matko i córko, ileż tu jadu w co poniektórych, nie zazdroszczę tym dziewczynom, jak zasiądą przed internetem i poczytają te wszystkie "życzliwe" komentarze. no ale ponoć - wychodzisz na ring, to dostajesz w ryj.. hm
mi się najbardziej podobały wizualnie - Pamela, Emilka (chociaż charakter fatalny) i ta ruda, co doszła w połowie.
a wyobrazacie sobie jakis zlot tych top model i wsrod klasowych dziewczyn ta "nasza" Polinka ze swoimi cechami charakterystycznymi ? 😵 i tlumaczem u boku 😂
Zen, a wyobrazasz ja sobie na wybiegu? albo podczas krecenie jakiejs reklamy i milion dubli bo 2 zdaniowy tekst zbyt skomplikowany.. albo facet obok.. albo cos tam jeszcze.. nie wierze w ta dziewczyne..
Żadnej z tych dziewczyn szczerze mówiąc sobie nie wyobrażałam. Każda ma jakieś 'ale'. Wbrew pozorom nie jest łatwo znaleźć kogos na miarę Anji Rubik..ona ma takie ciało, takie spojrzenie, że mnie ciarki przechodzą. I jest maksymalnie fotogeniczna. Jedyny mankament jej urody to odstające uszy.
Zen, dlatego topowych modelek, ktorych twarze i nazwiska rozpoznajemy, jest niewiele. Ale gdybys mila wybrac 'mniejsze zlo", to ktora bys widziala gdzes tam na wybiegu, za Anja Rubik ?