Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

niemiłek spoko avatar tak w ogóle 😀 też chcę na weselę... a nic się nie szykuje 🤬 🤬

Aj noł że spoko 😀 oddam ci to moje!

niemiłek właśnie, ciekawi mnie to, co tam kerrang robi?

No bo to okładka jest:

Arroch high five też nie cierpię 😵
http://amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=40_174&products_id=2998     🙇    eskadron za 160zł  🤔wirek:

Zamówiłam w sklepie dla-konia.pl napierśnik ponad miesiąc temu i nie mam do dziś. Kontakt jakiś jest, obecnie MIŁY PAN sprawdza, co się dzieje z rzekomo 3 tyg temu wysłaną przesyłką.
A ja idę do sklepów się obkupić, będzie fajnie. 🏇
Kerrang jest spoko, fajne wywiady z Ville stamtąd są  😎

madmaddie też lubię K! 😀

Iść na YMAS, nie iść na YMAS, iść na Kanyego, nie iść na Kanyego - poważne rozkminy.
ech. ja chcę na koncert 🙁.
ale prawdopodobnie w piątek wyruszam nareszcie w wakacyjny trip - krótki, aczkolwiek intensywny.do zaliczenia 4 albo i 5 miast, może wszędzie trafię na jakieś wydarzenie kulturalne 😎.

a tak w ogóle, kalafior jest przekozakiem wśród warzyw 😍
macie za dobrze  🤣 ja mieszkam w pierwszej stolicy, miasto 70 tys. mieszkańców, a sklepów jeździeckich aż 1! 🙄 Nie ma tam żadnych eskadronów, mattesów, euro-starów... Wolę zamawiać coś w internecie, bo w sklepie i tak tego nie ma, albo trzeba zamówić, a i tak wychodzi drożej. Mam tyle rzeczy do kupienia, a nic pieniędzy.  🤔wirek:

nie lubię kalafiora  😁 ale fasolka szparagowa albo bób ...  😍
no i brokułyyy.... 😍
ja się nie dam i nie zrobię sobie fejsa. nie przemawia do mnie ta strona 😎.
ech. ja chcę na koncert 🙁.

a tak w ogóle, kalafior jest przekozakiem wśród warzyw 😍

Też chcę na koncert!

Kalafior oh yeah! 💘

ankers kalafior i brokuły  😍
Czy tylko ja mam takie przewalone wakacje?

Pomijam już to, że nie było jeszcze u mnie dnia bez deszczu i  koń zamiast wypoczywać na trawie stoi w boksie całe dnie i od początku wakacji na nim nie jeździłam ;/.

Może ktoś chce przygarnąć źrebaka który nie ma mamy?
a ja mam wrażenie, że przez ostatni miesiąc ze Zbirem nie zrobiłam absolutnie żadnego postępu. smutno, trochę, ej 🙁. ale to nie jest mój koń numer jeden. Rudzielec za to zadziwia 😎. lubię go, naprawdę go lubię.

chętnie trafiłabym piątkę w totka. właśnie teraz. właśnie w tym momencie.

👿 👿 👿
rany boskie !!! jak ja nienawidzę bachorów!!! kobyła mnie wywiozła bo się dzieci zaczęły ścigać w galopie na małym padoczku  🤬 już nawet przestałam liczyć ile razy mi zajeżdżały drogę /-; wkurzę się kiedyś niezmiernie i je pozrzucam z tych koni!

za to z Soni jestem niezmiernie zadowolona, zaczynamy się bawić wydłużenia-skrócenia we wszystkich chodach. z galopem był największy problem ale jak dzisiaj szła...!
💘 💘 jest cudowna  💘 💘
Sisisa
Jaki źrebak ? 👀
Konik polski wczoraj urodzony.
a co się stało ?  😲
Matka go nie chce.
Widzę, że wywiązała się tu wcześniej rozmowa o sklepach jeździeckich 🙂 No to w takim razie ja Was zaskoczę i Wam powiem, że u mnie nie ma żadnego sklepu jeździeckiego 😎 A miasto bodajże 250 tys. mieszkańców (mieszkam tu od urodzenia i nie wiem ile tu mieszkańców jest 😂 ) 😉
mitery0322, w 'naszym' Radomskim (bo widzę, że z Radomia jesteś) jest chyba tylko sklep w Kazanowie. Zawodów też mało... Niestety.
mnie dziwi fakt, że mimo silnie "ukonnionej" okolicy nie ma w pobliżu porządnego sklepu jeździeckiego. są Szklary, Sobin, Krzeczyn, Jaroszówka, Niemstów, Chróstnik. wszędzie konie a sklepu nie ma  🤔wirek: przecież to byłby złoty interes...
mnie dziwi fakt, że mimo silnie "ukonnionej" okolicy nie ma w pobliżu porządnego sklepu jeździeckiego. są Szklary, Sobin, Krzeczyn, Jaroszówka, Niemstów, Chróstnik. wszędzie konie a sklepu nie ma  🤔wirek: przecież to byłby złoty interes...

ja otworzę.  😉 
tak btw Ty w Krzeczynie jeździsz?

Polubiłam Dominikę Tuszyńską.  :kwiatek:

Koniec pracy na następny rok! To jest to, juhuuu!
tak btw Ty w Krzeczynie jeździsz?

yup, byłaś tam?
Matko, wreszcie się wyżyłam na "Kto/co mnie wkurza na re-volcie"... no już nie wytrzymałam.

Chciałam Wam przedstawić mojego "podopiecznego", na którym dzięki uprzejmości Pana Krzysztofa M. mogę jeździć i u którego dziś byłam 😀 Oto Dar, zwany potocznie Siwym 🙂

edit: I chciałam przeprosić Alabamkę, że nasze zakupy nie wyszły...  :kwiatek: nie spodziewałam się, że mamuśka będzie czegoś ode mnie chciała...  😡
Facella nono, a zawodach kiedyś, ale nie startowałam.  🙄  Przyjadę w kwietniu(maj?? kiedy są zawsze;P ) za rok!!  😅

Czarownica- śliczny Siwuś 🙂 Jak Ci idzie doczyszczanie?  😂 I grzywa jaka długa  😁
wicia287 jak krew z nosa  😁 Ale już się przyzwyczaiłam... byleby z zaklejek i kurzu i jest git :P
Tak myślałam 🤣
Misskiedis of kors polubiłam, mogę cię do ulubionych jeszcze dodać jeżeli reflektujesz 😎

Poszłam do sklepu z zamiarem kupienia sobie coś do ubrania a wróciłam z bzdurami dla królika. 😵 I nigdzie nie mogę znaleźć pamiętnika. 👿 I jakaś babka w Empiku przeprowadzała ANONIMOWĄ ankietę, odpowiedziałam na dwa pytania po czym co? Musiałam się podpisać. 😜
flygirl anonimowa  🏇 do mnie przyszedł sms: Wyślij darmowego smsa o treści blablabla .....  .... .... -Koszt smsa 3,66  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się