a mam pytanie, w tym ANTM występują tylko kobiety? bo kiedyś, bodajże na VH1, widziałam program o modelach i modelkach, też takie jakby reality show, był tam taki jeden rusek nawet, niezłe ciacho, ale z charakteru totalny skurczysyn 🙂 to to był ten program, czy jakiś inny?
a mam pytanie, w tym ANTM występują tylko kobiety? bo kiedyś, bodajże na VH1, widziałam program o modelach i modelkach, też takie jakby reality show, był tam taki jeden rusek nawet, niezłe ciacho, ale z charakteru totalny skurczysyn 🙂 to to był ten program, czy jakiś inny?
chodzi ci o program Supermodele, leci teraz na Polsat Cafe 😉
trochę się pozmieniało 😉 zdjęcia z backstage - od razu wysoki poziom... oczywiście o wykonanie mi chodzi, ale widać, że niektóre dziewczyny mają potencjał 😉
Niektóre dziewczyny jak np ta Weronika(mieszka z babcia i dziadkiem chyba kręcone długie włosy miała)-ktora była bardzo ładna,ale od razu wiedzieli,że nie ma proporcji modelki powinny byc wykluczane
Zgadzam się. Jest to jakiś dziwny ukłon w stronę tych pozbawionych predyspozycji, tak jakby do finałów "śpiewanych" talent show brali świadomie osoby, które nie potrafią śpiewać. Zamiast brać dziewczynę, którą niezależnie od jej postępów z uwagi na typ figury będzie musiała być prędzej czy później wyeliminowana, lepiej wziąć tę pierwszą pod kreską spełniającą wymagania. A nóż rozkwitnie.
zgadzam się z Nalle po co robić dziewczynom złudne nadzieje jak i tak wiadomo, że odpadną. Najlepiej wziąć do konkursu takie co się nadają na modelkę, rywalizacja będzie większa 🙂
Wtrące się na temat top model na tvnie. Moja znajoma była na castingach, dostała do 2 etapu, mieszkała z konikami w stodole na Mazurach : ) Niemiło wspomina, szkoda, że to wygląda tak ładnie tylko w tv. Cierp1enie oni nie biorą 'typowych'modelek... Z tego co opowiadała mi koleżanka, dochodzą osoby,które są w stanie zrobić wszystko, transwestyta, osoby słabe psychicznie, żeby pieniążków więcej było. 🙁 To takie wewnętrzne źródło mniej więcej. Ech.
No tak, większa rywalizacja, większe emocje dla widzów... Może zaczną się targać za włosy,występować dla playboya, zawsze to jakaś promocja dla stacji... 🤔wirek:
Strzyga, niedługo pewnie pojawi się na vod. Czy tylko ja mam wrażenie, że te dziewczyny są coraz głupsze? Jak oglądałam wczorajszy odcinek, to przeważnie z taką miną: 🤔
Wszystkie biedne i skrzywdzone... same sieortki... Olaboga, rzygać się chce. Tyle szczęścia w tym nieszczęściu, że moje miasto reprezentuje ładniejsza dziewczyna niż w poprzedniej edycji 😁