Po wczorajszym jestem zła, wściekła, a tak naprawdę WKU@#$%&* ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ NA MAXA ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
Poszłam z młodymi ze stajni, to miało być ich pierwsze CSI i co ❓ I G*&%@ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
Mieli wpuszczać o 16. Nie, nie wpuszczą nas, ze względu na nasze bezpieczeństwo, bo traktory jeżdzą. Ale, że jak? Po holu? No to marzniem wszyscy razem i klniemy pod nosem. Zlitowali się w końcu kole 17, nie wiem, czy dlatego, że starsza pani o dwóch kulach ze złości zaczęła walić tymi kulami w szybę, czy z innego powodu, nie ważne - wpuścili. Gdzieś do 18:45 czekaliśmy, aż nas wpuszczą na trybuny. Wpuścili - oglądamy rozprężanie i czekamy na konkurs. Załatwiam z rodzicami od dziewczyn, że może mogłyby zostać dłużej, żeby przynajmniej część konkursu zobaczyć. Jak się już z niektórymi dogadałam, to się pocztą pantoflową od wolontariuszy dowiedziałam, że konkurs właśnie został odwołany. 😵 🤔 🙄
👿
Normalnie wstyd mi, że w moim mieście taką chałę odwalają 😡
Wszystkie zawody towarzyskie na których byłam były 1000 razy lepiej zorganizowane, niż te CSI.
Faktycznie jak się to wszytko czyta to odechciewa się wyjazdu... 🤔wirek: nie bardzo mam ochotę zaliczyć jedynie przejażdżkę autostradą z Krakowa do Katowic 😵 Ciekawe czy w weekend będzie jakoś lepiej z organizacją... 🤬
A ja liczyłam naiwnie, że skoro wszystko ma się zacząć o 10, to nawet licząc mega poślizg czasowy, jak przyjdę o 17 to cóś się będzie działo 🙄 Okazuje się, że może być lipa 😵
moneczka ale to podłoże takie kijowe na rozprężalni, czy w Spodku, tam gdzie konkursy ❓
dziewczyny czekam na waszą relację z dzisiaj 🙂 pkp nie dość że łapie mega opóźnienia to jeszcze drogie bilety. poza wczoraj czekałam na centralnym godzinę!!! na pociąg który ruszał ze wschodniej (1 stacja) bez komentarza 🙄 nie chcę się tak męczyć jak nie będzie na co patrzeć 🙁
Śnieg zaczął padać i robi się baaardzo nieciekawie. Jeżeli nie przestanie padać, a tak mówią prognozy, to po zmroku będzie drogowa masakra. 😕 Odradzam dzisiaj wycieczki do Katosów.
Ja właśnie wróciłam do domu z Katowic. Stoisk było co najmniej 10, ceny takie jak w sklepach (choć jeden sklep wśród znajomych robił furorę dzisiaj tanimi rzeczami), nawet sporo towaru jest wystawione. Jak byłam to widownia nie świeciła pustkami bo zajmowało ją sporo dzieciarni 😉 Czy było zimno, dla mnie tak normalnie w miarę. Natomiast co do stanu dróg to jest kiepsko, autostrada nie odśnieżona a z drogami bocznymi nie lepiej, ciągle pada śnieg.
Edit: Livia trybuny puściutkie bo właśnie trwa przerwa. Obsuwa już jest z pół godzinna jak nic.
[quote author=sei link=topic=30880.msg794693#msg794693 date=1291379900]poza wczoraj czekałam na centralnym godzinę!!! na pociąg który ruszał ze wschodniej (1 stacja) bez komentarza
moneczka to samo uslyszalam wczoraj od osob focacych zawodowo i nie tylko... nawet na 2,8 ciezko, bo podobno dziwnie swiatlo pada i sporo rzeczy odbija ja juz zrezygnowalam z wyjazdu w sumie to cala "nasza" grupa 8 osob nie jedzie- dziewczyny wlasnie ruszyly do Wrocka ja zostaje w Wawie, od nastu osob bedacych w Kato nie uslyszalam ani jednego dobrego slowa o zawodach...