Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

dla mnie ta od problemów finanwych tragiczna. wlosy rzadkie, przyklapniete, twarz nieciekawa, kosci wystajace za mocno, są fajne dziewczyny z pieknym plaskim brzuszkiem a kosci im tak nie widac. taka dziewczyna jakich sa tysiące.
slązaczka od ciast super fajna i ładna
siostry bez szału jak dla mnie
a ta co nie przeszla w rózowych portach mi sie podobała. calkiem ładna buzia, no i wspaniale ciało jak dla mnie 😉
Dla mnie te jej nieszczęsne piersi nie są ładne-albo nie inaczej powiedzmy, że są normalne, ale nie w moim guście, uważam je za zbyt duże i obwisłe i ciesze się, że nie jestem jedyną, która uważa jej twarz za niezbyt ładną.
Nie jest paskudą, ale cudem żadnym również nie, chociaż jak to mówią twarz modelki ma być nie typowo ładna, a interesująca.
A kompleksów nie lecze, bo kompleksów w związku z nosem czy piersiami nie mam 😉 a Tobie dzionko się podobać nie muszę tak samo jak Ty czy ona mnie😉
bronicie jej wątpliwych nadzwyczajnych wdzięków przynajmniej jakby waszą siostrą była.Zabawne 😀
pony- dla Ciebie śliczna dla mnie nie i tyle 😉
http://www.pudelek.pl/artykul/35188/wolinski_ma_nowego_kochanka/

ale, że co oni są gejami?  🤔  (nie mam żadnego problemu z tym 🙂 )
podobno dzisiejszy odcinek był kręcony w schronisku dla koni Zwierzęta Eulalii, aż chyba go sobie zobaczę 😉
Ten program powinien nazywać się Top Upokorzenie. Ja rozumiem uczestniczki, tłuki, głupie jak buty, nie mające wstydu, ale "jury", któremu chodzi tylko o to, żeby je zbłaźnić? Niedobrze mi.

Jeszcze nie wypowiadałam się w tym temacie.
Strzyga odnoszę to samo wrażenie. Wydaje mi się, że o to chodzi w tego typu programach - byle jak "najfajniej/najlepiej" upokorzyć bo to się publiczności podoba. Chyba powinnam się czuć obrażona...
Jury jest denne... Korwin Piotrowska próbuje się przypodobać Krupie i tym samym się błaźni, Tyszka i Woliński pokazują, że nie są profesjonalistami, bo interesują ich tylko walory fizyczne, zdjęcia, które robi Tyszka podczas castingu dziewczynom, typu. "siedzę w basenie" lub "oblewam się sokiem" to poziom modelingu rodem z Playboya. Jedyna Krupa wydaje mi się być w miarę normalna - pyta dziewczyny o ich hobby, co robią w życiu itd.
Zaczęłam oglądać ten program od edycji amerykańskiej - naprawdę, niebo a ziemia... Polską jestem zniesmaczona, zwłaszcza, że na każdej sesji w I części dziewczyny były rozebrane...
właśnie, wbrew pozorom to Krupa wypada najlepiej  🤔wirek:
dla mnie nieporozumieniem są te ,,sesje" w baseniku dla dzieci, czy ostatnia z dmuchanym krokodylem. No żenada  😵
szepcik, Dokładnie. Bardzo mi się nie podobało w I edycji to, że jest dużo zdjęć rozbieranych? No naprawdę, żeby zdjęcia się podobały i były robione 'z klasą' nie muszą być rozbierane... :/
A dla Tyszki brak nagości = kiepskie zdjęcie. Nie trawię tego gościa w ogóle.
galopada - no dokładnie, żenada roku
a ojciec co był z jedną z tych dziewczyn co się dostała, to powiedział do niej "przegięłaś" heh
Notarialna, ja też go nie lubię jakoś. ale slyszalam mega plotkę, tylko kurcze, zapomnialam juz kto mi to mówil  😡 ze Woliński i Tyszka są wieloletnimi eks partnerami  🤔wirek:

ale dziewczyny, sluchajcie, w drugiej edycji, dziewczęta wchodzące na casting wiedzą, że się takich rzeczy mogą spodziewać. wiedzą, że będą się musialy rozebrać, wiedzą, że będą poniżane i często upokarzane.

