Forum konie »

co się tu dziejeeeeee

wbrew sobie/bo zgadzam się z katką/ odpowiem:
3500,00 to poniżej ceny rzeźnej.
Czyli wad ukrytych jest masę.Gdzie ukrytych nie wiem.
Rodowód nie znaczy NIC jeśli kobyła bezpłodna, chora, kulawa,wredna etc.
Cena jest podejrzana na 100% -nie zawracaj sobie głowy.

wiem, wiem, ale ja kocham byc sarkastyczna  😜 jakbys tego jeszcze, Taniu, nie wiedziala  😁

wracajac do tematu (?)  to na zdjeciu ta kobyla wyglada jak g...
wątek zamknięty
Katka-No wlaśnie dopisałam wyjaśnienie-bo taka osoba może nie zrozumieć.

Dworcika nas tu ustawia,żeby nie karmić trolli-ale tu jakaś inwazja prawdziwa.
???-ja wiem,ja czuję klimat rozmowy-ale katce szło chyba o to,że to nie trolle tylko laicy w natarciu /inwazji?
wątek zamknięty
A ta kobyłka na pierwszym zdjęciu wygląda jakby miała coś z nadgarstkami, czy mi się zdaję?
koziniec
wątek zamknięty
koziniec? a moze ona z Kozienic?...

😜
wątek zamknięty
[quote author=helcia link=topic=30797.msg685072#msg685072 date=1282591314]
A ta kobyłka na pierwszym zdjęciu wygląda jakby miała coś z nadgarstkami, czy mi się zdaję?
koziniec
[/quote]
koziniec- wiadomo. Zaraz sprowokujesz lawinę pytań. I dowiesz się,że karmisz trolla.
O tym jest ten wątek.
wątek zamknięty
wbrew sobie/bo zgadzam się z katką/ odpowiem:
3500,00 to poniżej ceny rzeźnej.
Czyli wad ukrytych jest masę.Gdzie ukrytych nie wiem.
Rodowód nie znaczy NIC jeśli kobyła bezpłodna, chora, kulawa,wredna etc.
Cena jest podejrzana na 100% -nie zawracaj sobie głowy.
KONIEC na ten temat z mojej strony.Koń w tej cenie=nie warty NIC.
I o to szło Katce-jak ktos zadaje takie pytanie-to tez nie wie o koniach NIC.
jasne już,czy brniesz dalej?

dokładnie, cena podejrzana.

Ps nie wiem czy wiesz, ale xx to nie typowe misie tuptusie dla początkujących jeźdźców. 
Przeważnie to są konie dla doświadczonej osoby.
wątek zamknięty
Tania, czyli, że ja nie mogę sobie odpowiedzieć na jakieś tam pytanie nawet nie samej zainteresowanej, ale Wy możecie bez sensu gadać przez dwie strony o misji zbawiania świata?
Ten wątek jest karmieniem trolla, zresztą dla niego przecież założony - totalny bezsens, błędne koło, ale narzekanie na dzieci neo wszechobecne zamiast po prostu zignorować. 🙄
wątek zamknięty
ja tam twierdze, ze w tych pieniadzach da sie kupic zdrowego dobrego konia 😎
wątek zamknięty
Tania, czyli, że ja nie mogę sobie odpowiedzieć na jakieś tam pytanie nawet nie samej zainteresowanej, ale Wy możecie bez sensu gadać przez dwie strony o misji zbawiania świata?
Ten wątek jest karmieniem trolla, zresztą dla niego przecież założony - totalny bezsens, błędne koło, ale narzekanie na dzieci neo wszechobecne zamiast po prostu zignorować. 🙄

Możesz,jasne,że możesz. ja też odpowiedziałam.   :kwiatek: To silniejsze od nas.
Tylko własnie to błędne koło ,o jakim piszesz staje się dziwne.
wątek zamknięty
idzcie wy juz lepiej spac  😎 🤬 😁
wątek zamknięty
[quote author=??? link=topic=30797.msg685145#msg685145 date=1282592800]
idzcie wy juz lepiej spac  😎 🤬 😁
[/quote]
Jest sierpniowa pełnia księżyca. A ja ,na wsi  w RR mam okno w suficie . Jak tu spać?
Idę schowam się do łazienki.
wątek zamknięty
a ja tam lubie karmic trolle. i lubie wypowiedzi laikow. poki nie posiadaja wlasnych koni... nie idzmy spac, boli mnie lopatka i 13 dzisiaj odcinek dr. hałsa zaczyna mnie meczyc 😉
wątek zamknięty
gdzie jest dr house???
wątek zamknięty
gdzie jest dr house???

talk is cheap, but that's ok, so are you

😁
wątek zamknięty
na tvn  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ja też twierdze że 3.5 tys. można kupić dobrego konia ,wiele ludzi kupuje źrebaki po pewnym czasie koni się nudzi i go sprzedaje .Jeszcze nie doświadczeni ludzie pomogą i doradzą że taki koń nie wart jest tylu pieniędzy i potem są śmieszne ceny .
Jak ktoś dobrze szuka to znajdzie ,tylko kupno konia to nie problem lecz trzeba się zastanowić czy kogoś stać na utrzymanie .

