Forum konie »

Aukcja Źrebaków Rasy Haflinger kto się wybiera?

Tomek_J  :kwiatek:
bo tak sie sklada ze od 4 lat, dzien w dzien biegam z samego rana zeby nakarmic i posprzatac moim koniom bo nikt inny za mnie tego nie zrobi. i nie wazne ze autobus do szkoly w grudniu przy -20st albo i wiecej mam pieszo 15 min od domu i o 6 rano. Jakos do tej pory mi sie to nie znudzilo a mam wrazenie ze wiele osob po miesiacu mialoby dosc!  😵
wątek zamknięty
[quote author=galopada_ link=topic=30384.msg683778#msg683778 date=1282495633]
Tomek_J  :kwiatek:
bo tak sie sklada ze od 4 lat, dzien w dzien biegam z samego rana zeby nakarmic i posprzatac moim koniom bo nikt inny za mnie tego nie zrobi. i nie wazne ze autobus do szkoly w grudniu przy -20st albo i wiecej mam pieszo 15 min od domu i o 6 rano. Jakos do tej pory mi sie to nie znudzilo a mam wrazenie ze wiele osob po miesiacu mialoby dosc!  😵
[/quote]

echch... ja od 22 lat wstaje najpozniej o 5 rano... w lecie o 4 lub przed...tez mi sie jakos nie znudzilo, ba, specjalnie mam ogona po to zeby wstawac bo inaczej ... co robic rano, no co?...  🏇
wątek zamknięty
a gdzie hafi??? wrocilam ze szpitala po stajennym wypadku i chcialabym sie posmiac bo boli jak cholera  😕
wątek zamknięty
Nie mów - potknęłaś się o kupę swojego zachudzonego kundelka?  Żebys zdążyła wyzdrowieć przed naszą czółnową wyprawą!

A serio, trzymaj się  :przytul:
wątek zamknięty
katka

hafi chyba zrezygnowala z bezowocnej dyskusji  😁

cos Ty znowu wymodzila?? jaki wypadek stajenny??!  :przytul:
wątek zamknięty
no ja nie wiem czy Ciebie zemsta Niebios aby nie dopadła 🤔 ewangelię czytała dzis koleżanka? hę ? 😉
wątek zamknięty
no ja nie wiem czy Ciebie zemsta Niebios aby nie dopadła 🤔 ewangelię czytała dzis koleżanka? hę ? 😉

😂
Oj.. śmieszne.Lecę przeczytam.
wątek zamknięty
noooo chyba kara za te moje negocjacje i rozmowy o przydatnosci hafow.. pokaralo 😉
wątek zamknięty

katija zdecydowanie lepiej niż za chude i brudne szkapska

mój koń jest brudny i chudy  🙁  muszę sobie kupić kucyka, który nie sra
wątek zamknięty
katka, Widocznie Hafi odprawiała egzorcyzmy ze swoim haflingerem i zemsta jej dosięgła akurat ciebie 🤬

Kuruj się tam :kwiatek:
wątek zamknięty
Katka-okładaj się żywokostem.
wątek zamknięty
Katka-okładaj się żywokostem.

