Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

mils, skąd ta euforia? 😉
Maracuja jakoś bym pomogła, bo wyobraźnię mam niezłą, ale ciężko mi coś wymyślić bo tego nie czytałam xD Chyba że może być takie zupełnie z kosmosu :P
A wiecie co, wiecie co?! 😅 Właścicielka stajni (mimo moich zapewnień, że przykro mi nie jest z powodu tej niemożliwości trenowania) wyczuła, że żałuję bardzo tych treningów, skoków i ogólnie całej tej przykrej sytuacji i... Postanowiła zrobić mi niespodziankę! 😅 Wchodzę na nk, a tam wiadomość od niej, że... (cytuję): "Pomyslimy coś o torze przeszkód lesnych...tez będzie fajnie 🙂" 😍 Kude, ale byłoby zaje*iście! 😍 Jednak wszystko ma swoje dobre strony! 😍

kucyk stąd. 😎
Happiowa no właśnie... Gdyby tylko była znajomość lektury to by się coś dobrego wymyśliło, ale tak... No chyba, że z kosmosu. 😁
maracuja to weź napisz, że Izolda dostała zawału albo Tristan miał Alzheimera... 😁

swietny pomysl! 😂

wiecie ze do swiat juz tylko 39 dni  😜
maracuja no proszę cię. 😂
Ooo tak! Już niedługo święta! 😅 Co prawda to jeszcze ponad miesiąc, ale jeśli wreszcie dostanę info, że mam iść do stajni, to jakoś przeżyję. 😎
Happiowa może być z kosmosu albo ja mogę po krótce opowiedzieć  😉
(chociaż ja tez całego nie przeczytałam 🤬  😁 )
mils a co  :wysmiewacz22:
Ja mam w czwartek zebranie  😵 oceny...raczej tragiczne  🍴
I dzisiaj trenerka odwołała trening  🙁
Vana pomogła mi z fizyką 😅
myślałam o tym nad rosołem i pomyślałam że mogłybyśmy stworzyć coś takiego, kącik z pomocą w którym osoby mające ochotę pomoc zostawiłyby swoje gg i powiedziałyby z czego są mocne, oszczędzi się czas, i będzie korzystne dla obu stron bo najlepiej się powtarza tłumacząc coś komuś.
ja np. leżę z fizyką, ale biologia to mój konik 🏇
co myślicie?
jak dla mnie pomysł super, na pewno pomoże wielu ludkom  😀
Ja też jestem za, madmaddie bij z tym do modów 😉
madmaddie pomysł naprawdę fajny. 🙂 Tylko, żeby potem z tym gg nie było problemów (czyt. Konsti...)
Świetny pomysł. Ja jestem słaba z matmy a dobrze mi idzie... yy bedzie trzeba pomyśleć  🤔
ale pomysł naprawdę fajny  😀
Ja mam jutro zebranie ale w sumie się jakoś nie boję bo narazie nie idzie mi źle  😉
to może tylko nick i z czym pomagamy a gg na PW?
niech ktoś inny bije do modów, bo ja nieśmiała jestem  😜
Ja dzisiaj wychapałam 3 z tych dziadów co je tak czytam namiętnie  😁
Sorka się na mnie rzuciła, że się streszczeń naczytałam i chrzanię...  🤔wirek:
Nie czytałam ani 1 streszczenia... liceum  😵
maracuja95 pewnie jesteś dobra z wf! 😀 Możesz udzielać korepetycji jak poprawie ruszać tyłkiem!  😁 Kurde, odwala mi po pomidorówce  👀
Mika czego ci tam mama dolała?
Laski lecę czytać książkę  😜 "Pamiętnik narkomanki "  😅
Hermes z trudem cię żegnamy, no ale leć, leć. 😀
Mika zaczynam się bać... 😁
Hermes pamiętnik narkomanki to jedna z moich ulubionych książek 😀
madmaddie nie pytaj  😁
mils a bój się, bój  😀iabeł:
Hermes uwielbiam tą książkę <3

Tak w ogóle... To może za dużo ,,Bleed it out'', ,,The Unthinking Majority'' i ,,Baby''?  🙄
Ja też chciałam podziękować Vanie za pomoc w fizyce  :kwiatek:.
Ten kącik mógłby być dobrym pomysłem 😉. Ja mogę pomagać w sprawach typowo humanistycznych.
Mika wpisałam sobie do googla "Baby" i się przeraziłam bo bieber wyskoczył 😁 a to piosenka Serja?
Nie, Biebera, oczywiście!

😁 nie no, Serja <3
ano, ja jestem trochę do tylu z muzyką, bo ogarniam od niedawna, a ciężko mi się oderwać od love metalu 😜  😍
Ja też chciałam podziękować Vanie za pomoc w fizyce  :kwiatek:.

Dziewczyny, nie ma zaa co  :kwiatek:
madmaddie Manson, Metalica i te sprawy czy ostrzejsze rzeczy?

Vana nie bądź taka skromna, na prawdę, z tego co widzę dziewczynom bardzo pomogłaś 😉
Dziewczynki, wątek z pomocą naukową już istnieje:

http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,136.0.html
HIM, Black Sabbath, AC/DC i podobny klimacik
Oj tam, oj tam... bierę się za pisanie ściąg z gejografii 😉
Zamiast się uczyć wybywam na 18-stkę koleżanki, mam wielką nadzieję, że nie dojdę jutro do szkoły, bo mam sprawdzian z geo z minerałów  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się