Nie mogę słuchać jak ci debile obrażają Mateusza Mage (nie wiem, jak odmienić). Sorry, on nie wybierał, że jest jaki jest. To nie jest żaden trans czy coś. Są tacy zawistni, że uszy mi więdną... Nie musi się nikomu on podobać, mi też się nie podoba, ale to nie znaczy, że trzeba tak go najeżdżać! Bardzo, bardzo przykre 🙁
Podpisuje się pod tymi słowami.
Może ma dziewczęcy głos i zachowanie. Ale co z tego? Komuś to ubliża w jakiś sposób? Jasne, pośmiać się można, ale są granice. Irytuje mnie ten cały Góral (swoją drogą mądrością nie emanuje), nie toleruję jeżdżenia po innych, bez względu na to jaki ktoś jest. Mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach potrzebujemy pozwolenia od innych na bycie sobą. Chłopak zgłosił się do programu żeby spełnić marzenie. To że odstaje od kanonów męskości dla mnie nie jest żadnym problemem. Tym bardziej, że ma potencjał i może trochę odwagi mu brak i wiary, co widać na sesjach zdjęciowych.
Strucelka, no właśnie- ma wpływ na to jak wygląda i zdecydował, że będzie wyglądał tak a nie inaczej. To takie dziwne?