Wiecie jak wyglądam ? Wiecie. Więc jak tylko zostanę zauważona to marszem lub nawet żywym truchtem proszę podejść do mnie i się przywitać ! 😉 Ja będę robić tak samo 😉
Super zdjecia i bardzo fajny pomysł. Tylko czemu nie zatrudniono zawodowych modelek.A tak to jedna tłuściutka... druga młodziutka i raczej do powieszenia w remizie strazackiej. Bo albo jeździectwo i zawodnicy a tam to i tych chłopów od krów nie brakuje i koni, albo "sexilaski" i tu troche jakby tu powiedzieć...no trochę się rozebrały i wygięły ale to raczej więcej chęci niz mozliwości. To tylko moje zdanie ale jeźdźców pociaga tez koń niezaleznie od orientacji.
wszystkie mają skończone 18 lat - no każda z nich ma jakiś tytuł w organizowanych przez nas zawodach - to było główne kryterium - promowanie dyscyplin i zawodniczek 🙂
Bylam w tamtym roku, bylo swietnie - FRANK SLOTTA 😀😀😀😀 co za styl jazdy 🙂 W tym roku tez sie wybieram ale tylko w niedziele, bo mam zajecia. W Poznaniu są zawody, takze jade jako widz (w Poznaniu tydzień po CSI w Katowicach)
[quote author=palcia_94 link=topic=30880.msg786097#msg786097 date=1290796413] z tego co wiem to Querido, lostak [/quote]
w życiu! lostak od 20 lat nie skakał! ja bym sie chyba zabila na tych wielkich przeszkodach. my bedziemy robic "w tle" promujac ubijanie kapusty w sobote wieczorem
Dzionka matko, Ty jeszcze o tym pamiętasz? 😜 ja już zapomniałam, przecież to było miliard lat temu 😁
UWAGA, UWAGA! zabiorę autkiem dwie chętne osoby z Warszawy - wyjazd 3 grudnia około 18, mejbi uda się wcześniej, powrót w niedzielę po zakończeniu. Dzioneczka, jedziesz? (-: uprzedzam, że mam już inne auto niż to, którym wtedy jechałyśmy
MsCarmen, ja jadę swoim samochodem w piątek ok. 12, ale już zabieram 3 inne osoby, więc jestem pełna 🙂 Jasne, że pamiętam i nie omieszkam się zrewanżować jak cię gdzieś tam na miejscu znajdę 🙂