Dobra to proszę mnie oświecić. Pokazy są od mniej więcej 15- 15:30... a targi? I czy jak się np. obkupię to będę sobie mogła klamoty do auta zanieść, żeby z dwoma derkami innymi pierdołami nie iść na pokazy? I jak tam dookoła z miejscami parkingowymi?
Na strzezonym miejsca nie bedzie, nie ma sie co ludzic. To raz. A dwa - nie wiem, czy nie bedzie dla VIPow tak zwanych przeznaczony. Bede wiedziec po weekendzie to napisze. Juz od mostu Zwierzynieckiego trzeba szukac miejsca i stawac na pierwszym mozliwym.
Dobra to proszę mnie oświecić. Pokazy są od mniej więcej 15- 15:30... a targi? I czy jak się np. obkupię to będę sobie mogła klamoty do auta zanieść, żeby z dwoma derkami innymi pierdołami nie iść na pokazy?
Będziesz mogła wyjść, a z tego co wiem, to nawet na Twój bilet będzie mógł wejść ktoś inny, czyli interesuje Cię połowa imprezy a kogoś innego druga połowa, to możecie sobie przekazać bilet, Ty wychodzisz z imprezy a ktoś inny wchodzi.
No ja tak chyba zbyt optymistycznie do sprawy podchodzę bo się napalam na nie wiadomo jakie zakupy, a znając życie wcale nie będzie, ani jakiegoś wyboru, ani mega atrakcyjnych cen. I się skończy tym, że wrócę do Poznania i derki kupie w decathlonie, a resztę jak zawsze z netu hehehe.
Godzinę temu przejeżdżałem koło Hali Stulecia, rozprężalnia już stoi, a na parkingu obok hali czeka podłoże. Czuje się już atmosferę przyszłych pokazów!!!
nie wiem czy widzieliście że zmienili program na niedziele i Anky jest z rana zaczynam żałowac że ide w niedziele... chciłam Bratanek bede miała Braci 😁 no i chyba nie ma potęgi skoku z tego co widze 🙁
Zairka- no wlasnie mysle jak to zrobic, bo pewnosci 100% nie mam ze bede we Wrocku w ten weekend... licze po cichu na ewentualnych konikow pod hala, przed masowymi imprezami i koncertami zawsze udalo sie takich wyhaczyc ze znizkami na biletach 😉
Rumbrak! O zawał chcesz mnie przyprawić 🤬 Właśnie sprawdziłam na stronie parady, zmiana jest tylko w niedzielę. Anky miała startować w trzeciej części, a będzie występować w pierwszej, więc nic nie wskazuje na to, że miałoby jej nie być. Koleżanka pisała, że w radiu Trafik można wygrać bilety, teraz siedzi z telefonem w ręce i czatuje 🙂