Ja bardzo lubię Marcelę i Zuzię, Renatę też ostatnio polubiłam 🙂 W zeszłym tygodniu byłam w pewnym klubie na imprezie i spotkałam tam Tamarę, nawet zamieniłyśmy dwa słowa, wydaje się bardzo sympatyczna 🙂
Moja ulubiona 6 caly czas w programie, od samego poczatku. Teraz Ania C. wypad i bede szczesliwa 🙂
W finałowej 3 widzę Klaudię, Tamarę, Renatę... i Marcelę. Nie umiem wybrać 3 😵 Uwielbiam też Justynę, pogadałam z nią chwilę to wydaje się być fantastyczną osobą. Bardzo podobała mi się Zuza na początku, ale ewidentnie ma jeszcze długą drogę do kariery modelki i myślę, że ona jako pierwsza odpadnie z mojej ulubionej 6. Cała 6 była w Indiach, więc ciężko wyczuć, kto będzie w finale.
Zmartwię Cię - najprawdopodobniej w piątce będzie Zuza, Justyna, Marcela, Tamara i Renata.
Coraz bardziej przekonuję się do Justyny, coraz mniej do Zuzy. Renata mi się podoba sinusoidalnie. Jak dla mnie trójka to Marcela, Justyna i Renata lub Zuza.
Edit: Dziwi mnie, że jeszcze im nie zrobili nagiej sesji. W poprzednio to zawsze było już na początku, a teraz... Została ich ledwo połowa.
Facella, nie chce mi się wierzyć, że wywalą Klaudię a zostawią Zuzę. Bardzo lubię Zuzę, ale nie ma ani figury modelki wybiegowej, a sesje zdjęciowe mało które jej wychodzą - jak sam Tyszka powiedział, jest idealna do portretów. A Klaudia jest idealną modelką wybiegową + świetnie wychodzą jej sesje. Druga sprawa, na pewno Klaudia jest w Indiach.
W pierwszej serii Kasia Smolińska też wydawała się idealna a w Mediolanie odpadła. Nigdy nie wiesz co się stanie, a Klaudii już się noga powinęła na castingu z Anją, także wszystko się może wydarzyć.
Asia Zaremska, ktora jest praktycznie z mojego miasta ostatnio gadala z moja kolezanka na imprezie. Mowila, ze maja napisane scenariusze, ze te ich zachowania i teksty sa wyrezyserowane 😉
I to idealnie mi sie wkomponowalo w ostatnie zachowania Renaty - przez cala serie byla mega sympatyczna i pomocna, a tu nagle zrobili z niej taka egoistke. Podobno sama Asia na zywo jest zupelnie inna osoba niz w programie 🙂
Za Tamare trzymam kciuki od poczatku, jest fantastyczna. MAm ogromna nadzieje, ze razem z Renata beda w finale. A to czy na 3 miejscu bedzie Marcela czy Klaudia to juz mi obojetne - obie sa swietne.
Dotąd jej seksapil wszystkim zakładał klapki na oczy. Niestety, wyszło szydło z worka i wszyscy naaagle się ocknęli i stwierdzili ze nie pasuje do programu 😫
Moja trójka, którą lubię to Marcela, Tamara i Zuza, a największe predyspozycje moim zdaniem mają Renata, Marcela i Tamara 😉 Justyna od początku grała mi na nerwach, była taka infantylna i jakby dziecinna, nie nadawała się moim zdaniem na modelkę wybiegową, a jej twarz kojarzy mi się z aktorką, która grała Ulę Cieplak w "Brzyduli" 😀 A Klaudia taka jakaś bez wyrazu, ciągle ma taką minę jakby zagubioną...
Zuza jest bardzo fajna, ale martwi mnie fakt, że na każdym zdjęciu robi taką samą minę. Renata się strasznie egocentryczna zrobiła, pępek świata, "jestem cudowna i wszystkie mi zazdroszczą", okropna jednym słowem.
Szkoda mi było Justyny jak zaczęła płakać i w ogóle, ale no widać, to nie jest ranga top model, fajna dziewczyna, ale do takiego Vogue'a to niezbyt.
No mocno mocno mocno niezbyt. Nie wiem czy jest fajna, bo nie oglądam - i chyba o to chodzi, żeby nie patrzeć na nie przez pryzmat tego, czy są milutkie, rozczulające, śmieszne, fajne czy cokolwiek. Lasia wygląda jak pierwsza lepsza dziewucha z ulicy. Po raz kolejny stwierdzam, że Polsce (Top Model) daleeeeeeko do US (ANTM).
Stawiam ną Renatę, Marcelę i Tamarę, chociaż moim zdaniem najbardziej "modelkowata" jest Tamara. Marcela zaczęła mnie denerwować, chociaż jest naprawdę piękna, ale to chyba właśnie jest przeszkodą 😁 Uwielbiam Zuzę, ale wydaje mi się, że jest następna do odrzutu 🙄
Hiacynta, podsumowałaś to co myślę. Fajna z charakteru, ale szczerze mówiąc nie powiedziałabym, że powinna się tu znaleźć w ogóle. Choć to chyba pierwsza, która nie płakała przed obiektywem ciągle, to zawsze miła odmiana.
Heval szczerze mówiąc, to mnie za każdym razem prze-zdumiewa: laski, wiedząc, jak wygląda formuła programu i tak potrafią panikować i rozpaczać podczas mejkołwerów czy sesji. Mimo tego, że przecież widziały - a przynajmniej powinny były widzieć - że takie zachowanie jest na maksa niepożądane. I co? Pstro... :/
mozesz sobie poogladac, nawet na YT 🙂 Myslalam ze to bedzie fajna edycja, duzo swietnych "wygladowo" dziewczyn, ale matko swieta.... oprocz Marceli wszystkie jak jeden maz sa tak dretwe i maja tak niskie umiejetnosci pracy podczas sesji ze ja nie wiem... Zastanawiam sie dlaczego w tych programach nie uczy sie tych dziewczyn pracy przed obiektywem... Ach, pomylka... Jestem sfrustrowana 🤣 No i Renata, tak jak mi sie podobala i uwazalam ze wyglada jak modelka, tak teraz jej "attitude" mnie rozwalil... 🤔wirek:
Nie mam telewizji, więc nie wiem- czy 3 sezon się już skończył? 👀 Oglądałam odcinki na kinomaniaku, a tam jest tylko do 13. Kibicuję niesamowicie Zuzi. Jest śliczna, stara się i nie poddaje. I na początku w ogóle nie rozumiałam, dlaczego w castingu wybrano Anię- tę w zielonym kostiumie w środku: [img][[a]]http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p23/i/f09696910bdd874a99cd74c8f05b5c44/904af948-97a8-11e2-848b-0025b511229e.jpg?type=1&srcmode=3&srcx=1%2F2&srcy=0%2F1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360&quality=85[[a]][/img] Wydawało mi się, że jest... zwyczajnie brzydka. Taki męski typ, którego ja kompletnie nie rozumiem i nie lubię. A dopiero potem zrozumiałam, że ma typ urody jak miliony modelek na świecie. I byłaby idealną modelką- ale taka samą jak inne, bez żadnego polotu, ikry czy nowości. I jeszcze Asia mi się bardzo podobała. Moim zdaniem to taki nietypowy typ był, zupełnie urodą się różniła od reszty.