sanna, bo to nie jest jakiś mega kontrakt. Właśnie, jakaś dziewczyna wcześniej była pod wrażeniem ogromnym tego kontraktu, że one mają kontrakt za 200 000, tak? Ale te 200 000 dostaną za 3 letnią pracę. teraz podzielcie sobie 200 000 na 36 miesięcy.
Strzyga, niby tak, ale z drugiej strony jednak jest to zagwarantowana - i zaplacona 😁 - praca przez 3 lata, to rowniez trampolina - jesli dziewczyna bedzie potrafila to wykorzystac, wiec mimo wszystko..
Chciałabym dostawać 5,5 tysiąca miesięcznie ;P Ja liczę na Ole i Paulinę. Ani od początku nie lubiłam. Jestem sama ciekawa 😀 Ale nie podoba mi się, że będą głosować widzowie. Powinni to rozstrzygnąć osoby, które się na tym znają.
sanna, jasne, że zagwarantowane, choć przecież nie wiemy na jakich zasadach - czy wyłączność, ile z tych 200 000 dostaną do rączki, co w zakres pracy wchodzi, bo może będą na targach motoryzacyjnych wystawiać piersi, żeby panowie przyszli obejrzeć samochód... Ogólnie nagroda wygląda przyjemnie, ale żeby Pana Boga za nogi złapały to nie do końca.
aha... a wy wierzycie w te smsy i wybory widzów..? dla mnie to ściema, żeby nabic kasę a wygrana jest już dawno wiadoma.. tak samo TzG, MT i inne show..
W 6 edycji BNTM też w odcinku finałowym decydowali widzowie (wszystkie odcinki zostały nagrane wcześniej, tak jak w polskiej wersji). Brytyjska publiczność naprawdę stanęła na wysokości zadania i uwazam, że wybrali dobrze. Myśle, że o ile polscy widzowie ruszą mózgami, to też wybiorą lepszą z tej trójki 😉
aa. ja chce to widziec.. kochane jstescie, relacjonujcie.. Strzyga, znowu, masz racje :kwiatek: ale - te dziewczyny po tam, w sumie, poszly, juz w programie musialy robic rzeczy, gdzie Ty, ja i wiele innych po prostu bysmy wstaly i podziekowaly. One sa gotowe na zaplacenie jakiejs tam ceny, w ich determinacje wkalkulowane jest znajdowanie sie w sytuacjach czasami trudych, czasami niefortunnych, czasami wbrew sobie - aby zaistniec w tej branzy..
aa. ja chce to widziec.. kochane jstescie, relacjonujcie.. Strzyga, znowu, masz racje :kwiatek: ale - te dziewczyny po tam, w sumie, poszly, juz w programie musialy robic rzeczy, gdzie Ty, ja i wiele innych po prostu bysmy wstaly i podziekowaly. One sa gotowe na zaplacenie jakiejs tam ceny, w ich determinacje wkalkulowane jest znajdowanie sie w sytuacjach czasami trudych, czasami niefortunnych, czasami wbrew sobie - aby zaistniec w tej branzy..
a Ania? zabeczka napisala, ze fajnie wyglada? A jak Ola ?
edit. cos dziwnego mi sie dzieje .. sama siebie cytuje ..?
sanna ;] narazie nic ciekawego się nie dzieje serio ;] mówię - Polina przycyniła dwoma zdaniami po inglisch ;] teraz wspominają, oglądają okładki które zrobił im Tyszka.. takie pierdu pierdu Czepiam się Poliny bo kiepsko idzie na wybiegu - sztucznie. Ola wygląda pięknie tak jak Ania.
edith: kocham spokój Oli. Chciałabym umieć tak opanowywać emocje jak ona, tym bardziej w takich sytuacjach. Jest bardzo naturalna, ciepła. Jednak wszystkie bledną przy Ani- wg mnie.
Lubie zarówno Anie i Ole na zasadzie - dziewczyny sa opanowane, naturalne, kwitnące, wiedza po co tam są... a Polina tak jak pisała przedmówczyni - sztuczna, wypindrzona.. mega postarzona a na wybiegu szła jakby trenowała taniec irlandzki- sztucznie, była spięta i brzydko stawiała nogi.
Strzyga raczej pannica z małego miasteczka która nie ma pieniędzy i wychowuje sie w biedzie nie bedzie miala z tym problemu