Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Aaaa, nie zauwazylam tych strzalek. Ale potem jakos przestaje je ulizywac, ladniej mu tak.  😁
Hahaha, mi sie to w ogole najbardziej chyba spodobalo ze wszystkich. Takie skromne a ladne.
edit: Jeszcze ten ladny: http://www.kuferart.pl/46024,3-x-fale-miedz-pierscionki.html
e tam, wolę srebro. 😉
czemu Kącik mi nie wyskakuje w nowych odpowiedziach?  🤔
Bo ja juz tyle stukam tych odpowiedzi, ze sie nie zaliczaja.  😂
Małolaty ale miałam dzisiaj fajny trening- cały w strzemionach wyścigowych (dobra, na stępa wypuszczałam nogi z nich :hihi🙂, podobno super ćwiczenie na oparcie. I muszę przyznać,  tereny w końcu się na coś przydały- podobno mam świetną równowagę w galopie 💃. 
aaaaaa mamy ściernicho ! takie strasznie galopopędne! no wiadomo, wyżyłam się 😎 hors jak się rozhulał to myślałam, że się w stajni zatrzyma. uhuhuhu  😜
Jejku, ja w strzemionach wyścigowych, tzn krótkich, to bym była na maksa pochylona do przodu. Muszę mieć takie idealne no.  🤔wirek:

Facella -gdzie takie?  😍
Haha Facella galop/cwał po ściernisku I'm lovin it 😀
Swojego czasu ścigając się z forumową xxmalinąxx miałyśmy niezłe ,osiągi' 😀
Miałam to samo z zatrzymaniem normalnie wyczynowe było  😜 😁

Krupnik - niezły avatar  😀
A ja zawsze mam obawy przed takimi galopami.  😵
wicia287 - co ty ! w cwale jest super 😀 ! Niepowtarzalne uczucie ! 🙂 Odważ się kiedyś 🙂 😉

Btw... Ktoś z was dziewczyny może idzie teraz do I LO w Krk ? Zbieram ,końską ekipę ' 😀
wicia287 Widzę zdj. w galerii. Jaka ty śliczna jesteś! Oddaj mi włosy albo daj telefon do fryzjera  😜
wicia287 wbrew pozorom to bardzo fajne ćwiczenie 🙂, tylko bardzo męczące. Trudno się "odnaleźć" w anglezowaniu, a galop to pół biedy, bo tylko w półsiadzie 🙂. (a właściwie prawie na prostych nogach bo inaczej siodło Ci się koszmarnie wbija 🤔)
wicia287 - co ty ! w cwale jest super 😀 ! Niepowtarzalne uczucie ! 🙂 Odważ się kiedyś 🙂 😉

Btw... Ktoś z was dziewczyny może idzie teraz do I LO w Krk ? Zbieram ,końską ekipę ' 😀

Zdaję sobie sprawę z tego, kurcze, mam mega obawy o konia zawsze, ze względu na pokraczne nóżki ;P

wicia287 Widzę zdj. w galerii. Jaka ty śliczna jesteś! Oddaj mi włosy albo daj telefon do fryzjera  😜

Bla bla 😉 Fryzjera? Mama mi tnie końcówki i grzywkę co pól roku, a tak to wyrywam włosy  grzebieniem - wielki mi fryzjer. A oddać Ci mogę 😅 😅

wicia287 wbrew pozorom to bardzo fajne ćwiczenie 🙂, tylko bardzo męczące. Trudno się "odnaleźć" w anglezowaniu, a galop to pół biedy, bo tylko w półsiadzie 🙂. (a właściwie prawie na prostych nogach bo inaczej siodło Ci się koszmarnie wbija 🤔)

Fakt, męczące. Ogólnie to zawsze było: O nie, będzie rozciągnięty koń, jak ja go na parkurze ogarnę  😁 🤦
laski wróciłam  🙇 był dziś Airbourne i Łąki Łan, jednak nie trawię Prodigy dla którego przyjechało dziś mnóstwo ludzi, niestety byli oni w zupełnie innym klimacie niż woodstockowy, więc zwinęliśmy się. W sumie dobrze, nie było takiego tłoku w pociągu i nie trzeba było leżeć/siedzieć na podłodze m-y torbami 😅 Z bratem już nigdzie nie pojadę, to taki syfiarz, że szkoda gadać... Faceci 👿 Było fajnie, jednak nie mogłam się za bardzo odnaleźć. 2 lata temu szalałam w pogo i taplałam się w błocie. W tym roku, jakoś nie umiałam się ogarnąć w tym towarzystwie.. Nie umiem się z nimi bawić  🤔 W przyszłym roku, wezmę kogoś znajomego i porządnie poszalejemy  😁 Znaleźliśmy małego kotka! Chodziliśmy wszędzie aby mu ktoś pomógł, na szczęście ludzie ze stoiska Klubu Gaja od razu nam pomogli! Ogólnie ilość ludzi na festiwalu wiele większa niż kiedyś/ostatnio, wczoraj 750 tys, dziś pewnie dla Prodigy już koło miliona 👀 Szkoda że przemókł nam cały namiot.
Woodstock trochę wali już komercją. Prysznice płatne (i tak w sumie kąpaliśmy się w zlewach), postawili Lidla na polu, wszystko podrożało, no i to Prodigy. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już nie będą ściągać takich zespołów, bo jak nie, to będzie ich więcej i więcej, klimat się zmieni i nie będzie to już ten Woodstock..

