Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

hahaha brakowało mi tylko - papierska  no nie becz  😵 😁
W kuluarach "Top Model" szeptano, że dziewczęta nie przepadają za sobą. Były zazdrosne o urodę, stroje. Ciągle się kłóciły. - Wyznawały zasadę "po trupach do celu" - mówi osoba związana z programem.

Przed kamerą natomiast przedstawiały się jako niewiniątka. Nieśmiałe, zahukane, pochodzące z zapadłych wsi.

- To były sprytne dziewczyny, które doskonale rozumiały, na czym polega taki program. One wychowywały się na "Big Brotherze" i wiedzą, co robić, kiedy włącza się kamera - ujawnia Anja w jednym z wywiadów.

z:
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/anja-rubik-o-top-model-one-wiedzialy-co-robic-gdy-wlaczala-sie-kamera_162817.html

EDIT:

ooo proszę ! http://www.pudelek.pl/artykul/28946/ola_juz_robi_kariere_za_granica/

Wydawałoby się, że po finale Top Model Ola Kuligowska będzie przegraną programu. Okazuje się, że zajęcie drugiego miejsca wcale nie oznacza, że zostanie przyćmiona przez zwyciężczynię, Paulinę "nie mogę się otworzyć" Papierską. W dzisiejszym Dzień Dobry TVN Agnieszka Jastrzębska  poinformowała, że Ola w świecie mody radzi o sobie obecnie o wiele lepiej, niż jej koleżanka z programu.

Kuligowska już niedługo będzie gościć na łamach Twojego Stylu. Niedawno wzięła udział w sesji zdjęciowej dla miesięcznika. Zainteresował się nią również jeden z hiszpańskich magazynów. Zdjęcia do sesji wykonał jej Marcin Tyszka. To już trzecia sesja, jaką zrobił jej jeden z najbardziej utytułowanych polskich fotografów.

Tymczasem Paulina Papierska musi zostać w Polsce. TVN zarzeka się, że nie puści jej w świat, dopóki nie nauczy się angielskiego. Jakoś nie dziwi nas fakt, że postanowili ją nieco przystopować. Na castingu w Mediolanie nie potrafiła odpowiedzieć nawet na pytanie "How old are you?".

Pudelek  😉 no tak.

To jesli chodzi o Pudelka to,,,,,,,,,, http://www.pudelek.pl/artykul/28885/tvn_zarobil_na_top_model_25_milionow/
I o  to chodzi, i oto chodzi  🙇
bianca, zarąbiste.

szemrana, mnie tego studia uczą. A ja mam charakter potworny, bo nie daję siebie obrażać i walczę o swoje. I zawsze źle na tym wychodzę. Bo powinnam spuścić wzrok i podziękować jak mnie wykładowca obraża >___>
Ola jest bardzo ładna i sympatyczna,ale według mnie ciało do modelingu Paulina ma lepsze,natomiast jezeli chodzi o charakter itd to stanowczo wygrywa Ola,chociaz jak same 'jury' powiedzialy psychicznie najlepiej przygotowana była Kasia.
AMEN.
nie wiem czy czasem ktoś już nie stawiał,jeśli tak to przepraszam  😀
link🙂
http://www.pudelek.pl/artykul/29084/zula_z_tap_madl_chce_nagrac_plyte/

😎

Płyta z Peją... czemu WIEDZIAŁAM, że właśnie z nim, a nie np. z kimś pokroju Weny czy Ostrego?  🤣
Jeśli chodzi o ten featuring.... na początku dostałam zeza z wrażenia, bo myślałam, że ,,V" zamieniło im się na ,,W", ale wyguglowawszy okazało się, że WNM to jakiś osiedlowy skład(zaraz po Wysiłkowym Nietrzymaniu Moczu  :lol🙂, a nie nasz nadobny FałeNeM.
feno, ja właśnie też się przeraziłam!  🤔 dobrze, że mnie naprostowałaś tutaj  😁
ale będzie żalowy album coś czuję 😉
Przesłucham ten album z ciekawości, chociaż brzydzi mnie takie jechanie na chwilowym fejmie. Rozumiem, że póki ma swoje 5 minut to wyciąga, ile się da, bardzo roztropnie i rozsądnie, ale... stricte nie o to chyba w tym chodzi, nie  😎
Paulina przy Ani wygląda jak najnormalniejsza dziewczyna z ulicy 😉

