Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

Dziwnie  😉
Powpisuj na google Top Model Odcinek 2 Sezon 2, coś na pewno znajdziesz innego.
Często wyświetlają się odpowiedzi Odcinek 1 Sezon 2, lub na odwrót- Odcinek 2 sezon 1, ale warto tam wejść, bo najnowszy odcinek może być gdzieś tam zawieruszony  😉
I wypróbuj jeszcze mój link z poprzedniego wpisu
Druga siostra nie ciekawa. Chyba przeszła po to, żeby zwiększyć oglądalność jak będzie odpadać (2x więcej płaczu, 2x więcej emocji, 2x większa tragedia)  🤔wirek:
Yga dzięki, mi wszystko ładnie śmiga 🙂 Ładna jest ta młodziutka, która mówiła, że nie mają kasy. I jedna siostra jest ładna. Ta tryskająca energią koszmar, brrrr.
A mi ta tryskająca energią się podoba 😀 Fajna jest, mało takich pozytywnych ludzi w Polsce. Wyróżnia się przynajmniej 😉
Mi zupełnie nie podeszła blondynka, pokazana przez chwilę tylko, o którą kłóciły się dziewczyny z Tyszką i Wolińskim.
Woliński krzyknął że nigdy nie będzie modelką, nie wiem czy kojarzycie.
Ale była taka.. normalna. jakby denna.
Ta blondynka trochę mi przypominała tą starszą z pierwszego sezonu (ona chyba tańczyła w klubie nocnym czy coś takiego).
Najbardziej podoba mi się Olga z Wrocławia
a po niej Ania z Opola

ta Ania to ta, o której już w tym wątku pisałam. Akurat ją przeoczyłam, dlatego czekam, az odblokuja odcinek drugi i bedzie można obejrzeć na necie. A pokazywali, jak jeździ? Bo żeśmy z TVN nagrywali taki kawałek w stajni 🙂
wow, obejrzałam 1 i 2/3 drugiego odcinka...
ta Ania w różowych spodniach mnie rozwaliła 😉

Ta Ola chyba - co mówili, że taka śliczna - wg mnie super fotogeniczna i zgrabna... Podobnie Greta - aż ciężko uwierzyć, że nie jest młodsza...
Mi się podoba ta

Oliwia
Nooo, ma świetne cycki 🙂
cycki i buzie, też mi się bardzo podoba, nie wiem czy nie najbardziej
to chyba ta co mocno schudła? szczerze to aż niedowiary że z takiego pączusia jak pokazywali schudła aż tak  😲
Ma dziwny nos, w ogóle dziwną twarz, a te cycki takie obwisłe bez tego cyckonosza to już w ogóle by była masakra 🤔 cóż są gusta i guściki 😉
Jest świetna! Podobna do Karoliny Zięby (RebelModels) - która swoją drogą ma 18/19 lat, a bez przerwy pracuje na całym świecie, z bardzo docenianymi i znanymi markami 😉

incognito, to są 'obwisłe cycki' ?... Widać napatrzyłaś się za bardzo na sylikony, to są naturalne piersi i wyglądają normalnie, a wg mnie bardzo dobrze!!
Hm, chciałabym mieć takie obwisłe cycki w tym rozmiarze w dodatku 🙂 Jak dla mnie super laska z niej!
incognito - już kolejny raz na Twoją wypowiedź reaguję tak  😵

