Na moim ulubionym stanikowym forum udziela się dziewczyna, która realizuje indywidualne zamówienia. Ma pracownię, sklep, pracuje w szlachetnych materiałach. Nazywa się Marisella. Bardzo lubię jej wyroby. Nie wiem, można linki tu?
Bardzo proszę: http://marisella.pl Szkoda, że unowocześniając sklep zlikwidowała blog, w którym zamieszczała masę zdjęć, bardzo dokładnych. Pewne zdolne ujeżdżaczki googla będą potrafiły wyszperać, ja nie umiem. 😉
Smarcik, racja! Tak się zadumałam nad tymi kolczykami, tak rozmyślałam jak by tu zaproponować a nachalnej reklamy nie uprawiać, że nie napisałam czym się dziewczyna zajmuje. 😀 No jak ja się zamyślę, to potem myślę, że inni myślą tak jak ja myślę. Odwieczna sromota!
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 stycznia 2014 08:01
TUŚKA, kciuki są. Coś już od soboty krawcowa działała?
Wróciłam!! nie wiem jak wyszły zdjecia zaraz je zgram to zobacze ale robione komórka przez krawcowa 😀iabeł: ja jestem zachwycona na zywo wyglada super o sto razy lepiej.mysle ze nie damy juz swiecidełek pod biust
jeszcze nie jest gotowa wiec widać niedociągnięcia ale może uda wam sie dopatrzeć w niej to co ja zobaczyłam na żywo 💘 Koronka na plecach jest w szpilki wiec wygląda dziwnie i ta kokarda będzie albo ładnie zawiązana albo rozpuszczona tego nie wiemy i biust jeszcze robi
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 stycznia 2014 10:32
Od razu lepiej wygląda z tą koronką (mimo niewyraźnych zdjęć). Rzeczywiście świecidełek już bym nie dawała. Jak będzie góra zrobiona?
carmina ja już swój limit pecha chyba wyczerpałam 😉 a 2 to nie kupie takich kolczyków bo mnie po prostu na nie, nie stać 😉 ale takie coś jak najbardziej
Tuśka lepiej tył bardzo ładny. Ale nadal mi mi się przód jakoś nie podoba. Nie wiem czemu. Może ten pas biały pod biustem zmienić na inny kolor?
Nie wybieraliśmy 😉 Dostaliśmy już gotowe, kupione kiedyś, jak zza wschodniej granicy się złoto przywoziło 😁 Zwyczajne, gładkie, cienkie (w sumie wolałabym chyba szersze, ale może sobie na kościelny zmienimy, teraz kasy nie ma na fanaberie ;] ), złote. Najzwyklejsze na świecie. Koszt - 24zł -> cena dopasowania rozmiarów ;p
Pobawimy się bardziej latem przy kościelnym (wtedy z małym weselem). Teraz... hmm... ekonomicznie jest. Bardzo 😁 Obrączki jak wyżej, sukienkę dobrałam sobie taką, jaką siostra miała w szafie - będzie żółta. Buty mam. Mooooże wpadnę do fryzjera, ale głowy nie dam. U Tomka wyższa szkoła jazdy - trzeba kupić garnitur (no ale to na co najmniej te dwie okazje), buty. I to chyba wszystko. Chłop nam koszty robi! 😁
Ale serio - teraz tylko cywilny, bez żadnych imprez czy obiadów. My, świadkowie, rodzice. Może ktoś z tych, których informowaliśmy wpadnie do USC. W domu kawa, ciasto, jakiś szampan. I to wszystko. Wszystkich poinformowaliśmy, że ślub latem, a teraz tylko formalnie ze względu na mieszkanie.
Tuśka kolczyki bardzo ładne. Koniecznie daj do odświeżenia do jubilera (jak ma maszynkę na ultradźwięki to trwa dosłownie chwilę i wyglądają jak nowe) Bransoletka wydaje mi się mało wyjściowa na taką okazję.
Kajpo oczywiście ze będę chciała je wyczyścić🙂 nie napisałam ze bardziej chodzi o zawieszkę podkowę bransoletka chce dokupić taka naprawdę bardzo delikatna🙂🙂
Kajpo zdjęcia sukienki wstawiałam🙂
czy ja mówiłam ze uwielbiam męża swojego??od 3 dni wstajac rano na telefonie czeka na mnie czekoladka w kształcie serduszka😀 chłop się stara, boi sie ze mu sprzed ołtarza ucieknę??😀😀[/size][/size][/size][/size]
Tuśka nie ma co mówić, dopóki krawcowa nie skończy😉 jak na razie wygląda zdecydowanie lepiej niż na pierwszych zdjęciach. Granatowy pas wg mnie by pasował🙂
Moja znajoma miała różowe dodatki, i choć nie podobała mi się suknia i ta spinka we włosach, to połączenie ciekawe: