ja ciagle jestem w szoku, ze to zrebie takie maciupenkie jest
nie wiecie, kiedy on sie urodzil?
W maju chyba.... widać jaki ten dzieciak miał start w dorosłość u poprzednika. Liczę że ten zły okres mają już za sobą i nie wpłynie to na ich zdrowie. Met dzięki tobie te konie będą mogły spokojnie żyć.
Marta - co do suchego chleba, to miałaś nam przywieźć do fundacji ! 🤬
jeny, pewnie przeszczęśliwe są. sprawdźcie, czy przypadkiem Bronka nie jest źrebna, bo ogier mógł się do niej dorwać. a to chyba jego córka (przynajmniej tak słyszałam) edit: przepraszam, nie Bronka, a Koka (;
Boks w którym stała Koka był tak mały że nie mogła się w nim obrócić ;/ Na zdjęciu tego dokładnie nie widać. Zjedzona deska świadczy o tym że konie były głodne. Ale po co to wszystko, skoro Kamil i tak uważa się za świetnego miłośnika koni!
Boks w którym stała Koka był tak mały że nie mogła się w nim obrócić ;/ Na zdjęciu tego dokładnie nie widać. Zjedzona deska świadczy o tym że konie były głodne. Ale po co to wszystko, skoro Kamil i tak uważa się za świetnego miłośnika koni!
A ty i tak na to patrzyłaś od wielu miesięcy i nic nie zrobiłaś! Dopiero jak się pokłóciliście.....
Bursztyn jest w bardzo zlym stanie. zwlaszcza jego tylne nogi. tak na pierwszy rzut oka jest niedorozwiniety. no i zdecydowanie potrzebuje odpowiedniej diety i suplementacji. zadbane koniki w tym wieku spokojnie poradzilyby sobie bez matki, ale u niego widac wielkie braki 🙁
[quote author=Hachi link=topic=30888.msg708266#msg708266 date=1284643734] Boks w którym stała Koka był tak mały że nie mogła się w nim obrócić ;/ Na zdjęciu tego dokładnie nie widać. Zjedzona deska świadczy o tym że konie były głodne. Ale po co to wszystko, skoro Kamil i tak uważa się za świetnego miłośnika koni!
A ty i tak na to patrzyłaś od wielu miesięcy i nic nie zrobiłaś! Dopiero jak się pokłóciliście..... [/quote]
Aaa to teraz ja jestem zła. Git. To nara Wam już się nie oddzywam!
[quote author=Hachi link=topic=30888.msg708266#msg708266 date=1284643734] Boks w którym stała Koka był tak mały że nie mogła się w nim obrócić ;/ Na zdjęciu tego dokładnie nie widać. Zjedzona deska świadczy o tym że konie były głodne. Ale po co to wszystko, skoro Kamil i tak uważa się za świetnego miłośnika koni!
A ty i tak na to patrzyłaś od wielu miesięcy i nic nie zrobiłaś! Dopiero jak się pokłóciliście..... [/quote]
A i nie kłam! Bo nie wiesz jak to było, ale widzę że najwięcej gadasz. Zaczęło się od tego jak konie przestały jadać normalny owies, tylko owies z robakami i jak na Skocza rzucił się ogier. Więc proszę Cię nie pi*rdol i mnie nie wkurzaj!!!!