Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

o matko. Naprawili mi lapka ;D Wracam w wielkim stylu. Rozwaliłam przycisk 'F' i dziwnie wisi 🤔 Nie mogę wpisywać hasła na konto przez to, będę musiała przykleić. Całe szczęście, rzadko używam tego przycisku.
Nie chce mi się czytać wszystkiego :P Wybaczcie. Idę nacieszyć się internetem, nie produkujcie za dużo 🙂
a ja mam do was prośbę .
szukam piórnika do szkoły , szukałam na allegro trochę , ale były same dla dzieci .
macie jakieś propozycje ? z góry dzięki  :kwiatek:
Spałam prawie 14 godzin 😎
Łaaa... Wymieniłam telefon na nowy! Mam teraz Samsunga Galaxy mini 🏇
Czy jest tutaj ktos, kto takze w tym roku bedzie przystepowal do egzaminu gimnazjalnego? Bo tak sobie dzisiaj o nim poczytalam i nie wiem czemu ludzie tyle jecza. Przeciez to chyba lepiej jak bedzie rozdrobnione, bo jak bedzie chciala isc gdzie do biologicznej klasy to mi np. chemia nie zanizy wynikow.
Sama nie wiem.  🤔wirek:
Scheila, a jakiego typu piórnika szukasz? Nie podobają ci się piórniki NICI?
Dlaczego ja chciałabym już iść do 3 klasy?  🙁
Krupnik, ja niestety. Ale jak już biologiczna to chyba biol-chem. To i chemia się liczy 😉. A ja myślę, że to gorzej. Bo jeśli masz rozdrobnione tym więcej zadań dadzą i będzie trudniejsze  🙄
Scheila, a jakiego typu piórnika szukasz? Nie podobają ci się piórniki NICI?

no fajne , ale jak patrzyłam to  z owieczką, żubrem były .
ja bym chciała jednokolorowy , może być czarny z czymś np. jakąś postacią albo czarny z takim ludzikiem jakby namalowanym ołówkiem .
no , ale nigdzie nie mogę znaleźć .
a wy jakie macie piórniki ? 🙂
Czy któraś z was śledzi nezeu ? (nezeu.pgotoblog.pl) Wczoraj pisała że padł Parys, dziwnie to na mnie wpłynęło, dziś się okazało że to plotki, Parys żyje, za to Biała ... 😕
Śledziłam ją i podziwiałam. Jednak sierpień to najgorszy miesiąc ...
jett, zalezy, u mnie jest klasa psychologiczna, czyli biol-pol.  😉
Alabamka, a ja bym juz w ogole do liceum chciala.  🙁
Mysza czytałam ...
ja o Parysie nie wiedziałam , ale dzisiaj przeczytałam o Białej ...
niby nie znałam konia ani jej , ale żal mi się robi jak patrze na jej i zdjęcie Białej 🙁
smutne ...
Ja mam takiego piórnika:
U mnie funkcje piornika pelni kosmetyczka z Flo.  😎
Mysza, śledziłam fbl nezeu od dawna i ta wiadomość bardzo mnie zamuciła 🙁
Biedna Mini  🙁
Ciekawa jestem (może nie wypada) co się stało.
Dlaczego.
Masakra 🙁
Miałam przez dłuższy czas taki sam jak Alabamka, teraz mam w tym samym stylu, ale z konikiem polnym 😉
Mam jak zawsze problem z avatarem...
Lepszy jest ten co jest czy ten?
Ten co teraz wstawilas.  🤣
Spałam prawie 14 godzin 😎

mitery zazdroszczę, ja spałam 3 - drugą noc z rzędu ...

Szkoła już za 3 dni, a ja dalej nie mam książek, ani nic  🤣
AAAAA, zaraz cos zniszcze. Nienawidze mylic dni tygodnia, nienawidze! Dopiero post Paci mi powiedzial, ze dzisiaj niedziela a nie sobota, a ja mialam isc wlasnie o Auchana, ktory otwarty jest do 19.30 w niedziele. Niech to szlag, ja juz sie przebralam i w ogole.
Nie no, lepsze to niz mialabym pocalowac klamke.  🙄
Dziewczyny zdałam odznake !  🏇  😍
Kamita01 gratulacje ! Jakie noty ?  👀
Ujeżdżenie 5,7 a skoki 5,9 , tak średnio  😁 ale za pierwszym razem 😉
Kamita nie jest źle  😉

Małolaty ! Powiecie mi jak znaleźć czas na naukę, lekcje, stajnię i sen jeśli lekcję kończę o 16.30, jadę do stajni, wracam po 21... A lekcji zazwyczaj mam tyle, że w ciągu 3 godzin nie wyrobię... I lekcje od 7.30...  😵

W zeszłym roku szkolnym lekcje i nauka to były rzeczy, które w moim domu się nie pojawiały...
Kamita01 Brawo !  😅 Gdzie zdawałaś?
Pacia ja się niestety zastanawiam też, jak to będzie ze mną w liceum. Stajnia (wyjdzie na to, że dostanę chyba konia do jazdy jeszcze jednego  🤔), dom, szkoła i lekcje. W gimnazjum dawałam nawet radę, bo bardzo wysoka średnia była, ale teraz nie wiem jak to będzie
Ja mam niestety w gimnazjum strasznie...
Niby żadne wybitne miało nie być, a tutaj Prawie 40 godz. tygodniowo  😵 Nasza klasa ma najwięcej w szkole ... Inni mają 1 godz. fizyki, my mamy 4 choć to klasa językowa itp...
Krupnik. ja dopiero za rok egzaminy, ale z ciekawości to ile teraz będą trwały? i to prawda, że będzie ustny angielski? 👀
Ustny?!  💃 🏇 😜
edit: Ale zamiast pisemnego czy i to, i to?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się