Forum towarzyskie »

... ślub :) ...

Przyjaciółka z dużym poczuciem humoru ? 😉
Jak to przyjaciółka to zrób jej album z flotami. Wywołaj te na których ją masz - od dzieciństwa i zrób z komentarzami,
Jak masz foty młodego to tez - albo zdobądź 🙂
Muffinka, karnet na masaż. Przyda jej się po ślubie 🙂
Ma poczucie humoru, raczej 😉
Karnet na masaż dla dwojga jest droższy niż mój budżet przewiduje, a tylko dla niej nie chce.
Z fotami nie zdążę. Szczególnie że nie mam jego zdjęć żadnych chyba, może kilka. Wyjeżdżam jutro, wracam pojutrze a ślub w sobotę.  😎
Dziś łaziłam po sklepach ale nic mi w oko nie wpadło, a w swojej naiwności sądziłam że pójdę i kupię...
Muffinka, a balony dmuchane helem? Wypuszczone z kartonu po lodówce?
Jeśli nie to, to może książka z dedykacją, albo  świnka skarbonka?
http://allegro.pl/duza-skarbonka-swinka-ceramiczna-skarbonki-swinki-i4456581968.html
safie butki cudne, ale jakoś do mojej sukienki ich nie widzę. Chyba pójdę w tych brązowych, teraz tylko dobiorę kolor kwiatów i fryzurkę i gotowe. Gorzej z facetem, ma grafitowy garnitur i nie bardzo pasują do niego: brązowy krawat i brązowe buty. Najwyżej pójdzie klasycznie, biała koszula i czarny krawat. Przez tą cholerną budowę nie mamy kasy na szaleństwa modowe.
Jak to przyjaciółka to zrób jej album z flotami. Wywołaj te na których ją masz - od dzieciństwa i zrób z komentarzami,
Jak masz foty młodego to tez - albo zdobądź 🙂

Dodofon prawdopodobnie przez to przejęzyczenie dałaś mi bomba pomysł na prezent dla koleżanki, która też bierze ślub w sobotę. 😀

gdzie mogę kupić flots  NA JUŻ?  😁 😀

Muffinka a para też "końska" w sensie z końmi styczność ma chociażby przez nią/niego? może jakąś MEGA rozetę kupić i w środku wstawić ich zdjęcie? (mówisz, że masz może kilka)
nada, mnie się wydawało, że by pasowały tym bardziej, że są jeszcze całe czarne, ale co się komu podoba. 🙂

Achaja , dzięki 🙂 Są tak śliczne, że nie wiem czy je wsadzić do gablotki czy nosić xD

A ja w sobotę idę na panieński. Młoda zażyczyła sobie naukę jazdy konnej, a później wieczór w klubie i przebrania w stylu moulin rouge.
Ślub za tydzień i mam nadzieję, że mama kolegi podoła z przeróbką kiecki  🙂
Para raczej nie końska. Ona troszkę ale to dawne dzieje.
Dzięki za pomysły, będę myśleć.
chwalę się i znikam 😉
drugie najlepsiejsze 😀😀😀

śliczne

Teraz byliśmy na weselu i podczas imprezy zaproszono gości i rodziców do sali konferencyjnej i puszczono taki filmik dla rodziców!
Super się ubawiliśmy 🙂
świetny pomysł, pierwszy raz z takim super podziękowaniem się spotkałam 🙂
Widzę na YT, że to teraz modne.
Film nie dziala 😉
rochnar, super! Gratulacje
Jara - u mnie chodzi bez problemu
rochnar, śliczne zdjęcia 🙂
A filmy-podziękowania są teraz coraz częstsze. Ja nie przepadam za taką formą, filmy lubię tylko w kinie, więc dajemy rodzicom album ze zdjęciami i (tradycyjnie) kwiaty 😉

