Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

Ola jest w najnowszym Twoim Stylu.  😉
I na okładce Cosmo
Czyżby kolejna Polka w ANTM? [[a]]http://en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Next_Top_Model[[a]] - Kasia?
a mam pytanie, w tym ANTM występują tylko kobiety?
bo kiedyś, bodajże na VH1, widziałam program o modelach i modelkach, też takie jakby reality show, był tam taki jeden rusek nawet, niezłe ciacho, ale z charakteru totalny skurczysyn  🙂 to to był ten program, czy jakiś inny?
inny, w antm były tylko kobiety (z drobnym wyjątkiem- Isis, która urodziła się facetem i zmieniła płeć) 😉

Ciekawe czy Kasia w sezonie 16 dojdzie dalej niż Katarzyna 🙂
A kiedy wchodzi nowy sezon?  :kwiatek:
23 lutego  😅
a mam pytanie, w tym ANTM występują tylko kobiety?
bo kiedyś, bodajże na VH1, widziałam program o modelach i modelkach, też takie jakby reality show, był tam taki jeden rusek nawet, niezłe ciacho, ale z charakteru totalny skurczysyn  🙂 to to był ten program, czy jakiś inny?

chodzi ci o program Supermodele, leci teraz na Polsat Cafe 😉
jak wrażenia po pierwszym odcinku 16 serii ANTM?
trochę się pozmieniało 😉
zdjęcia z backstage - od razu wysoki poziom... oczywiście o wykonanie mi chodzi, ale widać, że niektóre dziewczyny mają potencjał 😉
Zbliża się początek Top Model 2011. Będziecie oglądać? Znajoma się dostała, więc chyba tylko dlatego tym razem obejrzę.
będę oglądać 🙂 podobała mi się 1 edycja i na tą też czekam 🙂
Niektóre dziewczyny jak np ta Weronika(mieszka z babcia i dziadkiem chyba kręcone długie włosy miała)-ktora była bardzo ładna,ale od razu wiedzieli,że nie ma proporcji modelki powinny byc wykluczane
tylko że oni nie chcieli brać 'typowych' modelek tylko różne osoby, w sumie i dobrze
z jednej strony owszem,ale z drugiej to robienie na darmo nadziei 😉
Zgadzam się. Jest to jakiś dziwny ukłon w stronę tych pozbawionych predyspozycji, tak jakby do finałów "śpiewanych" talent show brali świadomie osoby, które nie potrafią śpiewać.
Zamiast brać dziewczynę, którą niezależnie od jej postępów z uwagi na typ figury będzie musiała być prędzej czy później wyeliminowana, lepiej wziąć tę pierwszą pod kreską spełniającą wymagania. A nóż rozkwitnie.
zgadzam się z Nalle
po co robić dziewczynom złudne nadzieje jak i tak wiadomo, że odpadną.
Najlepiej wziąć do konkursu takie co się nadają na modelkę, rywalizacja będzie większa 🙂
Wtrące się na temat top model na tvnie. Moja znajoma była na castingach, dostała do 2 etapu, mieszkała z konikami w stodole na Mazurach : ) Niemiło wspomina, szkoda, że to wygląda tak ładnie tylko w tv.
Cierp1enie oni nie biorą 'typowych'modelek... Z tego co opowiadała mi koleżanka, dochodzą osoby,które są w stanie zrobić wszystko, transwestyta, osoby słabe psychicznie, żeby pieniążków więcej było.  🙁 To takie wewnętrzne źródło mniej więcej. Ech.
No tak, większa rywalizacja, większe emocje dla widzów... Może zaczną się targać za włosy,występować dla playboya, zawsze to jakaś promocja dla stacji... 🤔wirek:
buuuu a szkoda, wielka szkoda
Racja jest taka jak piszemy,ale wiadomo,że to pod publikę żeby była oglądalność.
Można gdzieś obejrzeć 1. odcinek? przegapiłam.
Strzyga, niedługo pewnie pojawi się na vod.
Czy tylko ja mam wrażenie, że te dziewczyny są coraz głupsze? Jak oglądałam wczorajszy odcinek, to przeważnie z taką miną:  🤔
Jasnowata, dziwisz się? Głupia dziewczyna wygrała poprzednią edycję, to teraz pchają się takie na castingi...
Jasnowata ja to samo 😂 Ten program jest po prostu durny. I strasznie mnie Tyszka wkurza. 🤔
Wszystkie biedne i skrzywdzone... same sieortki... Olaboga, rzygać się chce. Tyle szczęścia w tym nieszczęściu, że moje miasto reprezentuje ładniejsza dziewczyna niż w poprzedniej edycji 😁
No jak Top Model to nie może być bez tego JESTEŚMY W MEDIOLANIEEEEE

Zawsze rżę jak to słyszę
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się