Dość często mam okazję malować modelki na pokazach, sesjach zdjeciowych i szczerze Wam powiem,że na zdecydowaną większośc nie zwrócilibyście uwagi nawet! 😉
sanna ściągnij ode mnie za darmo z chomika http://chomikuj.pl/edytka_mgz/filmy/Top+Model+Zosta*c5*84+Modelk*c4*85 tylko zrób to dzisiaj, póki mam jeszcze dostępny transfer
(jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany, to feel free)
Emade-tu jeszcze nawet nawet. Ale rozbraja mnie jak na nią patrzę na wstępie programu lub po, jak są pokazane wszystkie uczestniczki w rządku w strojach kąpielowych i szpilach. Jak ufo tam wygląda!
oh, ah, jaka sexi, a wy sie czepiacie! 😁 nie no, nie lubie jej, nie podoba mi się jej uroda. Nadrobiłam wczoraj dwa ostatnie odcinki NTM i ...ręce opadają. I ponawiam pytanie [bo już ktoś chyba pytał] - to casting na modelki chodzące po wybiegach czy fotomodelki? 🤔wirek:
Sigma podaj adres 🙂 w razie odmiennej decyzji 😀 hahah. Chodzi ta Paulinę do której przyjechali nach Hause aby ją do programu z powrotem przyjąć? Sorry ale ciężko mi je wszystkie skojarzyć bo żadna tak naprawdę nie jest ... JAKAŚ.
A tak na boku drażniła mnie Zula ;] cieszę się że jej nie ma. Krupa jako prowadząca.. bardzo sympatyczna kobietka. Zastanawiają mnie jej te usta- kaczy dzióbek 😀 naturalne czy napakowane silikonem? 😀