ja bym uważała z tym Pudzianem. podobno od ćwiczenia się zmniejsza. i instruktorzy fitness są najgorsi w łóżku (ciekawe jakby Pudzian w rankingu wypadł) informatycy najlepsi
mitery sorrki, to nie ogarnęłam bo nie zwracam, aż tak uwagi na nicki 😉 niemiłek Wiem o co Ci chodzi, tylko dziwnie to wygląda jak nagle wszystkie się tłumaczymy, że nie jesteśmy jakieś psychofanki czy coś Marsów :P
ja bym uważała z tym Pudzianem. podobno od ćwiczenia się zmniejsza.
Dzieki, zapamietam. 😂 Kurcze, a zawsze mnie krecili tacy troszke przypakowani. 😜 Chyba musze sie przestawic. 🏇
edit: niemilek, czekam. 😀iabeł: Chociaz on raczej siedzi ciagle w paryskiej operze. 😕 Ale kiedys siedzial bodajze w Persji, wiec moze znowu sie przeprowadzi?
niemilek, nie wiem czy Narodowa. Z tego co pamietam [nie mam zielonego pojecia o j. francuskim] to to byla jakas Opera l'Populaire, o ile nie przekrecilam. Chociaz tez slyszalam, ze to jakas Opera Garnier byla [chyba im za to zaplacili 😂]. W kazdym badz razie ta pierwsza istnieje naprawde i ta druga jest wymyslona na podstawie pierwszej.
Ale Upior mieszkal w tej pierwszej, bo skoro istnial naprawde, to jak mial mieszkac w zmyslonej operze? 🙄
Przepraszam za wywod. 😂
edit: Co do artystow to stawiam na gitarzystow. Kiedys kolega prezentowal mi 'zwinne paluszki'. 😀iabeł: Na gitarze oczywiscie. 😂 Chociaz [chyba nawet jest o tym watek] najlepsi sa jezdzcy! ...tak mysle. 😎
BYLAS TAM? 😕 Matko i corko. Trzeba bylo mowic. Na koncu ksiazki jest napisane, ze trzeba zapukac w taki jeden filar w lozy nr 5. Bo ona jest pusta w srodku i przez nia Upior straszyl ludzi siedziacych w niej, ze niby jakies niewidzialne cos gada.
[...tak, juz mozecie mnie zabierac do wariatkowa 🙄]
Maksymalnie wkręciłam się w "Grę o Tron" to smutne, że jest tylko 9 odcinków 🙁
Klinikę zamykają o 19, ale myślałam, że nie są punktualni o 19,03 żywego ducha pod stajnią nie było i musiałam się, przez katedrę włamywać, mój koń oczywiście jak usłyszał mnie za oknem wydzierał się na całą ulicę 😁
Krupnik. nie byłam w środku bo nie można wchodzić :/ obeszłam całą dookoła z najmniejszym szczegółem, ale mało co pamiętam bo taaaaaaaaaaaaka zmęczona byłam. ale powiem ci że mnie zachęciłaś i przeczytam a potem oglądnę Upiora w całości [w końcu!] 😉
U mnie ksiazka zamieszkala juz za lozkiem [w sumie nie raz trzymalam ksiazke pol roku bo mialam lenia i nie chcialo mi sie isc 100m do biblioteki, wiec moze tym razem tez sie uda? Oj tam, ostatnio tylko 2 przypomnienia przyszly...]. To niezdrowe. Kurde, nie lubie Francji, moze inaczej - nie kreci mnie totalnie. Ale pojade tam koniecznie, koniecznie. Tylko musze sie streszczac, bo jak bede stara to mnie Upior nie zechce, i co wtedy? Oh.
niemiłek, dziękuję i: Jared jest cholernie sexi. i nie powiesz mi że nie. nie zależy mi żeby go spotkać, co nie zmienia faktu, że buźkę ma niebrzydką 🙄
madmaddie, dziękuję :kwiatek:
savoir, ja się kocham miłością bezgraniczną we wszystkich 😡
robakt, a zaplanowałaś już kiedy jedziesz? bo kciuki ktoś by musiał trzymać <-:
wybaczcie ale trochę nie ogarniam forum - brakuje mi czasu...
myślę czy by przypadkiem nie pojechać za rok do Czarnego Błota. w Lewadzie byłam i chcę gdzie indziej, ale ujeżdżeniowo. słyszałam, że tylko CzB jest na poziomie (oprócz L)
Facella szczerze mówiąc to jakby się listopad udał (wiem, że jeszcze trochę czasu jest) to byłabym wniebowzięta. Jestem zdana na pogodę i podłoże... Ale jest mobilizacja, bo chciałabym jakieś zawody w przyszłym roku 🙂
Dziewczyny, wiem ze to forum jezdzieckie, ale mam dziwna prosbe - mozemy zmienic temat? [ 😂] Tak mi to przypomina strasznie, ze nie jezdze konno, ze mi smutno strasznie sie robi. 🙄 Do tego nie ma szans zebym znowu jezdzila. Do tego sama nie wiem czy chce, tzn. chce, ale nie widze siebie w tej robocie. Uh. Przepraszam, kontynuujcie gadke.