Forum towarzyskie »

... ślub :) ...

JARA, grunt to być zorganizowanym zawczasu 🤣
JARA, znam historię, gdzie narzeczeni się rozstali. Sala już była zaklepana, zaliczka wpłacona, ale termin za dwa lata. Chłopak sali nie odwołał i wziął ślub w planowanym terminie tylko z inna panną młoda  😁
safie, to samo miałam napisać. JARA jak szczegóły masz przemyślane to tylko chłopa szukaj 😉

Znalazłam zajefajny komplet biżuterii do mojej kiecy. Muszę się tylko dowiedzieć, czy da radę przedłużyć naszyjnik, żeby na mnie pasował.
bera7, pokaż 🙂
Ja będę chyba miała taki.
bera7, świetny, elegancki. W sam raz do koloru Twojej sukienki.
Wróciłam!!

Powiem tak- JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!
Było przefantastycznie!!
Wszystko wyszło super!!
Uśmiech nie schodził mi z twarzy- udało się nie płakać mimo kilku momentów wielkiego wzruszenia!

Oprawa muzyczna w kościele wszystkim się bardzo podobało (organy + skrzypce i do tego 2 głosy kobiece i 1 męski). Ksiądz bardzo konkretnie, rzeczowo i radośnie mówił- tak jak chcieliśmy- nie mogło być lepiej!!
Pogoda zrobiła małego psikusa bo cały dzień było ładnie a jak z domu wyszliśmy to zaczęło padać... Ale jak już wyszliśmy w kościoła było OK.
Wytańczyłam się za wszystkie czasy, za szybko ta noc minęła. Nie udało mi się jedynie prawie spróbować jedzenia bo zakończyłam je na po pierwszym daniu- a wszyscy mówią że jedzenie pyyycha (dopiero z tego co zostało- a zostało mnóstwo- i zabraliśmy do domu udało mi się coś spróbować i faktycznie było pysznie).

Mam już kilka zdjęć od fotografów więc się chwalę 😉

i mój przecudowny bukiet
Jaki piękny bukiet! Całość super 🙂
Pięknie wyglądałaś!!!  💘 Pełnia pozytywnych uczuć! I cuuuudooooownyyyy bukiet!  😍 😍 😍 Gratulacje!  😅
rochnar
Wyglądałaś ślicznie! Bardzo elegancko no i ten rewelacyjny bukiet! Gratulacje!  🙂
rochnar, słoneczniki! <3
Przepiękny bukiet, przepiękna Ty! Piękne zdjęcia!
rochnar, gratuluję, ślicznie wyglądałaś.

yegua, dokładnie. Ładnie się stylem wpasuje.
rochnar czad !  😜

rochnar, witaj w gronie mężatek!! wyglądałaś przepięknie, niesamowicie pozytywna energia bije z tych zdjęć! szczęścia!  😅  :kwiatek:
rochnar
Wszystkiego najlepszego!
Wyglądałaś pięknie 😀
Bukiet cudny 😍
dzięki dziewczyny!!
pozytywna energia nas tego dnia nie opuszczała- cieszę się że widać ją na zdjęciach 🙂

i powiem Wam że fajnie być ŻONĄ 😀
do mnie to wciąż nie dociera.  😂
Jest BOSKO 😉
rochnar, fajne zdjecia, pierwsze najlepsze 🙂 W ogole pieknie wygladalas i z tych fot wydajesz sie super sympatyczna, pozytywna laska. Gratuluje!
Kahlan do mnie też nie do końca dotarło, ale podoba mi się ten stan!!

kujka haha dzięki, to jeden z milszych komplementów jakie usłyszałam od obcej osoby
rochnar  przepięknie wyglądałaś i te słoneczniki  💘  to była moją początkowa wizja bukietu ślubnego
Mnie coraz częściej po głowie chodzi zestawienie słoneczników z czymś niebieskim.
gratki dla swiezej zony  🙂
Ja już bym chciała być po...
jeszcze 10 dni i 2 godziny  😅
Ja mało kwiatowa jestem a słoneczniki uwielbiam, więc wybór był prosty 😉

yegua a ja bym chciała być w trakcie... jeszcze raz!! to tak niesamowicie pozytywne przeżycie, nie mogę uwierzyć że już po wszystkim  🙁
ciesz się każdą chwilą, każdą sekundą tego dnia, bo mija baaaardzo szybko niestety
Też bym już chciała, ale to taka odległa przyszłość...
rochnar, gratulacje! 😀

rochnar, pięknie!

ale ładne videło ślubne znalazłam
http://vimeo.com/99994167
😍
ktoś jeszcze ślubuje 26/07? Czy tylko ja?
Porwałam kilka zdjęć ze strony naszego Fotografa. na resztę muszę jeszcze trochę poczekać...
Zdecydowanie najwspanialszy dzień w naszym życiu  😍 😍
Co do pogody, do godziny 12 dosłownie lało, chmury były straszne. Ok 13 wpadli mi do mieszkania kamerzysta i fotograf krzycząc, że przywieźli Nam słońce, podleciałam tylko do okna i faktycznie, wyszło takie słońce, że szok 🙂 Na weselu zdążyłam zjeść aż pół jakiejś rolady i pół ziemniaka, heh 🙂

Emocje chyba jeszcze nie opadły 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się