Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

No finałowa trójka jest już chyba jasna. Nie wiem co musiałby zrobić teraz Mateusz, żeby się tam przebić. Michalina, faktycznie - nie miała jak z tym makijażem cokolwiek zrobić z twarzą na takim zdjęciu. Gdzieś tam z daleka, oczy zamalowane i czego się spodziewali? 😉
Moim zdaniem najlepsze zdjęcie miała Osi. Baryza wypadł słabo.

A Marty nie lubię. Tak zwyczajnie, taki typ, który według mnie ciężko lubić. Wiadomo, że tv różnie kreuje ludzi, ale tak, jak ją pokazują, wydaje mi się strasznie fałszywa, taka wredna pinda.
Tak odnośnie końskiej sesji (i Pudelka 😉) - już bardziej podoba mi się to zdjęcie:

Koń wygląda jak koń, a nie jak osioł 😉 Ciekawe tylko, czemu posadzili dziewczynę w australijkę, a nie w ujeżdżeniówkę czy hiszpańskie do takiego zdjęcia 😉
Trochę mi szkoda Michaliny, wg mnie miała o wiele lepsze zdjęcie od Górala (który powinien wylecieć już dawno i który irytuje mnie najbardziej) czy nawet Baryzy...
nie oglądałam jeszcze poniedziałkowego odcinka - wyleciały 2 osoby?  👀
Tak, Ola i Michalina.
Świetna trójka Osi, Marta i Baryza.
Góral , hmmm... jak dla mnie ot - ładny, zabawny chłopak z sąsiedztwa ale brak mu tego "czegoś" co posiada Michał.

Jak dla mnie w Baryzie na zdjęciach jest coś takiego dumnego, wyniosłego a u Górala pewność siebie i świadomość własnej wartości kończy się tylko na gadaniu.

Ta pewność siebie, poczucie własnej wartości i jasno określone cele to coś co uwielbiam w Marcie ( generalnie uwielbiam ludzi wierzących w siebie  :kocham🙂.
  Może i jest przez to dla niektórych irytująca ale tacy ludzie jak ona do czegoś dochodzą. No a na zdjęciach  😍 !!

Osi z odcinka na odcinek uwielbiam coraz bardziej. Wydaje mi się, że to czy wygra czy nie i argument, że w Polsce nikt jej nie zatrudni nie ma znaczenia.  Ma piękne ciało, jest niesamowicie charyzmatyczna, zaradna, ma poukładane w głowie i chyba jako jedyna (!!!!) w tym programie swobodnie posługuje się angielskim - poradzi sobie w świecie. Szkoda jej na Polskę 🙂

Ot tak jakoś naszło mnie na podsumowanie moich, słusznych bądź nie, spostrzeżeń  🙂

Michalina wiecznie niepewna siebie, wiecznie wytlumaczenie jak to mama ja wychowala, jak to jej mowila... no niestety ale w swiecie modelingu to chyba trzeba sie przebijac.. a nie byc " z tylu"

Sporo moich znajomych studiuje z jej dobrymi znajomymi w Poznaniu. Do niepewnych siebie i idealnie wychowanych przez mamusie to ona nie należy.  🤣

A co do Marty to lubię takich ludzi. Wie czego chce i dąży do tego. W poprzednim odcinku w rozmowie z Bar, że w Polsce osoby pewne siebie są źle odbierane itp. miała 100% racji. Każde jej zdjęcie jest idealne. Ma idealną figure, świetnie chodzi po wybiegu a ludzie jej nie akceptują, bo wie czego chce.  🙄
Ale ja tez lubie konkretne osoby, i  nie mam nic do niej. Nie jest pieknoscia oczywista, taka co to patrzysz i padasz... Ona wyglada jak modelka , ma pokazywac ubrania a nie piekna buzie jak fotomodelka... Jest inna, tak jak sama to mowila, nie jest oczywista pieknoscia...

Ale łzawe historie mnie wqrzaja...bo robi z siebie sierote i chce brac ich na wspolczucie jak jej cos nie pojdzie to od razu jest historyjka
crazy, tak samo było z Zuzą w III edycji  😎  coś nie wychodzi to zaraz, 'bo we mnie sie budzą kompleksy, jestem taka biedna zakompleksiona, bla, bla, bla' 😉 a wydawało mi się, że osoby zakompleksione i niepewne siebie nie przychodzą do takich programów,no ale oglądalność musi wzrastać 😉

Marta i Osi są świetne, chłopaki według mnie to porażka  😉  szkoda, że i tak wszystko w tym programie jest ustawione..
Kurcze, a ja nie mogę obejrzeć, pojawia mi się, że materiał niedostępny na terenie UK ?!
Yga, nie bedziesz mogla ogladac na tvnplayer. Wejdz na serialnet. Mi dziala
Dzięki! Ale mam zaległości. Już kończę 1 odcinek, dawno się tak nie uśmiałam!  😍
A czytałyście to?
http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138585,16927359,Mateusz_Maga__Czuje_sie_jak_szara_myszka__Trudno_mi.html

Szkoda chłopaka, widać że dla niego to nie była tylko zabawa...
Też mi go szkoda, niestety w społeczeństwie jak jesteś inny to masz problem... chociaż z programu odpadł słusznie i pewnie dla niego byłoby lepiej gdyby odpadl wcześniej..
Gdzieś oglądałam jakiś wywiad, gdzie mówił, że jak patrzy jak się zachowywał w programie to nie dziwi się reakcjom ludzi. Prawdy się  nie dowiemy tak na prawdę.
Rul, Paulina "Misha" Czumaczenko 🙂
Wiem, co mi cały czas w Góralu nie pasuje! Ma niechlujną brodę, przez co wygląda na zaniedbaną.
Właśnie ta broda jest ekstra!  😎
A mi waśnie nie pasuje 😁 Bo wygląda, jakby się po prostu nie golił. Tylko raz na jakiś czas ją przycinał. Mój Konrad tak robi i cholernie mi się to nie podoba, bo po prostu moim zdaniem wygląda bardzo niechlujnie 😉 Ale to takie moje osobiste odczucie 😁
Oglądacie dzisiejszy odcinek?
tak, jak każdy  😀
Ja oglądam! Marta jest mega profesjonalna  👍
A góral to gówniarz i wieśniak  😁
Bardzo jestem ciekawa dzisiejszych wyników 😉
Marta jest świetna! Nie przepadam za nią, no ale nie ma za co jej krytykować  👍
Też jej nie lubie, ale wydaje sie byc najlepsza.
Góral na tym pokazie wyglądał przekomicznie  😂
Fakt. Jakby tam nie pasował.
W ogóle wydaje mi się, że dziś odpadnie.
Jest w bazie D'Vision, dlatego podejrzewam, że już wyleci.
Dla mnie najlepsza była Osi.

I ciekawa już jestem tej sesji na Fuercie! 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się