A co do troli to naprawdę wkurza mnie hafi ,to jest chyba najgorszy trol odkąd jestem na volcie  🤬 
wątek zamknięty
a mnie wkurzają na re-volta te pontony hahaha , szczerze to większośc z re-v nawet olta np. katka mogłaby pracować w kabarecie hmmm ale by był śmiech ,a tak zeby nie bylo ,że znowu jestem najgorsza to gdzie w ten weekend będzie jakaś fajna końska imprezka typu zawody ...?
wątek zamknięty

A co do troli to naprawdę wkurza mnie hafi ,to jest chyba najgorszy trol odkąd jestem na volcie  🤬 

Monia mnie tak samo  😤
ona już jest wszędzie  🤔
wątek zamknięty
w końcu na re-volcie nie istnieje jeden temat  😀 a do rozmów mają prawo wszyscy  🙄 chyba mają........
wątek zamknięty
No mają. Jak się zachowują normalnie i używają mózgownicy.
wątek zamknięty
A ja jestem głupia cipa, bo napisłam na pw do laski od "czy warto kupic konia za 3500" to samo co niektórzy- ale kulturalniej. Nie wiem, tak mnie uczono...i nie wydaje mi się, że w tym przypadku to karminie trola. Poza niefajnym pytaniem nie było pyskówki ani wszechwiedzy. I chyba lepiej jak toś zapyta chocby tu (bo może w realu nie ma kogo) niż zrobi zyciową głupotę.

BTW - czy tylko ja widzę faję na lewym przodzie u klaczy ze zdjęcia= zerwane ściegna...
wątek zamknięty
hafi nowy potencjal we mnie odkrylas?? ;P
kotbury nie uwazasz ze takie pytanie zadaje osoba ktora nie do konca zna sie na koniach i nawet nie ma obok niej kogos kogo moglaby sie poradzic? uwazasz ze to bezpieczne jesli bedzie miala swojego?
wątek zamknięty
hafi myślałam, że po ostrzeżeniu trochę zmądrzejesz i się przystosujesz ale jednak się pomyliłam .Ja osobiście miałam wiele upadków i wzlotów na volcie ale nie zamieniłam by go na inne forum .
Dam Ci radę, jeżeli nie chcesz się przystosować to szkoda twoich nerwów i daj sobie już spokój .
wątek zamknięty
ostrzeżenie mam i zmądrzałam postanawiam porpawe prosze o wybaczenie
wątek zamknięty
hafi nowy potencjal we mnie odkrylas?? ;P
kotbury nie uwazasz ze takie pytanie zadaje osoba ktora nie do konca zna sie na koniach i nawet nie ma obok niej kogos kogo moglaby sie poradzic? uwazasz ze to bezpieczne jesli bedzie miala swojego?

Zgadzam się z tobą w 100%... i dlatego jeśli kulturalnie pyta to ja kulturalnie tłumaczę. I nie próbuję jej powiedzieć, że "głupia jest i się nie zna" bo to jak wiadomo przyniesie odwrotny skutek.
wątek zamknięty
nikt tu nigdzie nie napisal o kims ze jest glupi. problem w tym ze takich nie do konca zorientowanych osob jest coraz wiecej. i ten wlasnie temat poruszam. na przykladzie
wątek zamknięty
hafi u mnie wybaczone ,będę tą pierwszą . :kwiatek:  Doceniam osoby co umieją się przyznać do błędów .

Katka  hafi przeprosiła to chyba znaczy, że chce być z nami na forum ,mam nadzieje że więcej błędów nie popełni  😉  wysłałam pw. doszło  ❓ 
wątek zamknięty
mnie oskarżano ,że jestem nie spełna rozumu ,a to badzro mnie uraziło bo nie zasługuje na to  😕
wątek zamknięty
hafi, nie, ze niespelna rozumu, tylko, ze glupia jestes.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.