Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

infantil, dzięki że jednak tu🙂
Nie ma sprawy  😉
Gorzej jak się okaże, że zostałam wkręcona i tylko zasiałam plotę  😁
Afera z ustawionymi wynikami była już chyba przy drugiej edycji co podali info na stronie zanim się zaczął finał w tv. Jakoś tak to chyba było  😉

W końcu mają jakieś fajne zdjęcia  😀

edit. myślałam, że Michalina odpadnie...
a kto odpadł bo nie oglądałam do końca....
Ewelina
Omatko. Jestem mega zaskoczona tak słabym poziomem angielskiego niektórych uczestników 😁
Abstrahując od plotek, spekulacji itd. Moim zdaniem, jako że jest to pierwsza edycja z facetami, to pewnie wygra facet (bo coś nowego, i żeby pokazać, że zmiany pozytywne "ooo widzicie jaki dobry to był pomysł, pierwsza edycja i już facet wygrał", takie telewizyjne chwyty). Ale jakoś w Góralu nie widzę faworyta... Tak jak w przypadku Osi czy Oli zauważyłam od pierwszych odcinków dużą zmianę na plus, tak mam wrażenie, że on wypada coraz gorzej. Marta i Michał od początku byli raczej mocni. Typuję Michalinę jeśli chodzi o przegraną w następnym odcinku. No, albo Górala, ale chyba nie zostawią tak szybko tylko jednego z chłopaków 😀 Przynajmniej jest ciekawie, bo 2 pod rząd odpadły dziewczyny, zostało 2 chłopaków, a dziewczyny jednak z przewagą liczebną  😀 tak mnie wzięło na podsumowania odcinków i w sumie gdyby nie sympatia Krupy do Górala, to chyba już kilka razy by wyleciał 😁
Na pewno w finale będzie dziewczyna i facet, inaczej być nie może 😉
Nie rozumiem kompletnie czemu nie odpadła Michalina. Mi osobiście w ogóle się nie podoba, oczy wiecznie wytrzeszczone i taki... głupi? wyraz twarzy. No zdecydowanie nie mój typ. Ja na jej zdjęciach ani ekspresji nie widzę, ani jakichkolwiek emocji... no twarz nieskalana jakąkolwiek myślą. Ale to tylko mój odbiór jej wyglądu.
Choć dziewczyna sama w sobie ładna.
Za to jestem zdecydowaną fanką Marty- która normalnie w ogóle mi się nie podoba, jest totalnie przeciętna, za to na każde jej zdjęcie patrzę jak zaczarowana!
Michalina zaliczyła jakiekolwiek zadanie związane z chodzeniem po wybiegu? Nie mogę uwierzyć, że ją wysłali na fashion week  😵

Osi niezmiennie mnie zachwyca. Nie dość, że na zdjęciach wychodzi bardzo fajnie to jeszcze jest taka wesoła  😀
Osi jest fajna, zawsze uśmiechnięta i wesoła 😀 Lubię ją bardzo, ale jednak nie ma co porównywać jej z "białymi" dziewczynami- to zupełnie inny typ urody, inne cechy, no odmienność jednak. Dla mnie murzynki jednak zawsze są jakby trochę ładniejsze od "białych" modelek, mają jędrniejszą skórę i taki "wyniosły" wygląd w dobrym znaczeniu tego słowa, trochę jak boginie/królowe.
Może dlatego mi się podoba  😉 Marta też jest piękna i właśnie określenie "zła lalka" do niej pasuje (kojarzy mi się z Lily Cole).

Baryza natomiast zaczyna mnie nieco irytować z tym ciągłym rozbieraniem  🙄
Ma co pokazać, to niech się rozbiera. 😁
Michalina zaliczyła jakiekolwiek zadanie związane z chodzeniem po wybiegu? Nie mogę uwierzyć, że ją wysłali na fashion week  😵

... a może właśnie o to chodzi - o dreszczyk emocji, potem będziemy towarzyszyć jej przy trudach i znojach podczas nauki chodzenia po wybiegu, żeby później zachwycać się, jak chodzi najlepiej ze wszystkich.
😉
infantil, no obyś została wkręcona...

Coraz bardziej lubię Osi  😍
Osi moim zdaniem nie wygra, chociaż najbardziej ją lubię. Jest wesoła, spontaniczna i (wydaje się) prawdziwa.
Sądze, że nie wygra, bo bardzo czesto jurorzy podkreśląją jej zalety, ale mówią też o polskich realiach (że czarnoskóra kobieta nie będzie miała wzięcia - a jeśli tak rzeczywiście jest w branży, to bardzo szkoda).
Prawda jest chyba taka, że to nie ważne, kto wygra, bo karierę i tak zrobią ci, którzy będą wytrwali. Kontakty pewnie już jakieś mają.
opolanka, na zdjęciach z pokazów jej nie ma, więc sądzę, że nikt jej nie zaangażował.
Żałuję że nie oglądałam :/
Mogę gdzieś jeszcze załapać ten odcinek  ?
Na stronie programu 🙂
😵
Dzięki. 😀
opolanka, na zdjęciach z pokazów jej nie ma, więc sądzę, że nikt jej nie zaangażował.

póki nie zobacze, to nie uwierzę :P
Ale pewnie masz rację.

edit. weszłam sobie na strone programu do zakładki "Uczestnicy" i zdjęcie Marty, jako pierwszej, jest okropne! Jakies takie wyfotoszopowane, ona taka jakaś wystraszona.
http://topmodel.tvn.pl/4-sezon,2796,p
Osi wygląda chyba nawet gorzej, jak z plastiku  🤔
Przepychają tego Górala z odcinka na odcinek na siłę. Ani nie jest sympatyczny, taki tam nadęty bufon, ani nie ma ciała ładnego, ani buzi interesującej, zdjęcia ma wszystkie takie same. Potrafi się tylko na ładnych dziewczynach koncentrować.
Innymi słowy - pewnie wygra...  😎
Dla mnie dobrze że odpadła Ola.Ani ładna,ani specjalnie ciekawa.Osi piękna!
A mi szkoda Oli, myślałam że odpadnie Michalina.
Ola z mojego miasta więc kibicowałam jej 🙂
Ustawione to wszystko az mnie denerwuje jak ogladam..
Trudno zeby oczy Michaliny nie zginely w takim makijazu... byl koszmarny.

Marta wiecznie biedna... tysiac nieszczesc chyba w zyciu ja spotkalo... zawsze ma jakas lzawa historie, na wspolczucie jak dla mnie....

Michalina wiecznie niepewna siebie, wiecznie wytlumaczenie jak to mama ja wychowala, jak to jej mowila... no niestety ale w swiecie modelingu to chyba trzeba sie przebijac.. a nie byc " z tylu"

Goral na wybieg wg mnie sie nada, bo buzia ladna, do zdjec srednio... nie umie pozowac.
mnie niemiłosiernie denerwuje Marta :/ Wg mnie w ostatniej sesji najlepiej wypadła Osi, przebiła zdjęcie Marty, ale co ? Zdjęcie Marty najlepsze ... szału nie ma, staniki nie latają .. Mi tam najbardziej się podoba Osi i Baryza.
Mnie drazni jak mowi... te usta jej sie jakos roluja... i wiecznie lzawy tekscik..
Mój tata określił to inaczej: nazwał jej usta odbycimi  😁
uff nie jestem sama, mnie też Marta denerwuje

Najpiękniejsza i najfajniejsza jest Osi 🙂
Ja myślę że w finale zobaczymy Martę, Osi, lub Baryze
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się