PS : nie każcie mi nadrabiać!  😁

Mój koń mnie zabije po takiej przerwie!
nopebow - właśnie w tym roku myślałam , żeby się wybrać na woodstock , ale jakoś mi czasu zabrakło ....
                          Ta , z facetami to się nie wybawisz.... ZAWSZE ,COŚ ' ...... 😵
Zróbmy ekipę re voltową na woodstocku za rok😉 JEdzie ktoś dziś do Olszy??
angie, dziemkuje.  :kwiatek:
wicia, aleee Ty sliczna jestes! Spadlam mi samoocena normalnie.  😡  😂
A ja zawsze mam obawy przed takimi galopami.  😵

haha ja też - ale ściernisko małe, to mnie nie poniesie, do stajni prosta ładna droga, to nawet jak poniesie, nic nie powinno być. a i podwórko przed stajnią specjalnie zamykam, żeby nie wylądować na koniec w boksie.
co do położenia ścierniska... to jakieś 200m dalej i pod górkę jest parking reala  😂

angie, na cwał to bym się nie odważyła, to był taki spokojny, nie za szybki i kontrolowany galopik. można by go uznać za pośredni  😁
edit: no i konia nie chcę męczyć za bardzo, bo ma swoje latka już. także dwa nieduże kółeczka, ale jakie uczucie!
O taaak, galopy po polu. Bez kasku. Kurna, jaka ja kiedys durna bylam.  😵 Dopiero jak na moich oczach znajoma sie wyrznela i zaliczyla wstrzasnienie mozgu to zmadrzalam.  🤔 Ale tak w zasadzie to wszyscy wiedzieli, ze akurat tamten jej kon to niezbyt do takich zabaw byl. Dobra, bo zaczynam sie usprawiedliwiac.  🙄

Chociaz nie ukrywam, chetnie by sobie pogalopowala kiedys jeszcze. Eh, tak w teeeren.
ja w terenie nie byłam rok. Nie mam z kim jeździć, a sama nie pojadę bo coś się wydiabli. A tak bym chciała  🙁 mamy takie cudowne lasy.

Zróbmy ekipę re voltową na woodstocku za rok😉 JEdzie ktoś dziś do Olszy??

Zrobimy Wioskę Re-Voltową  😀
!@#$% jestem strasznie wściekła!!! masakra jak niektórzy mają nierówno!!!

pw jak coś....
Facella co jest?

Jadę do konia 😀 ognisko stajenne i noc z końmi  🤣
Facella, wal smialo.

Wlasnie sobie obejrzalam musical - Wicked. Niby spoko ale szalu nie ma, kurde. Czytalam wczesniej ze beda jakies fajne efekty, ktos bedzie latal, a tu nic.  🤔wirek: Do tego naszla mnie rozkmina-czy wszedzie musze sie calowac? W Upiorze sie caluja [w ksiazce sie nie caluja ani razu], Nedznikach pewna nie jestem, ale chyba takze, w tym Wicked tez. No chyba tylko w Kotach sie nie caluja. Nie zebym cos mialam do calowania, ale nigdy nie nie fascynowalo nadmierne okazywanie sobie uczuc publicznie.
Jej, co tu taki przestój? Myślałam, że przy kuzynce nie zdołam za Wami nadążyć, a cały czas byłam na bieżąco. Słabiutko, słabiutko. 😁
Facella, co się stało?

Krupnik, no właśnie. Jakby nie mieli czego innego nagrywać/o czym innym pisać 🙄
I tak najlepsze bylo, jak gdzies czytalam ktos sie zalil na romowskiego Upiora. Jak wiadomo biedny nieszczesliwy Eryk byl biedny i nieszczesliwy i nikt go nie kochal, takze nikt go nie calowal, matka go wyrzucila z domu w wieku 9 lat i w ogole. W koncowej scenie Krycha caluje Upiora [sic, w ksiazce caluje w czolo!], no to ten dziewiczy pocalunek Eryczka powinien byc taki... niewinny? A w Romie podobno jeden aktor wyjatkowo sie 'wsysal' [okreslenie oryginalne  😁] w biedna kryskowa aktorke jak niewyzyty.
To nie jest fajne.  🙄
Facella co się stało ??  🙁

Ja na każde "ssące" ( 😁 ) całowanie się, czy to w książce, czy w filmie od razu myślę 'fuu, ohyda'. I nie chodzi o to, że czegoś mi brak (bo takie podejrzenia już padły 😂 ), tylko dlatego, że wydaje mi się to takie nieetyczne i nie na miejscu (bo np. filmy oglądają dzieci).
Mitery0322 A mnie to osobiście nie zraża 🙂 czasem to nawet można się nieźle uśmiać 🙂 haha

nopebow - uuu , to musisz kogoś zwinąć i sobie ,śmignąć' w teren 🙂 🏇

Facella - ech .... już jepszy humorek ?

Krupnik - Cwałować po polu bez kasku , chyba bym się nie odważyła , z kaskiem jakoś tak .. bezpieczniej się czuję ;D
                        Choć niepowiem , poczuć wiatr we włosach to jest to 🙂 Nie mogę opanować mojegu uśmiechu kiedy patrze się na twój AV 😀
                        wymiata 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się