Nie straszcie... Mam bilet w C1 w pierwszym rzędzie, mam nadzieję, że było warto...
Rozmawiałam z panią - podobno nie będzie problemów z wnoszeniem aparatów, tylko prośba o niefotografowanie przejazdów Anky i Lorenzo. Uprzedziłam, że mam poważnie wyglądający sprzęt, pani nadal twierdzi, że to nie problem 😉 A z powodu dużej liczby zgłoszeń akredytacje dostaną tylko dzienikarze największych gazet 🙁
Dziwna sprawa. Dowiedziałam się neidawno, że hala ludowa jest w remoncie do WRZEŚNIA 2011! I że wszystkie imprezy przeniesione są do nowo-wyremontowanego budynku, który mieści się przy pergoli. Przeciez on jest za mały dla koni...
hala bedzie w remoncie od stycznia 2011. wiec wszystko ok.
No więc właśnie, ja na targi nie mam totalnie kasy, a wiem że to sie tak nie da wejść i nic nie kupić... a jak nie zabiore gotówki to bede żałować, hehe.
Żeby tam był jakiś inny dresiarz, a nie akurat Anky to bym może chętniej poszła - albo jacyś konkretni skoczkowie...
mi dalej szkoda kasy na bilety, nie moge zdecydowac czy sie skusić czy nie :/
Skuś się skuś , jak to mówią lepiej załować ze się coś zrobiło , niz zlaować ze sie nie zobiło 😀 Ja myślę ze nie pozałuję i będę miała co przezywać przez najblizsze pół roku.
Osobiście nie jestem fanem ujeżdżenia, ale pozostały program Parady jest super. Swoją drogą to podziwiam organizatorów za super poziom pokazów. Jeżeli ludzie mają pokochać jeździectwo to trzeba im to pokazać na odpowiednim poziomie tak jak ma być we Wrocławiu . Szacunek 😀 😀 😀
Fajnie, że jest coś takiego. Lorenzo widziałam w Ostravie i podobał mi się, ale nie na tyle, żeby go oglądać jeszcze raz, Anky też mnie jakoś nie rajcuje i podobnie jak hanoverka wolę widowisko sporowe 🙂 Także mimo, że pod nosem, to się nie wybiorę. Chętnie do Poznania za to, o ile w tym roku nie będzie takich jaj z organizacją, jak w zeszłym..
Wejście do Hali ma być otwarte 1,5 godziny przed imprezą - informacja z Ticketpro. Zaprzęgi ma przygotować Roman Kusz, a startują Jacek Kozłowski, Sebastian Bogacz, Adrian Kostrzew Waldemar Kaczmarek, pokaz powożenia czwórką Piotr Mazurek. To informacje od organizatora. Zapowiada się nieźle.
A ja chciałabym się Was szczerze zapytać... Chcę na to jechać, jednak, nie wiem, czy mi się opłaca, stać mnie na bilet tylko w B3. Jak myślicie, dobrze będzie stamtąd widać? 🤔wirek: