonie utrzymaną bransoletkę zrobiłam z kryształów swarovskiego. realizuję również wymarzone projekty, jeżeli nie można czegoś znaleźć w sklepie. ale jednak to rękodzieło, nie jubilerstwo, choć na srebrze i złocie również pracuję. widzę, że celujesz w inną stronę, ale gdyby coś to postaram się pomóc, o ile termin nie jest napięty. 🙂
pokemon, tam mają też grzebienie wpinane w warkocz. Ozdobę zawsze możesz odsprzedać 😉
Ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie coś takiego samodzielnie. Potrzebny jest drucik, koraliki i małe kombinerki 😉 Zrobiłabym coś w stylu tych wianków ale jako długi drucik wpleciony w warkocz. W ten sposób
Trochę mnie życie pochłonęło ostatnio i nie miałam czasu tu zaglądać. Emptyline zaraz wyślę link do albumu z fotami na PW 😉 Rtk fajne zdjęcia, takie radosne 😀 Pokemon przepiękna ta bralsoletka!!! chociaż cena faktycznie zaporowa 🤣 Libella, od dawna na voltę nie zaglądałam, tym bardziej w wątek ślubny. ale z przyjemnością tu wracam by ponownie spojrzeć na Twoje zdjęcia. Wyglądałaś pięknie, a Twój uśmiech jest zaraźliwy, człowiek też od razu się uśmiecha. 🙂 Wspaniały klimat zdjęć, piękna sceneria. 🙂 no i makrama piękna. 🙂 Wiem, że wyplatasz, tę też wyplotłaś sama? 🙂
Dzięki :kwiatek: tak, sama wyplotłam.Miała po ślubie zawisnąć nad łóżkiem, ale jednak jest trochę za duża jak na moją sypialnię, więc chwilowo siedzi w skrzyni i czeka, aż wymyślę co z nią zrobić 😁
Mam sukienkę! Niestety brakuje mi dobrych zdjęć, więc nie będę wstawiać. Opadające ramiona, tuba z rozcięciem na nogę. Nie jest obcisłą syrenką, ale dzieki temu mogę swobodnie tanczyć. Salon Laurelle- boże, mają przepieeeekne sukienki!!!!! Wieczorowe również.
Teraz poszukiwania butów w kolorze nude. Macie jakieś sprawdzone firmy?
yga, dokładnie mam to samo pytanie co smarcik 😁 I jestem ciekawa dołu tej pierwszej, bo góra piękna! Ja swoje buty cieliste/nude kupowałam w Wojasie 😉 Wiem też, że Venezia ma super wygodne buty. Oczywiście jeśli szukasz skórzanych 😉
Oh, to ta druga wcale nie wygląda jak za 150 zł! Wygląda jak pełnoprawna suknia ślubna, i oczywiście yga wygląda w niej obłędnie 😍 O pierwszej nie wypowiem się, bo niestety bardzo mało widać 🙁
Sukienka ze skrzydłami to ta za 150 🙂 faktycznie wygląda jak ślubna, tylko że jej materiał jest bardzo cienki, elastyczny. Oczywiście że dekolt i długość poprawie u krawcowej 😁
Pokemon - nie, jej dół jest prosty 🙂
Zdjęcia ślubnej to wstawię już po ślubie, bo jeszcze mnie do niej zrazicie, wtedy dopiero by był płacz 😁 😵 Na szczęście na tą chwilę jestem jej pewna 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 października 2018 17:52
yga, ja się załapałam na za duże zdjęcie i przecudna ta suknia 😍
Dziekuję, mi sie tez bardzo podoba, i jedna i druga 🙂 Tylko ślubną będę modyfikować- podnosić spódnicę wyżej, żeby zaznaczała talię 🙂 Tą na poprawiny również- dekolt NIECO 😁 zmniejsze, skrócę przed kolano i wszyję halkę, bo prześwituje.
Teraz zaczynam eksperymentować z butami 😁 To akurat lubię. Pierwsza para doszła dzisiaj 😅
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 października 2018 15:38