Nie mogę uwierzyć... Było jej wszędzie pełno - bo chciała zostac zauważona, być jedną z "NAS". Że czasem niemądrze napisała? - miala pełne prawo z racji swojego wieku. Ja dziewczynę lubiłam (jesli mozna tak okreslic znajomosc forumową).
Straszne, że odchodzą tak młodzi ludzie mający całe życie przed sobą, tyle planów i marzeń, których nigdy juz nie zrealizują. Nigdy nikt nie usłyszy już ich smiechu. Zostaje po nich tylko nieukojony płacz i smutek dla najbliższych. Wszystkie spędzone razem z nimi chwile pozostaną najcenniejszą pamiątką w sercach rodzin, z początku bardzo bolesną, a z czasem czymś dobrym otulonym kołderką ciepłych uczuć. Tęsknota jednak pozostanie, która z biegiem czasu stanie się znośna.
Niech mała noen śpi w spokoju i galopuje na wymarzonym rumaku po mięciutkich, puszystych chmurkach, a gdy chmurka się rozpuści promyk słońca zobaczymy, ślad po małej noen...
O Boże... to nieprawdopodobne i straszne, nie mogę w to uwierzyć... Z noen fajnie mi się pisało w wątku o Ankach, tak marzyła żeby zdobyć Cobalta... a teraz wspominanie nawet takiej drobnostki powoduje żal i smutek. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny... [']
Wsółczuję rodzinie i życzę im dużo siły by sprostali sytuacji, w której się znaleźli 😕 Kolejna młoda istota odeszła od nas, a tak wiele życia jeszcze było przed nią 🙁
Ech... jeszcze przed przeczytaniem tego tematu patrzyłam na jej foty w uchwyconych momentach... Chciałabym, żeby teraz wpadła na forum i powiedziałam wszystkim, że ten temat to żart, pomyłka 🙁 Współczucia dla rodziny, znajomych.
O Boże... jeszcze dzisiaj oglądałam jej zdjęcia, na forum, na fotoblogu... to naprawdę trudne do uwierzenia... myślała o swojej przyszłości, o tym co dalej... ale na pewno nie o śmierci! - i tak trudno pojąć, że tak naprawdę każdego z nas może to spotkać dziś, jutro, pojutrze... korzystajmy jak najlepiej z tego czasu, który otrzymujemy...
jeszcze pare dni temu dobiła mnie kompletnie informacja o śmierci forumowej Oli, kilka kolejnych dni chodziłam struta i nawet nie śmiałam wypowiedzieć się w jej wątku. Po prostu nie mogę w to uwierzyć... Kolejna młoda dziewczyna, naprawdę ogromna tragedia.......
Żeglarz, a ja mam wprost przeciwnie, ogromną nadzieję, że to tylko wyjątkowo niesmaczny żart..