Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

poszły pw.
to nie jest nic czym można by się bardzo martwić, po prostu wkurzyłam się niezmiernie /-;

mam takie samo zdanie jak angie :-D
Wiem jak to jest Facella to dobrze ,że już lepiej u Cb 🙂

Btw ... znalazłam na jakiejś stronce takie fajne gify z HP , jak byli tacy mali 😀 Uśmiałam się jak nigdy xD Jak się da to wkleję jakiś 😀
I przypomniały mi się czasy , kiedy miałam 7 lat i kochałam się w Harry'm Potterze 😀😀 ( ale kieeeedy to było , teraz jestem stara :P )  😁 😁

EDIT
Mitery0322 - to nie była dyskusja 😀 , szanuje Twoje zdanie 🙂 :kwiatek:

edit ... Niestety gify nie wchodzą .... a szkoda .
angie, o gustach się nie dyskutuje 🙂

edit: Wiem, wiem, że to nie była dyskusja 😉 Każdy ma inne wyobrażenie o danej rzeczy 😉
angie, w linku wrzuc gify!  🤣
Jusz jusz 😀😀
http://harrypottergif.tumblr.com/ trzeba troszkę pogrzebać 😀
Jakie pocieszne dzieciaczki.  🏇
angie no właśnie u mnie raczej nikt nie jeździ, a poza tym jestem najmłodsza  😁

koń mnie nie zabił  😅 stęskniłam się za nim bardzo. Był całkiem grzeczny, jednak założyłam czarną wodzę - bez niej nie wiem co by było  😁
nopebow- no to współczuje , współczuje .... oj tam najmłodsza ,najmłodsza : D
                Widzę , że ,Black Magic' robi robotę : ) , oj a jak ja tęsknie ....
                  Opuszczam swoją stajnie w której jeździłam 5 lat i wybywam do Krakowa : (
                Szczęście w nieszczęściu normalnie ....

wicia287 jejuniu jesteś przeprześliczna! 😍

bez podtekstów! :P

angie560 oj tam oj tam nie smutaj, jedziesz do najcudowniejszego miejsca na świecie! jestem pewna że pokochasz Kraków i szybko się zadomowisz w naszym pięknym mieście 💘

GUESS WHO'S BACK, BACK AGAIN ?!

ehhhhs dzisiaj wspominałam Małolaty których już z nami nie ma 🙁
ja bym chciała żeby Vana wróciła 🙁
niemiłek - KOCHAM KRAKÓW , tylko będę ostro tęskniła za ludźmi i klimatem naszego pięknego Bałtowa 🙂🙂
                Mam nadzieję ,że w nowej szkole znajdę jakieś koniary  😉
                Btw ... jak wstawiłaś tu gifa ? ja nie mogłam ... jakieś instrukcje ?  :kwiatek:
Pamiętam jak mi Vana fizykę tłumaczyła🙁.
mi też 🙁 nawet zaliczyłam
ja bym chciała żeby Vana wróciła 🙁

nie wypowiadam tego na głos ale miło że ktoś też to czuje :<

angie560 jak tylko chcesz to na mnie możesz liczyć w kwestii końskiej 😉

gify wstawiam normalnie jak obrazki [ img ]http://adres gifa[ /img ] tylko bez spacji 🙂
niemiłek - ale przez galerię wstawiałaś , czy w jakiś inny sposób ?😀 dziękooooować 🙇 🙇 🙇
Jestem znów. Kurde, nie było mnie tu chyba z 2 miesiące, jak nic.
Wsiadłam ostatnio po pół roku bez jazdy.
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg1095472#msg1095472 date=1312746619]
[/quote]

No to chyba poczułaś parę mięśni 🙂 Co ? 🙂

[quote author=idziosława link=topic=30353.msg1095472#msg1095472 date=1312746619]

No to chyba poczułaś parę mięśni 🙂 Co ? 🙂

[img][[a]]http://adequategatsby.tumblr.com/tagged/don%27t_ask_me_what_i%27m_going_because_i_don%27t_know[[a]][/img]
[/quote]
Nawet nie, bo przez te 6 miesięcy ćwiczyłam, biegałam itp 🙂
idzioslawa, mi sie zdaje czy masz jakos podobny avatar do busch? Jakos najpierw zerknelam i myslalam, ze to ona.  😁
Krupnik. możliwe 🙂 ale dawno mnie tu nie było, zaraz zerknę 😉
e: podobny, nawet ten sam kotek 🙂
Spoczko.
Wiecie co? Odzywa sie we mnie pedofil. Nawet ten maly Malfoyek jest taki ooooh!  😡
Ale wlasnie ogladam trzecia czesc i slabo mu przywalila. Bu. Do tego czy on musi piszczec i jeczec jak jakas ciota? Toz to jakas kpina, takie ciacho a tak ci*a za przeproszeniem.  👿
angie560 skoro przeprowadzasz się do Krakowa, to gdzie będziesz jeździć?
krupnik - dokładnie , takie słodkie te dzieciaki jak na nich popatrzeć 🙂 takie buziaczki kochane 🙂  😁 😍

idziosława - nie wiem jeszcze , szukałam jakichś osób żeby raczej jeździć nie w stajni rekreacyjnej ,
                              tylko poszukiwałam osoby  z wierzchowcem  swoim 🙂🙂 Lub coś w tym stylu , niestety nie znalazłam nic konkret  ...

No kurcze .... a ja chce gifa !!! 😤 muszę poszukać mniejszych , bo nie chcą wchodzić ... 😤 Ale uda sie ... musi się udać 😀
idziosława aaaaaaaaaaaaa jesteś! ♥

Krupnik. oj tam oj tam, dla mnie może piszczeć... 💘

...Ma...Mall...Malfoy  😲

ładny  😡
ale ma niebieskie oczy. fe
niemiłku, jestem! Ej, bo robisz mi na niego ochotę. <pamiętaj, Iga, masz chłopaka, masz chłopaka>
madmaddie to powinno brzmieć tak:

"ładny  😡
ale ma niebieskie oczy. to jednak piękny"

idziosława że tak powiem 3 raz na tej stronie: oj tam oj tam 😁

z dedykacją dla Ciebie:

polecam się 😎

taaaaaaaaaaaaaak, długo tak mogę :P
Ja tam dla mad zadedykuje to:

pamiętasz?  🤣
No nie powiem , ciacho to z niego jest ... właśnie w tym momencie odkryłam , że to jedyny typowy blodnyn , z niebieskimi oczami jaki mi się podoba 😀
Oj dziewczyny bo tworzy nam tu się kącik uwielbienia Toma Feltona 😀
Alabamka weź Ty takie zdjęcia podpisuj co ?! prawie ataku serca dostałam 😜

angie560 oj tam oj tam [tak jestem od tego uzależniona!] 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się