Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

żółwik  😁
Juz sie pogubilam ile bylo tych zolwi.
Trzeba zaczac liczyc. 🤣
trzeba. za chwilę mi się skończą fajne obrazki  🤣
Trzeba bedzie zajrzec do otchlani wujka Google!  🏇
Hahahah, no to to akurat nawet ja wiedzialam.  😂
http://kwejk.pl/obrazek/325839/gilotyna.html   😵

😂 epickie!

spałam 3 godz. w nocy. dlaczego? ano dlatego, że kot ciągle mruczał. w sumie to już było warczenie, jak traktor. nawet jak zasypiał to terkotał. masakra. w końcu nie wytrzymałam i go wygoniłam ostatecznie. za okno. bo tak to wracał.

a później wstałam o 7. dlaczego? bo rosa była  😁
chcecie fociee?
Daaaj.
Jak w koncu ogarnelam wlosy, bo chyba pierwszy raz od tygodnia wychodze z domu.  😂
Tak, wyciagnelam nareszcie keyboard i bede sprawdzac swoja skale glosu. 😀
Szkoda tylko, ze sie okazalo, ze nie ma zasilacza do niego. Wrr.
Kierunek - muzyczny!  🏇
[quote author=jett link=topic=30353.msg1091870#msg1091870 date=1312370137]

😂 epickie!

[/quote]

czegoś nie rozumiem... dlaczego epickie? to już Jareda wszyscy muszą znać, tego najlepszego wokalistę/aktora na świecie?

Eeee nie czaję, każdy na świecie musi wiedzieć kim jest Dżaret Litoł ? 🤔wirek:
Ja dopóki nie zaczęłam zaglądać do Kącika, nie za bardzo wiedziałam kto to jest 😉
mitery0322 Żółwik  :emota200609316:
Żółwik (nie żółwiowy ale jest 😁 )
mitery, widziałam już kiedyś tego żółwika  😁

zdjęcia:

1.

2.

3.

4. ulubione  💘

5. też
UWAGA UWAGA, OFICJALNY APEL DO WSZYSTKICH którzy myślą że Jared Leto jest piękny, słodki, sexi i wogóle: życzę wam abyście nigdy nie spotkali na mnie na swojej drodze. Albo nie, wręcz przeciwnie 😀iabeł:

Rzekłam mając na sobie koszulkę z glifami i Triadę na szyi. Nie pozdrawiam FG *tu powinna być ikonka z karateką ale nie chce mi się załadować*

Sorry ale kiedy zobaczyłam FanGirlsy nawet tutaj [będę je bacznie obserwować] skoczyło mi ciśnienie.
niemilku, ja go moze nie tyle nie lubie, co po prostu sie nim nie interesuje i mnie nie kreci. Takze z mojej strony masz zapewniony spokoj.  🥂

Facella, Ty naprawe pstrykasz takie slicznosci? 😲 😍

Nie kupilam zasilacza bo tam trzeba jakies szczegolowe parametry zapisane na spode keyboardu o ktorych istnieniu nie mialam pojecia.  😁 Spisze i jutro pojde kupie.
niemiłek, nawet nie potrafisz sobie wyobrazić, jak głęboko mam Jareda w... nosie 😎. jest zniewieściały, bogaty i gra prymitywna muzykę.
może być? 😅 😅

a jeśli chodzi o kwejka, to wciąż czekam na odpowiedź, bo nie lubię nie rozumieć 🙁.
Wstawiłam tego kwejka bo dla mnie to trochę ... ee dziwne? Z resztą może dlatego, że ludzie którymi na co dzień się otaczam słuchają z reguły rocka, pop-rocka etc. i potrafią dopasować muzyk-zespół.
I wcale NIE jestem żadną FanGirls. Lubię Marsów i chyba tyle. 
Ja nawet żadnej ich piosenki nie słyszałam 😉 No chyba, że to byli oni a ja o tym nie wiedziałam 😉
Facella me likey!

Krupnik. no i dobrze, żółw!

ankers może! tylko powiedz mi, czy uważasz że np. teksty 30STM są prymitywne? ale jak coś to PW 😉

jett serio? bo jakoś co piszesz to wstawiasz tylko Dziada...