BTW, uwidziałam sobie album samoprzylepny z folią i szczerze odradzam - masakrycznie się to wykleja, folia odłazi, robią się bąble powietrza i żadne sposoby klejenia nie ratują sytuacji... Gdybyśmy mieli wyklejać tak ileśdziesiąt zdjęć z wesela, to byśmy umarli XD
U mnie będzie film, ale bardziej w tym typie. 😉
My daliśmy rodzicom kosz z ręcznikami ułożonymi na kształt kwiatów. Z haftem "dziękujemy" i datą.
bera7 - pięknie wyglądałaś! Bardzo się zmieniłaś, od kiedy się spotkałyśmy - chyba mocno schudłaś? Suuuuper wyglądasz  😅
Hiacynta, dzięki. Nie schudłam, jestem niespełna 3 miesiące po porodzie. Kwestia odpowiedniego kroju kiecki. W białej, typowej dla salonowej mody wyglądałabym jak beza.
Kurcze dziewczyny muszę się wyżalić. Znaleźliśmy salę, która i się nam najbardziej podobała i wychodziła najtaniej. Jutro mieliśmy już podpisywać umowę, więc poprosiłam wcześniej, żeby przesłali nam wzór. Chciałam tam parę uściśleń dopisać np, że w razie awarii wody dostarczą chociaż butle do toalet, żeby można było ręce umyć albo, że na sali obok nie będzie innej imprezy bo to piątek i tak nas ustnie pan zapewniał. Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź zakończoną takim zdaniem: "Wyczuwam nutę braku zaufania w pana zadanych pytaniach i proponuję aby Państwo poszukali lokalu, który spełni wszystkie Państwa życzenia. ". Zaczynamy szukanie od nowa.  🏇

bera7 świetny klimat! Też mi się marzy ślub na dworze ale chyba za bardzo boję się o pogodę w PL.  🤔

rochnar świetne to pierwsze foto, bardzo podoba mi się suknia z żółtymi dodatkami! (Ale i tak srokacz wygrał moje serce.  😉 )
Grafi, lepiej, że teraz a nie zaraz przed ślubem. My gdybyśmy mogli, zrezygnowalibyśmy z sali dzień przed ślubem, tak nas właścicielka wyprowadziła z równowagi. 
Grafi - na pewno znajdziecie coś lepszego  :kwiatek:
Nam pokradli ciasta, a mieliśmy tyle, że głowa mała... specjalnie napieczone, by gości obdarować, a było prawie 130 osób!
Nie mieliśmy dla gości do rozdania 🙁( wstyd jak nie wiem.
Szkoda, że nie poczytałam w necie informacji o lokalu.
Grafi a gdzie chcieliście robić ?
izydorex masz rację! boję się pomyśleć co by wywinęli gdybyśmy uwierzyli im na słowo

cierpienie dziękuję  :kwiatek: Aż nie chce mi się wierzyć, że takie rzeczy robią! I nie ma tego jak udowodnić nawet. Jakby mało było stresów przy okazji ślubu...

subaru w Balkonie na Krakowskiej, także uważaj na to miejsce 😉
ok 🙂 chociaż my i tak raczej kierunek Strzelin zrobimy :P

"konsumpcja dla obsługi wesela 50% ceny" <- dla kelnerów też ?  😁
Znalazłam taką ładną sesję - może kogoś zainspiruje 🏇

Grafi, "nutę braku zaufania"? 😁 To znaczy "klient nie będzie mi tu stawiał żądań". Przykre, ale skoro nie, to nie. Poczta pantoflowa ma wielką moc, więc postaraj się pochwalić wszystkim, że restauracja X ma klienta w nosie 🍴
Mój kolega idzie jutro na wesele. Akcja była z nim niezła. Młodzi już dawno mieli wszystko załatwione, a trzy tygodnie temu jak poszli wpłacić ostatnie pieniądze menadżerka (nowa) stwierdziła, że za tą kwotę to oni im wesela nie zrobią (210zł/osoba). W trzy tygodnie organizowali nową salę i informowali gości.  🤔wirek:
Hej, a mam pytanie do ślubniętych - o której się zwinęliście z własnej imprezy? Bo my jesteśmy typami wcześnie wychodzącymi i przeraża nas wizja imprezowania na siłę do 4 nad ranem.
Mój brat ma wesele w balkonie. Opinie są różne ale im udało się wszystko  dogadac. Grafi widocznie mają oblozenie mniej wymagajacymi klientami 😉
Hej, a mam pytanie do ślubniętych - o której się zwinęliście z własnej imprezy? Bo my jesteśmy typami wcześnie wychodzącymi i przeraża nas wizja imprezowania na siłę do 4 nad ranem.

Ja zamierzam zrobić "wesele" do ok 1-2 w nocy , i pewnie tak trzeba będzie zapisać na zaproszeniu 😉 Uważam , że nic na siłę . Moja znajoma też miała wesele do 1 w nocy .
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się