Też mam nowe i bardzo je lubię. Wreszcie mam jedno okienko w rozmowie z kilkoma osobami, a do poszczególnych osób są zakładki. Bardzo fajne rozwiązanie. I kiedy wysyła sie kilka wiadomości na raz są jakby połączone, a nie każda oddzielnie co sprawia, ze lepiej się czyta 😉 Można ustawić, że gg nie będzie nam plumkało przy jakim kolwiek ruchu kogoś z naszych znajomych, co mnie osobiście baaardzo irytowało 🙂 Do tego oczywiście skórki różowe 😎 Więc polecam 😀
Można ustawić, że gg nie będzie nam plumkało przy jakim kolwiek ruchu kogoś z naszych znajomych W GG 7.7.0 też można ten dźwięk wyłączyć, jeśli tylko o niego chodzi (bo mnie czasem irytują wyskakujące co chwilę komunikaty w dymku, dotyczącego tego, kto akurat się dostępny zrobił).
ja miałam kiedyś to nowe GG, wersja była naprawdę bardzo Beta 🤣 nie wytrzymałam i usunęłam. Oczywiście ani mi nie zaimportowało mojej listy, ani potem nie eksportowało tej którą stworzyłam. Byłam bardzo z tego niezadowolona, ale jeżeli teraz dużo poprawili, to może się wkrótce przerzucę 😉
Ja tez sobie zainstalowalam,jeszcze sciagnelam taka bajeranca skorke i mam wywalonego Garfielda,na pol ekranu 😁 Nie wiem jednak,czy tamto nie bylo lepsze,bo to ma tendencje do wieszania sie,co jest troche irytujace.
te udogodnienia jak jedno okienko rozmowy do wielu osob i zakładki, wiele opcji dot. dzwięków - już daaawno dostępne w tlenie, a ten jest praktycznie bezawaryjny, nie spowalnia kompa ale rozumiem co to przywiązanie do gg- na szczęscie się wyleczyłam, tylko do tlena ściągnełam sobie ikonki i emoty jak ze starego gg 🙂
ktora wersja gg chodzi sprawnie pod vista? postanowilam sie przekonac do nowego oprogramowania, ale wlasnie.. wszelkie komunikatory mi nie dzialaja pod vista..
dziekuje pieknie :kwiatek: wlasnie przesiadlam sie na vistowy komp i zainstalowalam nowe gg. na razie dziala- teraz tylko mecze sie nad znalezieniem miejsca gdzie moge przyspieszyc ruchy touch pada- bo w myszce baterie zdechly.. 😵