ale widać, że ludzie zwracają uwagę na różne sprawy podczas zawodów... ja bym nigdy nie zwróciła uwagi na "wyszynk" - jego nadmiar czy brak, ale widać ze dla innych osób to jest ważna sprawa...
może warto zastanowić sie czym powinny charakteryzować sie dobre zawody?
ja co prawda nie organizuję zawodów jeździeckich, ale uczestniczę w organizacji wyścigów samochodowych i niestety dobry catering to jedna z podstaw udanej imprezy masowej. Jak raz daliśmy dupy z cateringiem właśnie, to na forum była tylko o tym mowa, a nie o tym, że koleś pobił rekord Polski. Więc się nie ma co śmiać. (fakt, że jak czytam, to właściwie nie było tragedii tam w Warce, bo postać kilka minut za zapiekanką to naprawdę nie tragedia.)
Będąc w Warce i ogólnie rozmawiając z znajomymi, można było dostrzec niezadowolenie wśród publiczności . Z tego co się okazało mają ostatni raz organizować zawody w powożeniu, zupełnie zlikwidowali zawodników itp. Podobno nie wiadomo czy będą wogle jeszcze organizować zawody jeździeckie na poziomie zoo ( mnie poinformowano że nie) . Bardzo się tym zdziwiłam bo mnie się wydawało że to interes dochodowy. I dlatego zwruciłam uwagę że bary w tym roku pracowały bardzo źle ( niestety mnie się nie udało w warce zjeść nic! bo obiad się skończył a karkówki wogle nie było mimo że miała być od 15 , mowa ty o niedzieli. Bardzo ale to bardzo mnie zdziwiło gdyż taki bar itp to spory dochód dla organizatorów. A tu niespodzianka okazało się że grill baru nie ma bo organizatorzy muszą do niego dokładać!!!
Bardzo się tym zmartwiłam, bo warka to super miejsce i niestety na dziś nie mamy rzadnego innego miejsca aby zorganizować zawody na przyzwoitym poziomie. Obawiam się że pogłoski o wycofaniu się ośrodka z organizacji imprez jeździeckich może okazać się prawdą!
Z tego co się okazało mają ostatni raz organizować zawody w powożeniu, zupełnie zlikwidowali zawodników itp. Podobno nie wiadomo czy będą wogle jeszcze organizować zawody jeździeckie na poziomie zoo ( mnie poinformowano że nie) .
Mam wrażenie, że gdzieś coś usłyszałaś i teraz próbujesz na bazie domysłów stworzyć jakąś wizję przysżłości tego ośrodka 😵
Nie probuje stworzyć rzadnej przyszłości . Tylko chce się dowiedzieć czy to prawda???? Bo mnie wkurza że za karzdym razem kiedy znajdzie się jakiś sponsor czy osoba która chce dla koni robić coś fajnego to z różnych przyczyn ( a przewarzanie z jednej i tej sam) przestają te fajne zawody organizować !
Kochani, mam prosbe, po klinice z Kyra, prosze nie zlinczujcie mnie. staram sie, probuje o wszystkim pamietac, jedzenie bedzie 🏇, moze byc kolejka mala, bo to 300 osob w przerwie bedzie chcialo papu, na wjazd na parking tez trzeba bedzie poczekac pewnie, bo nie wiem jak ludzie parkuja i ile im to zajmie...
Jeśli na azawody jedzie się na jeden dzień pooglądać, to można nie zwrócić uwagi na jedzenie. Lecz jeśli się dzi się 5 dni, to zauważa się braki organizacji, jedzenia i kolejki 🙂
bedzie karkowka, bedzie wega, bo duzo salatek i dobra kawa, obiecuje. bedzie tez turbo-lostak ganiajacy dookola jak strus pedziwiatr patrzac czy wszystkim jest dobrze. 😉
constantia masz na mysli moze pewien duzy osrodek ktory organizuje zaprzegowe i skokowe zawody gdzie przez 3-4 dni jest tylko karkowka, frytki i udko z kurczaka no i czasem szaszlyk? a dla sedziow zetony na to ohydne jadlo i zonk kiedy skoncza sedziowac to juz nic nie ma do zarla😀😀 ja tam z jedzenia w Warce zawsze jestem zadowolona - szczegolnie z hotelowego🙂