Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

Aktualnie wystepuje w serialu...
Coś ty, którym? I kogo gra 😁?

Z tej edycji naprawdę nikt mi się nie podoba. Pewnie wygra Marta albo Michalina, nudy.
którym ? O.o
Dobrze podsumował ktoś jednym zdaniem: "Mateusz ŁaMaga"  😁
Barwy Szczescia 🙂 mała rola ale jak zobaczylam to juz mialam dosyc.
Ktoś mi może wytłumaczyć politykę TVNu? Gołe biusty - ok. Gołe łona dziewczyn - ok. Ale gołe penisy pozakrywane. Bo co? Bo się chłopcy wstydzą czy widz się zgorszy?
Tylko biusty były gołe 😉 żadnego łona nie zauważyłam 😉
Ascaia mnie też to zawsze fascynuje! Nawet na filmach kobieta może być calutka goła, ale facet zawsze jest zakryty. Chociaż z drugiej strony kobiety się nigdy "od dołu" nie pokazuje, więc nie wiele widać. A u faceta jednak wszystko jest na wierzchu 😎
Choć nie powiem- GOT od tego odbiega, parę wacków już latało 😁
Ja chciałabym żeby wygrała Osi, dziewczyna jest świetna 😉
Jak dla mnie,nieładną ma twarz.Ale w tej edycji nie ma nikogo,kto ma zadatki na porządnego modela lub modelkę.Tacy...nijacy.Choć nie powiem,dla mnie to ''coś" w sobie ma Michał Baryza,jest  😍
Tylko biusty były gołe 😉 żadnego łona nie zauważyłam 😉

Chyba jakieś jedno ukradkiem przemknęło. 🤣 😉
Nie mogę słuchać jak ci debile obrażają Mateusza Mage (nie wiem, jak odmienić). Sorry, on nie wybierał, że jest jaki jest. To nie jest żaden trans czy coś. Są tacy zawistni, że uszy mi więdną... Nie musi się nikomu on podobać, mi też się nie podoba, ale to nie znaczy, że trzeba tak go najeżdżać! Bardzo, bardzo przykre  🙁
powiem wam, że mi też zrobiło się żal Mateusza...
i jeszcze ten profil na fejsie...
przegięcie pały
Też mi się nie podoba to, że krytykuje się to, jak wygląda, jaki ma głos (jakby nad tym panował!), czy gesty. Co innego zachowanie - nad tym w dużej mierze można pracować, ale samo to, jaki ten chłopak jest wizualnie, nie jest od niego w dużej mierze zależne.
Jak go nie lubię, tak szkoda mi się chłopaka zrobiło. Mega słaby poziom pokazali pozostali uczestnicy, żenada straszna. I nie dziwię się, że po tej akcji nikomu nie chciał pomóc w zadaniu, bo i z jakiej racji miałby to robić?
Abstrahując od tematu, chyba jestem ślepa, bo jak dla mnie to nic nowego na sesji nie pokazał, nadal ma tę samą twarz.
Michalina zawiodła mnie strasznie, raz że chodzi fatalnie, dwa że na sesji coś jej nie szło. Za to jestem zachwycona zdjęciem Eweliny, wg mnie przebiła Miszę. Wyboru zdjęcia Marty czy Osi nie rozumiem - na sesji robiły masę ciekawszych i lepszych rzeczy, no ale trudno.
Zaczynam ogarniać po imionach kto jest kto  😁
Mnie denerwuje chichranie się Eweliny-no sorry,ale wtedy zachowuje się jak głupia trzpiotka.

