Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

jeszcze tyle miesięcy do Tattoofestu. ech. wytrzymam. czerwiec to dobry miesiąc.

porozmawiajmy o Oku Proroka. mama przytaszczyła do domu  😂

muszę uważać. koleżanki mówią że się dziwnie patrzę.
no i jak spoglądam w lustro to mi się oczy zmieniają.
a nie chcę, żeby się komuś popsuł samochód.

symbole są ok. lubię. nawet bardzo. ale takie coś to dla mnie spora przesada. talizmanom mówię nie 😉
A ja mam ciasteczka! 😅
niemiłek, a co masz do waty?
Szlag mnie trafi !!!
Mam skręcony staw kolanowy, a do ortopedy najwcześniej termin jest na 05.10.2011r.
Jadę jutro po drugie skierowanie, tym razem do chirurga, mam nadzieję że nie odeśle mnie do mojej poradni, tak jak chciał to zrobić ze skręconym łokciem 👿
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/b7a744878675f7d69124bf1aa0fb404a.jpg?1312390697
Nie rozumiem co mowi Draco ale i tak mi sie podoba.  😂

Mysza, jeej, co sie stalo?
Krupnik, a ja rozumiem :emota2006092:
Nie podzielisz sie?  😕
Mysza co się stało ??  🤔
Czuje sie niesamowicie inteligentna...  🙄
Tak patrze na liste ksiazek i patrze - sprzedalam ksiazkez techniki, ktora bedzie potrzebna takze w tym roku. Boskosc.  🙇
e tam, pokombinuje się i można jechać bez części podręczników 😀
Ja w tym roku cale drugie polrocze jechalam tylko z podrecznikiem od historii.  😂 Zmienialam szkole i szkoda bylo kasy kupowac.
Na 3. klasy mysle przydaloby sie kupic, coby zrobic dobre wrazenie na nauczycielach. Bo jednak chcialabym sie wybrac do jakiegos sensownego liceum.
ale masz kijowo, nie możesz kupić od starszych roczników.
ja zawsze kupuję używane albo sępię po znajomych. to paranoja, żeby wydawać tyle kasy, a pod koniec roku szkolnego to wszystko wrzucić do pojemnika na makulaturę.
Nie no, ja akurat nie wywalam. Sprzedaje, do tego dosc szanuje podreczniki i mam z tego troche kasy. Ale i tak zwraca mi sie tego 1/4...  🤔wirek:
Z ta technika moze mi sie uda posepic od znajomych z innych szkol, ktorym nie bedzie potrzebny. Yh.
niemiłek, a co masz do waty?

Bambakomalofobię :|

nie śmiać się po wyszukaniu w guglu!

Znowu mam wqrwa. Aaaaaagrrrr 😤
a ja jestem zmuszona wywalać, bo jestem ostatnim rocznikiem starego programu...
Uuu, chociaz i tak u Ciebie to mniejsze zlo niz u mnie jednak.
btw. jaki mialas podrecznik z techniki? Masz go jeszcze?  😁
miałam tylko takie śmieszne ćwiczenia, wywaliłam je dawno, bo technikę skończyłam 2 drugiej klasie.
Mysza co jest?
Ja połowy podręczników nie kupuje w tym roku, po co mi. 😁

Bajka właśnie przegryzła kabel od ładowarki do telefonu kuzynki. Zaciukam kiedyś tego królika. 😵
Pomysły mojego konia mnie przerastają... Dzisiaj przychodzę a on bawi się... czym? Wiadrem  😵 któro oczywiście prawie przełamało się na pół po tej jego zabawie  🤔wirek: Umówiłam się z Panem Stajennym, że założy mu dzisiaj ochraniacze na noc, a ja jutro ściągnę rano - jutro dyżur ma jakiś nowy pracownik i się boi mojego konia  😁 Trzymajcie kciuki, żeby te ochraniacze przetrwały noc w jednym kawałku  😵
Arroch, kup mu taką końską piłeczkę, bo on się ewidentnie nudzi  😁

ostatnio poszłam na stępa na łąki. koń mi wlazł w doniczkę. taką bez dna. zgadnijcie kto się bardziej wystraszył  🙄

mam dość dzisiejszego dnia i idę w kimę. i nie wiem jakim cudem, ale dostałam się na jutro do okulisty. mimo że w drugiej przychodni termin był na 22.09.  😅
Facella On ma piłeczkę i Likita, i siano w takiej siatce z małymi dziurkami, butelki itd. ale wiadro fajniejsze, nie?  🙄
niemilku lap: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/8a97c4f9263c71a62e69a1cd442e61f2.jpg?1312478657
Nie czuje fazy, ale Tobie moze sie przydac.  😁
nie pokazuj mi tego bo szlag mnie trafi. to jest jeden z powodów mojego mega wqrwa. wgl żal mi dupę ściska aaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

*wkurzyłam się jeszcze bardziej*

a tak btw... serio myślicie że ja nie widziałam takich rzeczy?

EDIT: keep calm i bez przekleństw.
Aj, praszam. A czemu tak sie stresujesz tym?
Krupnik. PW bo nie chcę tu psuć atmosfery.
jest tu jakiś wytrwały osobnik?  😁
pippi, A co dokładnie masz na myśli?  😎
chodzi mi o kogoś obecność o tej porze  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się