Forum konie »

Miesięcznik Ośli Targ ,,Koński Targ'' -czy konie to osły?

Jestem bardzo niemile zaskoczona miesięcznikiem wrześniowym ,,Koński Targ'' ponieważ na okładce jest osioł ,a przecież jest to końska gazeta ,w której są zamieszczane ogłoszenia o sprzedaży koni ,akcesoriów jeździeckich, sprzętu itd. W Polsce jest wiele pięknych ras koni i nie sadze ,aby był jakikolwiek powód do dawania tak nieładnego osła na okładce. Gdy kupiłam w kiosku ten Ośli Targ byłam niemile zaskoczona . Rozumiem gdyby to był miesięcznik , w którym przeważają osły ...... Zraziłam się do tego miesięcznika i to bardzo. Nie dość ,że cena jego jest droga to jeszcze dali brzydkiego osła na okładkę - nie kupię już ,,Końskiego Targu''  . Kupuję już kilkanaście lat różne końskie miesięczniki i pierwszy raz się zdarzyło tak ,żeby na okładce końskiej gazety był osioł  😡 😡 
Proponuje stworzyć Ośli Targ bo ja życzę sobie końskiej gazety ,a nie oślej............ Znajomi ze stajni też są oburzeni  🙄
Ale ze ke ??

🤔
codzienne ludzkie dramaty....
Chciałabym mieć tylko takie problemy...
ee nie przesadzasz troche...
troche wiecej poczucia humoru zycze

nie wszystkie konie sa piekne
a tez zasługuja na cos wiecej

a osiol coz... tez człowiek

pozdrawiam i wiecej usmiechu
No tak, gdyby na okładce był haflinger to byłby SZAAAŁ  😜
Proponuję więcej dystansu do tak błahych spraw - życie będzie łatwiejsze 😉
to teraz będzie Ośle Końskie Forum, absurdalne rewolucje, doprawdy, ale jak tu nie poddać się tej presji..
UWAGA DRASTYCZNE!

Haha, nie mogę!! 😀

Skandal!! Granda!! SKANDAL!!

<umiera i turla się ze śmiechu>
😵 😵 😵

przepraszam za nieprzepisowy post, ale musiałam no  😂
Nie no, śmiejecie się a przecież to jest dramat!!!!!!!!!!! aby na okładce osła zamieszczać. Nie wiem jak wy ale ja idę się utopić z tego powodu 😎
niech ktoś wrzuci skan please
fuj, fuj, FUUUUJ! TO JEST OSIOŁ! bleah

o nie!! co my teraz wszyscy zrobimy 🤔 😲 😵
Jak na osłach bedzie wyglądała najnowsza kolekcja eskadrona 🏇 😂

jako szmatoholik musiala to napisac 😡

dziewczynko WYJUSTUJ troche 😉

edit:literówka
nie śmiejcie się! jak już znajomi ze stajni są oburzeni to musi być coś na rzeczy!
😵
rewir, dzięki
jak dla mnie mega
o wiele ładniej wyglądały by konie chociażby z Mistrzostw Polski w Powożeniu czy z MPMK np. w skokach ..... a nie osła takiego brzydkiego dawać  🙄
A pani w kiosku zauważyła: "Ojej, jaki śliczny, puchaty osiołek!"
o jaki słodziak  😀
Ja się czuję osobiście urażona ponieważ dla mnie ten osioł jak każdy inny jest prześliczny 🙄
Forta, co ty słodziak, Le Fu a nie słodziak, świat się kończy olaboga matko święta kto to widział, że ja takich czasów i takiej hańby dożyję....

😁
Okidoki, zastanawia mnie czy jesteś tak sfrustrowanym człowiekiem, że szukasz dziury w całym czy wręcz przeciwnie?- tak bardzo szczęśliwym i wolnym od problemów, że Twoim głównym zmartwieniem jest osiołek na okładce KT (swoją drogą, prześliczny osiołek!)
jest tak czy owak to okładka jest beznadziejna .... i nie zachęca do kupna............. proponuje aby umieścić konie śląskie ,wielkopolskie, czy tez inne ,a nie osły  🙄
Oślina czadowa!

okidoki, forum  by o wiele ładniej wygladało bez głupich tematów, ale cóz możemy na to poradzić....
Dobrze, że nie dali muła, bo byłaby afera, że propagują bezpłodność.

no właśnie cóż my na to mamy poradzić kiedy końska gazeta wygląda na oślą gazetę, i z pewnością o wiele ładniej by wyglądało bez brzydkich osłów na okładakach końskich gazet

Uuuu i do tego zwiazki poza rasą  😂

dziewczyno, weź se przyklej inny obrazek i nie zawracaj gitary  🙄

No właśnie, a to nie po chrześcijańsku  🤣

Co ja bym bez voltopirów zrobiła (umierając ze śmiechu).
uroczy osiołek 😀 . A tak na poważnie - skandal !  😁
Po pierwsze, primo- ten osiołek jest śliczny, robi lewadę- czyli chce być koniem i to nie byle jakim!

Po drugie, secundo - jakby nie było koń i osioł mają współnych przodków.

Po trzecie na okłądce np. wprost nie raz była małpa a ludzie cały czas kupują...

... i na sam koniec.. ten wątek to nieprzepisowow miły przerywnik w nocnej pracy, nad którą ślęczę...
ushianie zawraacam gitary - wyrażam swoją opinie , a ty nie musisz się z nią zgadzać przecież nie każdy musi lubieć osły na końskich okładkach.... uroczy osiołek 😀 . A tak na poważnie - skandal !  😁

Rul dokładnie skandal!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się