Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ja rocznik 92 ale wolałam się za prawko zabrać po klasie maturalnej 😉
Ja właśnie wolałam przed bo chciałam jak najszybciej mieć to z głowy 😉
A ja chce do liceum, o!
Szaleństwo 👍  generalnie rządzą finanse jeśli chodzi o prawko,nie wszyscy mają kase albo na kurs a jak już zdali to na auto.Także ci co jeżdżą do szkoły samochodem to muza na ful i lansik pełną gębą 😎
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1118571#msg1118571 date=1314831674]
[quote author=Alabamka link=topic=30353.msg1118559#msg1118559 date=1314828845]
[quote author=Florcik link=topic=30353.msg1118526#msg1118526 date=1314826131]
😍 Widzę,że stara "drużyna " wróciła 😀

A z nią Florcik  😍
[/quote]

I niemilek 😉 ya missed me ?!
[/quote]
Fak je, czekalam na to 2 miechy.  💃
[/quote]

Hihi hejlouu! 😀

Ale piękny dzionek! Rozpoczęcie krociutkie w klasach, kochane mordki wytulone, jedzonko, filmik, a teraz leze sobie na kocyku na trawce i słoneczko grzeje mi w 4 litery* :P a wieczorem jade do kina spotkać się z najukochańszymi. Niecały tydzień a ja się tak stęskniłam!

*zdrobnienia celowe 😉
Dlaczego pierwsza mysla po przeczytaniu posta powyzej bylo: ''chce umrzec''? o.O
Krupnik. oh no, why ?! 🙁
Szaleństwo 👍  generalnie rządzą finanse jeśli chodzi o prawko,nie wszyscy mają kase albo na kurs a jak już zdali to na auto.Także ci co jeżdżą do szkoły samochodem to muza na ful i lansik pełną gębą 😎

Samochodu nie będę miała zapewne przez najbliższe sto lat,a z kursem dogadałam się z rodzicami tak,że zrezygnowałam z jakichkolwiek prezentów na osiemnastkę od całej rodziny.
niemilek, nie mam pojecia. Taka byla pierwsza mysl.  😂
Chociaz w sumie troche smutno spedzac kolejny dzien przed kompem.  🙄
Krupnik. no to nie spedzaj go przed kompem! Wyjdź na spacer, poczytaj, oglądnij coś, porysuj, coś konstruktywnego! Just do it!

O cholera, muszę się nauczyć na fizykę 😁

Jeju mama jest na mnie zła że się spotykam z kimś na mieście 🙄
Moj mozg jest calkowicie wyprany. Nie mam na nic pomyslu.  🙄
Mi mama kazała zrobić teraz prawko, w sumie nie wiem dlaczego, mi tam pasi. 😉 Nic mi rodzice nie mówili czy to jest w zamian czegoś, więc oczekuję prezentu na 18. 😁 I jutro mam pierwszą jazdę. 😀 Generalnie te pierwsze 10 mam niemal codziennie, więc jest git.  😉
Byłam dziś wraz z moim zapaleniem płuc na rozpoczęciu roku w nowej szkole 😀 i mam 2x po 7h, 2x po 8h i 1x 6h 🤔wirek: - wspaniale po prostu 😤.
I w mojej klasie czyli w klasie hodowli koni jest 4 chłopaków i chyba z 5 dziewczyn  😁. Fajną mam wychowawczynię 😀.
Powiem krótko, mam beznadziejny plan. I moja ukochana pani od Chemii mnie już nie uczy  😕
Ja mam tak :

pon. 8.20-15.00 Wt. 7.30-15.00 Śr. 8.20-15.00 Czw. 7.30-14.05 Pt. 9.15-15.00

I powiem wam, że w zeszłym roku miałam lekcje codziennie od 7.30-16.00 czyli 9 godzin i tegoroczny plan jest nawet ok 😉
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja nie chcę do szkoły!  👿
Dzisiaj nasz ukochany Szeryf pierdzieliła 2h o maturze, kazała nam wybrać tematy na jutro, które miałby być na stronie szkoły, ale chyba jestem ułomna bo ich tam nie widzę... oczywiście jutro mam na 7.30 i od razu 3 polskie z szeryfem, a matm w klasie mat-geo uwaga ile mam w 3 klasie? 4...  😵 no comment, powodzenia sobie życzę w nauce!  😵
A ja nie mam jeszcze pewnego planu. Ale jeśli zostanie ten co nam podali, to we wtorek nie zdążę na autobus, a nie wiem kiedy jest kolejny. Jutro jeszcze lekcji nie mamy, bo kiermasz książek robią 😉, ale niestety obecność sprawdzą.
Chce z powrotem do gimnazjum! Wstawałam za piętnaście siódma, a o 13 już w domku byłam. Raj normalnie 😀
Alabamka pierwszacy są fajni,tacy wystraszeni 😁

ej!  🤣 ale nie da się ukryć ,że to prawda  😂
Ech, Wcale sie mnie nie bali, nawet poznali  🙁
Nieee, jutro w-f!
Nie chce golic nog.  🙄 😕
Ja mam jutro matmę, dwa PP i dwa polskie. Opłaca się nie chodzić na religię. 😎
flygirl Zazdroszę! Ja jutro też na 1 lekcji religia  🙁
Ja mam jutro matmę, dwa PP i dwa polskie. Opłaca się nie chodzić na religię. 😎

zdecydowanie  😎 ja dzięki temu, że nie chodzę będę miała raz na 9 do szkoły! Nie tylko same 7.30  😁
Ja też mam dwa pp,dwie matmy i chemie( :kocham🙂 i z racji nie chodzenia na religię jestem dwie godzinki w tygodniu do przodu 😅
Ej, co to PP?  😁
podstawy przedsiębiorczości o ile nic się od zeszłego roku nie zmieniło 😁
Ja mam chemie , wf ,polski, historie , niemiecki  😵 , zaj.artystyczne i informatyke ...
Przynajmniej wychowawce mam zajebistego i klase  😍
Ale i tak w zeszłym roku było lepiej. Religia była dwa razy w tygodniu na .25, więc miałam na 8.15. A teraz w piątki jest ostatnia, ale za to w środę jest przed dwoma polskimi. 🤔 Ale przynajmniej będzie można zadania domowe odrabiać. 😁

Misskiedis nie zmieniło 🙂
Krupnik Podstawy Przedsiębiorczości 😉 Chyba jeden z niewielu przydatnych w życiu przedmiotów  😁
e tam, ja na pp się w zasadzie nic nie nauczyłam xD
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się