I stosuj witki wierzbowe na gole plecy. Oraz wlosienice.  😎
wątek zamknięty
Katka - Halfi ma taką laleczkę voodoo i igiełkę. Trzeba na nią uważać.
wątek zamknięty
Żywokost-szczerze i bez sarkazmu.
Na urazy ze stajni. Szybciej się zagoi.
wątek zamknięty
A jak wygląda żywokost? I gdzie go znaleźć? Bo ja to bym chyba na bóle wolała wziąć paracetamol czy Ibuprom.  😀 prościej
Aaaaa...dopiero doczytałam, że to na szybsze gojenie. Sorki.  😉
Już taki głupi ten wątek, że się go niedokładnie czyta.
wątek zamknięty
zywokost mam, taka pani farmaceutka robi wspaniale masci. tylko ze ja nie mam duza rane i nawet sie zszyc nie da bo skory brakuje :/ zaczynam wierzyc w voodoo :P
wątek zamknięty
katka - lepiej obłóż się krzyżami, pozawieszaj czosnek. Nigdy nic nie wiadomo
wątek zamknięty
no przestańcie... ewangelia zabrania vodoo, a tym bardziej krzywdzenia innej osoby... A skoro hafi broni krzyża, to czemu miała by się go bać ? ''obłóż się krzyżami...''  A może ona teraz właśnie modli się za darmowego psychiatrę dla re-volty...  😂  😵 ?
albo dla siebie... 😤
wątek zamknięty
galopada_, ???, ja zupełnie nie wiem, po co tak rano wstajecie. Jakbyście miały haflingera, to rozumiem, w ogóle moznaby spać w boksie, żeby nie tracić ani chwili z cudowności jego żywota. Ale tak bez haflingera? Łeee... 😉
wątek zamknięty
galopada_, ???, ja zupełnie nie wiem, po co tak rano wstajecie. Jakbyście miały haflingera, to rozumiem, w ogóle moznaby spać w boksie, żeby nie tracić ani chwili z cudowności jego żywota. Ale tak bez haflingera? Łeee... 😉

nieee, z kamphora sie nie da, ona straszny srajtuch jest... 🤔
wątek zamknięty
temat do zamknięcia a więc prośba do moderatorów 🙄
wątek zamknięty
hafi, narobiłaś bałaganu i teraz nagle chcesz wątek zamykać? Niestety, na tym forum trzeba brać odpowiedzialność za to, co się pisze.
wątek zamknięty
no niestety jeśli osoby biorące udział w tej dyskusji zaczęly pisać o bezsensownej wyprawie na pontonach to po co dalej ,,wędzić'' ten temat  🤔
ikarina ja bałaganu  nie narobiłam ponieważ założyłam ten wątek w dobrej intencji ,ale jeśli osoby żartują sobie i to jeszcze tak ......... 🤔
wątek zamknięty
uwaga hafi przeniosla sie do innych watkow i je zasmieca. np w watku koniki polskie na wiadomosci jednej z forumowiczek ze przejechala odznake na 8.00 na kn napisala ,,chyba na pontonie"  😵
wątek zamknięty
[Pozatym prosze nie nazywać mojego konia koniem rerkeacyjnym bo mój koń ma kilka tytułów i na Mistrzostwach Europy Haflingerów zajeła 2 miejsce w ujeżdżeniu .............. darujcie sobie

Tak, zawody wyciągania h.. z wody  😎
wątek zamknięty
[Pozatym prosze nie nazywać mojego konia koniem rerkeacyjnym bo mój koń ma kilka tytułów i na Mistrzostwach Europy Haflingerów zajeła 2 miejsce w ujeżdżeniu .............. darujcie sobie
to te haflingery to takie niepełnosprytne są, że mogą rywalizować tylko we własnym gronie?
...rozumiem ,że są też specjalne Igrzyska Olimpijskie dla haflingerów?
wątek zamknięty
niepełnosprytne- Oh! Jakie fajne słówko! Chowam sobie do szufladki.  :kwiatek:
wątek zamknięty
wrotku - Jak mogłeś niewiedzieć że są specjalne zawody i olimpiady dla haflingerów. Startuje sama królowa Elżbieta i pół świata. Oprócz Polski oczywiście. My w Polsce jeździmy na osłach.
wątek zamknięty
ale przciez w inncyh krajach troche bardziej posunietych jezdziecko do przodu niz Polska sa organizowane zawody czy mistrzostwa w roznych dyscyplinach dla poszczegolnych ras: arabow, fiordow, hafow, angloarabow kucow takich czy innych i nie wiem czemu sie tak dziwicie

przeciez nawet my mamy zlota medalistke swiata chyba w skokach arabow

wątek zamknięty
No i jeszcze hafi, wice mistrzyni świata w ujeżdżeniu. To zaszczyt gościć takie osobistości w naszych skromnych progach.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.