a co do ten pioseneczki bo inaczej tego nie idzie nazwać, to szkoda gadać 😀 Zula jak sylabami rapuje to w ogóle jakiś kosmos  😁 
Boże... Paulina przy OLI to wygląda jak jakaś uboga krewna ... I powiem szczerze nie wiem jak to sie dzieje ale ładniej wyglądała jak sie kreowała na tą szarą myszkę, niż teraz taka pewna siebie, rozwrzeszczana  i jak widać baaardzo prosta dziewczynka ze wsi
emade, toć to jest skurwysy*ski flow  😁

Ja w ogóle przestałam oglądać ten program po jakimś 3 odcinku, zwyczajnie mnie załamywał swoim poziomem.
feno, no tak my się nie znamy na rapie 😀 płyta z peją yea szacun 😀 ikona polskiego hip hopu 😀  👍  😁
Mówiąc szczerze to naprawdę się nie znam, no ale Zula: ,,jestem dzieckiem ulicy, kradłam, biłam, wybijałam szyby w samochodach i się tego nie wstydzę" to było wiadome, że jak płyta, to tylko z Peją.  😁
jak już napisalam dla karoliny, że zula zdissuje WNM za to ze jej dziecko zrobil tak jak gabi chade bo przeciez tez razem na poczatku nagrywali hahaha  🥂
I tak już zawsze będę ją kojarzyła z tym, że nagrała z Wysiłkowym Nietrzymaniem Moczu  😁 

🚫
moim zdaniem Paulina  owszem jest ładna dziewczęca no ale nie ma urody która jest wymagana na wybiegach, za to Ania śre4dnio mi się podoba jako kobieta ale ma urodę modelki, i już w programie w mediolanie jak sie nią interesowali to było coś na rzeczy ;]

tak czy siak niech im sie powodzi, a co!
http://m.ochyachy.pl/5551224222548017278/paulina-papierska

wywiad z Pauliną  😵
rozwaliło mnie

Choć tak naprawdę gdy znalazłam się w trójce finałowej to już wtedy czułam się wygrana.

jakie pewne dziewcze się zrobilo...
emade, jej chyba chodziło, że samo wejście do trójki było dla niej sukcesem.
mam wrażenie, że cokolwiek powie teraz to dziewczę to i tak będzie źle
absolutnie nic do niej nie mam tylko jak widzę kogoś użalającego się nad sobą, jaka to jestem biedna etc etc etc... a później mówienie w wywiadach że było się pewną wygranej to chyba się troche mija z tą ''szarą myszką ze Zbąszynka'' ale jak wyżej napisałam to tylko moje osobiste odczucie 😉
emade, ona nigdzie nie powiedziała, że była pewna wygranej 😉
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Wkurza mnie jak ludzie widzą to co chcą widzieć a nie to co jest napisane :/
ja to tak zrozumiałam i wyraziłam swoją opinie nie widze tutaj jakiegoś większego problemu 😉 ja uważam tak, Ty inaczej i tyle.
emade, też jej nie lubię, ale nie zrozumiałaś jej wypowiedzi- ona wygrała już dostaniem się do trójki finalistek- to powiedziała. Serio serio
_kate ale ja nigdzie nie napisałam że jej nie lubię 😉
emade źle zinterpretowałaś, chodziło jej raczej o to, że samo dostanie się do finałowej trójki było dla niej wielką nobilitacją, nie że była pewna wygranej. Wyszło coś zupełnie odwrotnego.  😉

edit. nie doczytałam, że _kate już to napisała. -__-'
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się