Co do Magi,jest fanpage "Teksty Mateusza Magi"  😁 Mnie denerwuje jego zachowanie,momentami gdybym nie wiedziała ile ma lat i że jest facetem,uznałabym że jest rozhisteryzowaną trzynastolatką-i zauważyłam,że wiecznie miętoli włosy...
Mogę gdzieś w internecie teraz obejrzeć odcinek, który leci właśnie w telewizji? W TVN player można dopiero jak się skończy..  😵
Jakoś wolałam Michalinę i Adama, nie istotne które odpadnie zaraz.  A człowiek jednej twarzy został...
Wszyscy tacy złośliwi wobec Magi  😁

To jest Pinokio,człowiek z drewna.
Generalnie nie oglądam tego programu ani innych tego typu, ale dowiedziałam się w najbliższych dniach będzie nadawany odcinek o sesji z końmi w Gałkowie. Koleżanka udostępniła swoją koninę do sesji 😀
Taka ciekawostka, nie miejcie mi za złe jak było opisane bo przejrzałam wątek bardzo pobieżnie 🙂

Aaa żeby uatrakcyjnic dodam że to ten Góral uczył się jeździc  😎
Obejrzałam przypadkiem odcinek drugi- i dołączam do fanek Górala 😍 No ciacho fajne 😜
Ale niestety chyba jedyny mężczyzna z całej edycji, na którym bym oko zawiesiła. Ja mam chyba naprawdę spaczony gust 🤔wirek:
Aczkolwiek podoba mi się, że w tej edycji przechodzą osoby... niestandardowe. Takie, po których w życiu bym się nie spodziewała na pierwszy rzut oka, że przejdą- a jednak zdjęcia pokazują zupełnie co innego. Podoba mi się!
Gdzie oglądacie? 👀

edit: dobra, zlalazłam 😜
Ciacho, ale na modela to się nie nadaje... 😉
To swoją drogą 😉
zwykły klasyczny chłopak , ale żeby ciacho ?  🤣 to niee
Serio uważacie, że Maga nie ma wpływu na to jak wygląda? 🤔
Po pierwsze fryzjer, po drugie dobre odżywianie + siłownia.
Tak (jak twierdzi na fb) wyglądał rok temu...

On sam wrzucil to zdjecie na swojego instagrama, żeby (jak sam napisał) mu ludzie nie zarzucali że nie jest męski.
Nie mogę słuchać jak ci debile obrażają Mateusza Mage (nie wiem, jak odmienić). Sorry, on nie wybierał, że jest jaki jest. To nie jest żaden trans czy coś. Są tacy zawistni, że uszy mi więdną... Nie musi się nikomu on podobać, mi też się nie podoba, ale to nie znaczy, że trzeba tak go najeżdżać! Bardzo, bardzo przykre  🙁

Podpisuje się pod tymi słowami.
Może ma dziewczęcy głos i zachowanie. Ale co z tego? Komuś to ubliża w jakiś sposób? Jasne, pośmiać się można, ale są granice. Irytuje mnie ten cały Góral (swoją drogą mądrością nie emanuje), nie toleruję jeżdżenia po innych, bez względu na to jaki ktoś jest. Mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach potrzebujemy pozwolenia od innych na bycie sobą. Chłopak zgłosił się do programu żeby spełnić marzenie. To że odstaje od kanonów męskości dla mnie nie jest żadnym problemem. Tym bardziej, że ma potencjał i może trochę odwagi mu brak i wiary, co widać na sesjach zdjęciowych.

Strucelka, no właśnie- ma wpływ na to jak wygląda i zdecydował, że będzie wyglądał tak a nie inaczej. To takie dziwne?
Awers, bo to strucelka wyznacza kanony męskości do których powinny sie dopasowywać faceci i jak któryś nie jest wystarczająco męskl, to niech w tej chwili zasuwa do fryzjera.
Śmieszą mnie takie podwójne standardy - jakby jakis użytkownik płci męskiej wbił  do wątku ze zdjęciami re-voltowiczek, i tam zaczął - "to ma być kobieta? Przecież masz wpływ na to, jak wyglądasz, juz proszę schudnąć, marsz na siłownie" - to by raczej zostal nazwany chamem 😉
Nie moge ogladac na tvn playerze, czy ktos ma pomysl, gdzie zobacze odcinki, ktore nie zostana zablokowane przez niemiecki internet?
Mateusz jest irytujący, ale po ostatnich odcinkach szczerze mi go szkoda. Przy selfie ze zwierzątkami, chamski komentarz któregoś z panów wywołał salwę śmiechu, a chwilę potem Adaś mało się nie zesrał ze strachu jak przynieśli mu węża...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się