a mimo to tam idą. bo chcą zaistniec w modelingu? g. prawda. idą tam bo chcą się pokazać w mediach, zaistnieć, a modeling to przy okazji. taki pseudomodowy big brother. bo wybić się juz mogły w wielu innych miejscach, jest tyle agencji, że glowa mała. a swoja drogą z pierwszej edycji chętnie bym widziała dalej moze 3. reszta albo z glosem jak kruk, albo z paskudną twarzą, albo płaczące, lub z intelektem kapusty. więc one się GODZĄ i CHCĄ to robić. bo żadna z nich jakoś kariery wielkiej nie zrobiła z poprzedniej edycji, podobno gdzieś tam chodzą i coś tam pokazują. ale ich nie widać. a o ilu zwyciescach mam talent, idola, fabryki gwiazd słychać? praktycznie o nikim. raz na jakiś czas ktoś kto tam wystapil coś tam zrobi. ale osoba marząca i mająca predyspozycje do pracy modelki najczesciej zaczyna od agencji, portfolio, robienia sesji za zdjęcia i szukania pomocy u fotografów, a skoro idzie do tap madl znaczy, że im się nie powiodlo na innych drogach, bądz mają ochotę na medialną karierę i poniżanie.

ale ogląda się fajnie, niezla, prosta w przekazie rozrywka 😉

tu widzialam jednak troszkę ladniejsze, zobaczymy ten top co wszedl dalej, to będzie ciekawe😉
Sorry, ja znów jak filip z konopi - kiedy się będzie dało obejrzeć 3 odcinek? Dzisiaj już?
tak dziś, zaraz 🙂
Ale w necie, mam na myśli 🙂 Bo TV brak 😀
pewnie będzie zaraz jak się skończy na tej stronce co wcześniej była podawana
OK, dzięki - będę śledzić 🙂
oo konie w bryczce  😀
nawet w teledysku rozpoczynającym program (który mi się bardzo podoba) jest koń 😀
denne te modeleczki  🙄
aaa ile cudnych koni  😍
i nawet laska była na koniu stojącym dęba 🙂

a ta Gabriella żałosna "jestem zajebista, nie odpadnę, niech inne się martwią"

edit: hahahaha śpią w stajni z końmi 😀D
Ale z nich marudy 😉, ja bym się ze spania na sianie cieszyła 😀.
jaaa w następnym odcinku sesje na koniach, sianie mrrrr
kilka niezlych, wieszosc masakra... wiecie, ja rozumiem, sama jestem prosiaczek, ale sie nie pcham na modelkę :P a w zeszlej edycji odrzucali szczuplejsze. a przepuscili duzo grubszą i falującą  pośladkami niż te odrzucone jako za grube :/  odpadła ta mała, chociaż ładna, ale przynajmniej z 10 cm za niska :/

jedna sie pobeczała i wpadła w mini histerię bo na słomie w spiworze mialy spac  😂
Ja bym z chęcią spała w takiej ładnej szopie.  😍
Wiecie, jakby nikt nie patrzył to z poduchą na konia i do razu wygodniej się śpi.  🏇

Ale to zadanie z dopłynięciem chyba było trochę przesadzone skoro tyle dziewczyn zasłabło.
zasłabła jedna. dwie się wykończyły i padły bez zasłabnięcia, więc skoro 47 dalo radę to chyba nie bylo tak zle 😉
O dzizas... Pół kilometra i one wymiękają! Ja nie uprawiam w sumie żadnego sportu na serio, a przepłynę z palcem w tyłku z 2 km 🤔wirek:
Notarialna, ale większość przepłynęła przecież, więc o co chodzi? Nie ma co się licytować, one na przykład potrafią fajnie pokazać się na wybiegu albo zrobić sobie super makijaż 🙂

Mam już drugą faworytkę poza tą z dużymi cyckami 😀 Tą Olgę Kaczyńską, śliczna laska. A mój facet orzekł, i ja się z nim zgadzam, że te cycki, które macał Woliński, są sztuczne!!I na wybiegu faktycznie to widać, aż wali po oczach ;P
O dzizas... Pół kilometra i one wymiękają! Ja nie uprawiam w sumie żadnego sportu na serio, a przepłynę z palcem w tyłku z 2 km 🤔wirek:
są na tyle ładne, ze nie muszą umieć pływać (od czego są ratownicy? 😉), no i nie muszą wsadzać sobie palca w tyłek żeby zrobić wrażenie...wystarczy sam tyłek.
A mój facet orzekł, i ja się z nim zgadzam, że te cycki, które macał Woliński, są sztuczne!!I na wybiegu faktycznie to widać, aż wali po oczach ;P
a to w czymś przeszkadza?...ze niby jak sztuczne, to jakieś gorsze?...ze podpadają pod GMO? 😎
Wg relacji świadka [świadkiem nie jestem ja, od razu zaznaczam] powiedzmy, że odnośnie sztucznych skojarzenie nasuwało się jedno: ślimako-podobna galareta z łatwo wyczuwalnymi bliznami po szwach. No, ale, co tam kto lubi. 😉 Może obiekt miał źle przeprowadzoną operację.
Notarialna, ale po co modelce umiejętność pływania? 😁 Ona ma chodzić po wybiegu i ładnie wyglądać na zdjęciach. Tyle. 😉

A co do castingów, żenada, byłam zniesmaczona. Top model? Raczej Top burdel.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się