A wiecie co, wiecie co?! 😅 Właścicielka stajni (mimo moich zapewnień, że przykro mi nie jest z powodu tej niemożliwości trenowania) wyczuła, że żałuję bardzo tych treningów, skoków i ogólnie całej tej przykrej sytuacji i... Postanowiła zrobić mi niespodziankę! 😅 Wchodzę na nk, a tam wiadomość od niej, że... (cytuję): "Pomyslimy coś o torze przeszkód lesnych...tez będzie fajnie 🙂" 😍 Kude, ale byłoby zaje*iście! 😍 Jednak wszystko ma swoje dobre strony! 😍
kucyk stąd. 😎 Happiowa no właśnie... Gdyby tylko była znajomość lektury to by się coś dobrego wymyśliło, ale tak... No chyba, że z kosmosu. 😁
maracuja no proszę cię. 😂 Ooo tak! Już niedługo święta! 😅 Co prawda to jeszcze ponad miesiąc, ale jeśli wreszcie dostanę info, że mam iść do stajni, to jakoś przeżyję. 😎
Vana pomogła mi z fizyką 😅 myślałam o tym nad rosołem i pomyślałam że mogłybyśmy stworzyć coś takiego, kącik z pomocą w którym osoby mające ochotę pomoc zostawiłyby swoje gg i powiedziałyby z czego są mocne, oszczędzi się czas, i będzie korzystne dla obu stron bo najlepiej się powtarza tłumacząc coś komuś. ja np. leżę z fizyką, ale biologia to mój konik 🏇 co myślicie?
Świetny pomysł. Ja jestem słaba z matmy a dobrze mi idzie... yy bedzie trzeba pomyśleć 🤔 ale pomysł naprawdę fajny 😀 Ja mam jutro zebranie ale w sumie się jakoś nie boję bo narazie nie idzie mi źle 😉
Ja dzisiaj wychapałam 3 z tych dziadów co je tak czytam namiętnie 😁 Sorka się na mnie rzuciła, że się streszczeń naczytałam i chrzanię... 🤔wirek: Nie czytałam ani 1 streszczenia... liceum 😵
Ja też chciałam podziękować Vanie za pomoc w fizyce :kwiatek:. Ten kącik mógłby być dobrym pomysłem 😉. Ja mogę pomagać w sprawach typowo humanistycznych.