Ta dziewczyna pasuje bardziej do reklamowania np. bielizny, strojów kąpielowych niż na wybieg. Ale strasznie ładna, to fakt.
zwłaszcza z nosem al'a jackson...tulipan-nie musi Ci pasować moja wypowiedź dla mnie laska wręcz sztuczny pasztet, a nos okropny, ale jak już wspomniałam co kto lubi
Z pasztetem bym nie wyjeżdżała. Nos mi się nie podoba, z ustami też coś mi nie gra, ale ogólnie na tym zdjęciu akurat ma nieciekawą minę. Poza tym nie widze powodów do czepiania się. Cycki ma ładne 🙂
Ten program powinien nazywać się Top Upokorzenie. Ja rozumiem uczestniczki, tłuki, głupie jak buty, nie mające wstydu, ale "jury", któremu chodzi tylko o to, żeby je zbłaźnić? Niedobrze mi.
[quote author=Cierp1enie link=topic=32158.msg1131175#msg1131175 date=1316031423]
Najbardziej podoba mi się Olga z Wrocławia
a po niej Ania z Opola

ta Ania to ta, o której już w tym wątku pisałam. Akurat ją przeoczyłam, dlatego czekam, az odblokuja odcinek drugi i bedzie można obejrzeć na necie. A pokazywali, jak jeździ? Bo żeśmy z TVN nagrywali taki kawałek w stajni 🙂
[/quote]

nie było niestety nic ze stajni 🙁 a szkoda
to tym bardziej na nią teraz stawiam, jak koniara 😀

ta mega radosna działa mi na wymioty  😉 sztuczne to jakieś
Cierp1enie, to pewnie wykorzystaja później to, co nagrali 😉
osz ty!!  🤬 a miałam już tego nie oglądać 😀
teraz będę czekać na moment w stajni  😁
Ma dziwny nos, w ogóle dziwną twarz, a te cycki takie obwisłe bez tego cyckonosza to już w ogóle by była masakra 🤔 cóż są gusta i guściki 😉

Jak to są obwisłe cycki, to nie chcę wiedzieć jakie ja mam...  🤔

Ta, która dostała się chyba jako ostatnia, strasznie mnie denerwowała. Taka w krótkich włosach. Narwaniec jakich mało  🤔wirek:
incognito, nie obraź się, ale skoro ona jest pasztet to ty co jesteś 🙂? Rozbawiłaś mnie tym razem 😀
Cierp1enie, nie mogę obiecać, że to będzie, ale też chciałabym to zobaczyc 🙂
incognito, jesli krytykowanie slicznych dziewczyn pomaga Ci leczyc kompleksy to pewnie, ze mozesz miec swoje zdanie 🙂
Incognito- to są naturalne i bbaaardzo ładne piersi, przy tym duze, więc mają Ci nienaturalnie stać? Poza tym są blisko siebie, bardzo jej tego zazdroszczę. Małe piersi, ledwo odstające od klatki, wiadomo że nie wiszą
cycki jak cycki, ujdą, ale co do twarzy, to zgadzam się z incognito  😉
zupełnie nie podchodzi mi ten typ urody, jakiś taki romski. piersi niby fajne, ale do tak szczupłej sylwetki wyglądają nieco groteskowo.
2 pierwsze z 1 odc. podeszły mi najbardziej..
Ona ma strasznie wysoką głowę, zobaczcie ile jej jeszcze jest nad czołem...
Jak dla mnie ten program jest żenujący, a kobiety na modelki...  😵

Fakt, faktem są ładne, ale na listość boską, tam na modelkę to żadna nie pasuje.Nie oglądadałam pierwszej edycji, teraz oglądnełam w necie odcinek z ciekawości i co?
Dostała się dziewczyna ze wzrostem 162?  😂
Może zgłoszę sie do kolejnej edycji(165 :hihi🙂.

Przede wszystkim, ich figury mają wiele do życzenia, na casting przychodzą kobiety z tłustymi brzuchami,niskie itp i do tego przechodzą dalej. Kompletna porażka, abstrahując już od tego, że to co większość z nich robi przed jury, żeby przejść dalej to po prostu"dawanie dupy".

A co do twarzy, to zauważcie, jakie modelki na wybiegach mają twarze..Twarz nie do końca gra rolę, bo najbardziej istotna jest budowa,
więc myśle, że przyczepianie się do wysokości głowy, nie jest do końca na miejscu, zawsze można do ukryć makijażem albo fryzura  😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się