Szaleństwo 👍 generalnie rządzą finanse jeśli chodzi o prawko,nie wszyscy mają kase albo na kurs a jak już zdali to na auto.Także ci co jeżdżą do szkoły samochodem to muza na ful i lansik pełną gębą 😎
I niemilek 😉 ya missed me ?! [/quote] Fak je, czekalam na to 2 miechy. 💃 [/quote]
Hihi hejlouu! 😀
Ale piękny dzionek! Rozpoczęcie krociutkie w klasach, kochane mordki wytulone, jedzonko, filmik, a teraz leze sobie na kocyku na trawce i słoneczko grzeje mi w 4 litery* :P a wieczorem jade do kina spotkać się z najukochańszymi. Niecały tydzień a ja się tak stęskniłam!
Szaleństwo 👍 generalnie rządzą finanse jeśli chodzi o prawko,nie wszyscy mają kase albo na kurs a jak już zdali to na auto.Także ci co jeżdżą do szkoły samochodem to muza na ful i lansik pełną gębą 😎
Samochodu nie będę miała zapewne przez najbliższe sto lat,a z kursem dogadałam się z rodzicami tak,że zrezygnowałam z jakichkolwiek prezentów na osiemnastkę od całej rodziny.
Mi mama kazała zrobić teraz prawko, w sumie nie wiem dlaczego, mi tam pasi. 😉 Nic mi rodzice nie mówili czy to jest w zamian czegoś, więc oczekuję prezentu na 18. 😁 I jutro mam pierwszą jazdę. 😀 Generalnie te pierwsze 10 mam niemal codziennie, więc jest git. 😉
Byłam dziś wraz z moim zapaleniem płuc na rozpoczęciu roku w nowej szkole 😀 i mam 2x po 7h, 2x po 8h i 1x 6h 🤔wirek: - wspaniale po prostu 😤. I w mojej klasie czyli w klasie hodowli koni jest 4 chłopaków i chyba z 5 dziewczyn 😁. Fajną mam wychowawczynię 😀.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja nie chcę do szkoły! 👿 Dzisiaj nasz ukochany Szeryf pierdzieliła 2h o maturze, kazała nam wybrać tematy na jutro, które miałby być na stronie szkoły, ale chyba jestem ułomna bo ich tam nie widzę... oczywiście jutro mam na 7.30 i od razu 3 polskie z szeryfem, a matm w klasie mat-geo uwaga ile mam w 3 klasie? 4... 😵 no comment, powodzenia sobie życzę w nauce! 😵
A ja nie mam jeszcze pewnego planu. Ale jeśli zostanie ten co nam podali, to we wtorek nie zdążę na autobus, a nie wiem kiedy jest kolejny. Jutro jeszcze lekcji nie mamy, bo kiermasz książek robią 😉, ale niestety obecność sprawdzą. Chce z powrotem do gimnazjum! Wstawałam za piętnaście siódma, a o 13 już w domku byłam. Raj normalnie 😀
Ale i tak w zeszłym roku było lepiej. Religia była dwa razy w tygodniu na .25, więc miałam na 8.15. A teraz w piątki jest ostatnia, ale za to w środę jest przed dwoma polskimi. 🤔 Ale przynajmniej będzie można zadania domowe odrabiać. 😁