Forum towarzyskie »

Tragiczna smierc Patrycji - forumowej noen

[*]  

Nie mogę uwierzyć... Było jej wszędzie pełno - bo chciała zostac zauważona, być jedną z "NAS". Że czasem niemądrze napisała? - miala pełne prawo z racji swojego wieku. Ja dziewczynę lubiłam (jesli mozna tak okreslic znajomosc forumową).

Straszne, że odchodzą tak młodzi ludzie mający całe życie przed sobą, tyle planów i marzeń, których nigdy juz nie zrealizują. Nigdy nikt nie usłyszy już ich smiechu. Zostaje po nich tylko nieukojony płacz i smutek dla najbliższych. Wszystkie spędzone razem z nimi chwile pozostaną najcenniejszą pamiątką w sercach rodzin, z początku bardzo bolesną, a z czasem czymś dobrym otulonym kołderką ciepłych uczuć. Tęsknota jednak pozostanie, która z biegiem czasu stanie się znośna.

Niech mała noen śpi w spokoju i galopuje na wymarzonym rumaku po mięciutkich, puszystych chmurkach, a gdy chmurka się rozpuści promyk słońca zobaczymy, ślad po małej noen...
wątek zamknięty
straszne... [']
nawet nie wiem w jakie słowa to ubrać co poczułam.. mimo, że nie łączyły mnie z noen żadne większe znajomości..
wątek zamknięty
trochę dziwi mnie fakt, że piszą dzisiaj rano,a  na facebooku napisała post prawie 40 minut temu? chyba, że się pomyliłam w osobach...

jeżeli to prawda, to masakra, strasznie . [']
wątek zamknięty
Boże... Strasznie będzie mi jej tutaj brakowało... ['] Chociaż się nie znałyśmy to czuję się, jakby osoba mi bardzo bliska zmarła...
wątek zamknięty
[*]
straszne.

Przepraszam, że tak służbowo ale przeniosę na towarzyskie, by była razem z Olą
wątek zamknięty
[*]
znalam Pati osobiscie...Kilka dni temu z nia gadalam.
przykro🙁
wątek zamknięty
O Boże... to nieprawdopodobne i straszne, nie mogę w to uwierzyć...
Z noen fajnie mi się pisało w wątku o Ankach, tak marzyła żeby zdobyć Cobalta... a teraz wspominanie nawet takiej drobnostki powoduje żal i smutek.
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny...
[']
wątek zamknięty
jeszcze wczoraj, o 22:40 była na rv z nami  😕
Wyrazy współczucia dla rodziny, bliskich, znajomych.
wątek zamknięty
to jakaś czarna seria czy co? 🙁
[']
wątek zamknięty
Matko... dopiero co z nami żartowała... 🙁
wątek zamknięty
Wsółczuję rodzinie i życzę im dużo siły by sprostali sytuacji, w której się znaleźli  😕
Kolejna młoda istota odeszła od nas, a tak wiele życia jeszcze było przed nią  🙁
wątek zamknięty
Dopiero co czytałam jej posty...
Moja rówieśniczka... 🙁
Zdecydowanie za szybko odeszła.
[']
wątek zamknięty
Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych - straszna tragedia 🙁
wątek zamknięty
Ech... jeszcze przed przeczytaniem tego tematu patrzyłam na jej foty w uchwyconych momentach... Chciałabym, żeby teraz wpadła na forum i powiedziałam wszystkim, że ten temat to żart, pomyłka 🙁 Współczucia dla rodziny, znajomych.
wątek zamknięty
[*]
wątek zamknięty
Mam nadzieję, że to tylko żart w bardzo złym guście =(
wątek zamknięty
ja też myślałam że to jakiś żart  😲 i już miałam pisać że ten ktoś, kto tak bardzo nie lubi noen przesadza  😲

[']

nic więcej nie jestem w stanie napisać, jestem w totalnym szoku... 🙁
wątek zamknięty
Przepraszam, ale muszę spytać czy to jest pewne na 100 %?
naprawdę nie mogę uwierzyć....  😕
wątek zamknięty
ehh aż ciężko w to uwierzyć ;( taka tragedia  ["]
wątek zamknięty
O Boże... jeszcze dzisiaj oglądałam jej zdjęcia, na forum, na fotoblogu... to naprawdę trudne do uwierzenia... myślała o swojej przyszłości, o tym co dalej... ale na pewno nie o śmierci! - i tak trudno pojąć, że tak naprawdę każdego z nas może to spotkać dziś, jutro, pojutrze... korzystajmy jak najlepiej z tego czasu, który otrzymujemy...

[']
wątek zamknięty
[']
wątek zamknięty
[']
nie wiem co napisać...
wątek zamknięty
nie wiadomo co powiedziec gdy odchodzi kolejna tak mloda dziewczyna..
[']
wątek zamknięty
nie mogę w to uwierzyć ;🙁( to jakiś koszmar
bardzo się z nią polubiłam
rozmawiałyśmy na gg, photoblogu, facebooku, tutaj
to nie dociera do mnie
wątek zamknięty
Szok! Przez chwile myslalam, ze cos sie na re-volcie pomieszalo i jestem nadal w watku o Oli.
To naprawde straszne 🙁
[']

ja też.
Nie mogę uwierzyć  😕 [']
wątek zamknięty
Jeśli to prawda to bardzo mi przykro.
Jednak mam wrażenie, że to nie prawda.
wątek zamknięty
Poczekajmy do wieczora, bo zwykle wtedy noen zjawia się na forum. Mam nadzieję, że nie zakpiono z dziewczyny w tak niesmaczny sposób.

Jeśli wiadomość okaże się prawdziwa, to współczuję rodzinie i znajomym.
wątek zamknięty
jeszcze pare dni temu dobiła mnie kompletnie informacja o śmierci forumowej Oli, kilka kolejnych dni chodziłam struta i nawet nie śmiałam wypowiedzieć się w jej wątku.
Po prostu nie mogę w to uwierzyć... Kolejna młoda dziewczyna, naprawdę ogromna tragedia.......

Żeglarz, a ja mam wprost przeciwnie, ogromną nadzieję, że to tylko wyjątkowo niesmaczny żart..
wątek zamknięty
Meise też mam taką nadzieję. Może swoją myśl wyraziłam mało czytelnie.
wątek zamknięty
Za wcześnie, zdecydowanie za wcześnie... [']
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.