ZŁY DZIEŃ MAM. więc z góry przepraszam.
jett, czemu dziwne? każdy obraca się w różnych gatunkach muzycznych i być może nie słyszał o takich zespołach, tak samo jak na przykład Ty nie słyszałaś o Milesie Davisie...

nie słyszałaś? 😵

no właśnie, na tym to polega 😉.

niemiłek, wiesz co, generalnie mam to gdzieś. nie wiem o czym śpiewają, gdy dawno temu puszczano ich teledyski na 4fun.tv nie znalam tak dobrze angielskiego... więc teraz w ogóle nie wiem o co tam chodzi, a i nie chce mi się sprawdzać.
napisałam, że prymitywną, żebyś mnie wykluczyła z grona FG  😎
jesteś... psychofanką?  👀 👀 👀
😁
ankers JA słyszałam! :P aha, oki 😉 nein. tzn na pewno nie Jareda ani Shannona ani Tomo 😁 oni są dla mnie jak członkowie rodziny normalnie, ja nie wiem jak nastoletnie dziewczynki mogą myśleć o którymś z nich w kategorii eeee... faceta? z różnicą 20-25 lat? mój ojciec urodził się w tym roku co Jared... aż mnie na mdłości zebrało :/

hahahahahahahahahaha jedno zdj a jak mi poprawiło humor! LOL
ankers, i tutaj Cię zaskoczę bo o Milesie Davisie słyszałam i nawet mam (a raczej moja siostra) 2 jego płyty w domu.
niemiłek, myślisz, że mogłabym myśleć o którymkolwiek facecie z 40 w kategorii faceta? No tak jak napisałaś - spokojnie mógłby być moim ojcem.
jett nie wiem, nie znam cię. oceniam to co czytam. ale ok, wyjaśniłyśmy sobie. fujfuj bleeeeeh :P

hahahahahaha Dziadu-tatuś hahahahahahaha xD

zapodajcie jakiś temat bo nudy!
Czy tylko ja jestem nienormalna?
...moglabym pomyslec o facecie ok. 40 w kategorii faceta.

Tak, Upior mial okolo tyle. No moze jakos po 30 byl.  😎
Acz ostatnio Pudzian sie chwalil, ze pomimo 50 na karku 'zadna kobieta nie zawiedzie sie na nim w lozku'.  🏇
Krupnik. ja za kilka lat, np. 5, też bym mogła. wydaje mi się że pewnych rzeczy jeszcze nie wypada. "mamo, tato, to mój nowy chłopak, ma 40 lat" 🤔

Pudzian ma 50 lat?! 😲
Tez sie zdziwilam z tym Pudzianem.

No ale z Upiorem... jak by Cie porwal, to bys za bardzo nie miala jak go przedstawic rodzicom.  😁
Krupnik. tylko spróbowałby mnie tknąć!

[img]http://pl.memgenerator.pl/mem-image/nikt-mi-nie-podskoczy-znam-karate-4-ty-stopien[/img]
😎

serio wracam do fotografii. ta dłuuuuga przerwa dobrze mi zrobiła 💃
Co do Marsów, nic nie ogarniam z nimi, ale nagle dziwnie to wygląda, że wszystkie się bronicie, że nie jesteście ich wielkimi fankami. Jared fakt śmiało powiem jest przystojny, ale to tyle w tym temacie.  🥂
Mitery ON MA 50? :O
Facella zakochałam się w pierwszej fotce  😍
No i moje zdjęcia są na śk i stajni w której dzierżawiłam konia - miło  💃 Tylko szkoda, że bez znacznika  🙄
savoir ej ani Krupnika ani ankersa o to nie podejrzewam, a ja as you know jestem [Ajszylon to ja!] hue hue. tu nie chodzi o fanów, super nic nie mam z chęcią pogadam, ale o ten typ człowieka który myśli o nich w kategorii ogierów rozpłodowych. pal licho jak sobie wzdychają po cichutku w domu przy ołtarzyku ale jak się pojawiają w necie teksty o gwałtach czy czymś podobnym, dziewuszki które kłócą się czyj jest Dżared albo przychodzą na koncert, nie znają ani jednego tekstu i wrzeszczą "marry me!" no to masakra. kurde obracam się tylko w Marsowym i Chemicznym towarzystwie, czy przy innych kapelach też tak jest?

czy jakiś Małolat będzie w najbliższym czasie w Kraku? może jakiś miting? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się