jakby któraś z Was/ ktoś znajomy szukał fajnej sali na przyszły rok w okolicach Wawy to mam fajną miejscówkę+wolny termin. miejsce bardzo oblegane, nie mają już prawie terminow na lato 2010.
No to i ja się dopisuję do tematu 🙂 Nie myślałam, że tak szybko pójdzie 😉 Sala i kościół już zarezerwowane. Teraz jakiś zespół i "utrwalacz"... Nie zdawałam sobie sprawy, że to tyle roboty, ale przyjemnej całe szczęście 😉
[quote author=T&N link=topic=34.msg328025#msg328025 date=1251964018] No to i ja się dopisuję do tematu 🙂 Nie myślałam, że tak szybko pójdzie 😉 Sala i kościół już zarezerwowane. Teraz jakiś zespół i "utrwalacz"... Nie zdawałam sobie sprawy, że to tyle roboty, ale przyjemnej całe szczęście 😉 [/quote]
mery, Breva ogólnie mówiąc i patrząc na to z dystansem już to byliśmy z dwóch różnych bajek i nie udało się znaleźć wspólnego mianownika... w szczegóły lepiej nie wchodzić, nadal mam ścisk w żołądku jak o tym pomyślę. pierwszy miesiąc miałam wyjęty z życiorysu nie jadłam, nie spałam. teraz już jest ok.
Nie jestem pewna, czy odpowiedni wątek.... 😉 Wybieram się jutro na ślub, będziemy tam trochę jechać. Zastanawiam się nad bukietem... Musiałabym kupić do rano i obawiam się, że może nie dotrzymać do wieczora. Słyszałam ostatnio, że zamiast kwiatów można kupić np. dobre wino. Prawda to? Nie ukrywam, że dużo wygodniej było by kupić butelkę wina... tylko nie wiem czy rzeczywiście jest to przyjęte?
Libella,a nie możesz np.kupić bukietu na miejscu?Ja jadę na wesele do Sosnowca i kwiaty kupujemy właśnie tam.Mam tylko nadzieję,że moja fryzura przetrwa w miare dobrym stanie...