Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

wicia ja właśnie mam opory przed wsiadaniem przy nowym trenerze. 🙁 Boję się strasznie. 😡

Jeździj tak, jak potrafisz! Nie ma co ukrywać, i tak wszystko wyjdzie! Poza tym dobrze jeździsz. Ja również mam obawy, ale jak to pippi (  :kwiatek: ) powiedziała, pierwszy raz najgorszy. Jakiś długi czas temu miałam1 trening z takim panem, po prostu mega szacun ode mnie dla niego wtedy był, podobnie jak u Ciebie, "sportowi jeźdzy z nim trenowali". Stres był niepotrzebny, bo trener-osoba jak każda inna, ale nie da się wymazać jakigoś tam stresu. Podczas mojej melancholijnej jesieni musiałam pić melise przed skokami i snem.  😡 To taka ciekawostka,  😀iabeł:

Dobranoc Małolaty 🙂
wicia pokażę wszystkie swoje umiejętności - zrobię 2 wolty na krzyż i może mnie wezmą. 😁
pippi zostałaś mistrzem motywacji. 😎 :kwiatek:
mils, oj przestań, Ty motywacji w moim wykonaniu nie widziałaś  😁
mimo wszystko dziękuję  :kwiatek:
Dzień Dobry Małolaty  😉 Co to za spanie?

Idę posprzątać i do koni  💃
Wstałam,ale umieram. 😵
a ja jak co dzień obudziłam się o 9:40  😀  a o 15 do Cypka : >>
Chciałabym móc tak wcześnie wstawać. Teraz mój rekord to 10😲5 i raz 6.15,żeby zapłodnić jednorożce na howrse, ale i tak potem poszlam spać.  🤔wirek: Teraz jak idę spać o 24! to nie mogę zasnąć.  😵 Jakieś sposoby na sen?  🙇
wstawać rano wcześniej 😁
A ja się nie wyspałam.. Chamsko obudzili mnie o 9 i nie zasnęłam..  😫

Poza tym u mnie, o dziwo, ładniutka pogoda. 😀
Ja się budzę czasem o 8, a czasem o 11. Nie ma reguły. Jakiś czas tego w ogóle obudziłam się przed 5. O.o
Ja wstałam dzisiaj o 12. 😂 Nie lubię tak długo spać.
Pogoda straszna, zabierzcie ten deszcz. 🤔
A u mnie całkiem ładna pogoda.
No, może poza tym, że niedawno było mi gorąco, zjadłam więc loda... i siedzę w polarze i mi zimno. .__.
Pogoda straszna, zabierzcie ten deszcz. 🤔

ja chętnie wezmę 🙂 ale cosik mi się zdaje że będę miała własny
A u mnie upał  😉 Może zmienię swój typ opalenizny z jeździeckiego na...  🤔 😎
patrzajcie [url=[[a]]http://manager.money.pl/styl/trunki/artykul/diamentowa%3Bwodka%3Bza%3B100%3Bdolarow,202,0,353226.html[[a]]#utm_source=google.pl_imgres&utm_medium=organic&utm_term=diament%20w]klik[/url]  😜
To bez sensu. Przecież żal by było wypić, a w takim razie po cholerę? 😁
aaaa wstałam o 8.45, o 9.05 już byłam w drodze na autobus. uczę się machać tarnikiem i nie chwaląc się, coś tam dzisiaj działałam. tak z samego rańca kopyta robić, no bomba  🙄 a jutro wstaję o 7 i o 8.30 jestem w drugiej stajni - mooooże będę mieć fotografa, to będą nowe zdjęcia z Dziewczynką  💘

a pogodę mam porytą mówiąc delikatnie, raz wieje i jest ciemno-zimno jak przed burzą, a za chwilę ani jednej chmury i żar się leje z nieba... taka pogoda zawsze, od dzieciaka, na mnie źle wpływała. idę zrobić kawę...

madmaddie, chodź, jedziemy do Massachusetts!  🥂
Facella jedziemy!
mi by nie było żal wypić  🥂
Za tyle pieniędzy to bym wolała mieć x butelek Finlandii. 🍴
Bo, dziewczynki, trzeba obracać się w takim towarzystwie, w którym to wam kupują alkohol i nie trzeba martwić się o koszty 😎

Pół dnia z MTV - ...
Za tyle pieniędzy to bym wolała mieć x butelek Finlandii. 🍴

zapomniałam o tym! dobre myślenie. dobra  😎 wróżę Nam długą przyjaźń  😁

madmaddie, flygirl - gramy w totka! wtedy już nie będzie szkoda  😎
ja kiedyś raz coś wygrałam. piórnik na szkolnej loterii w podstawówce  😁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1086654#msg1086654 date=1311943156]
Bo, dziewczynki, trzeba obracać się w takim towarzystwie, w którym to wam kupują alkohol i nie trzeba martwić się o koszty 😎

Pół dnia z MTV - ...
[/quote]

zgadzam się 🙂 mnie to na dobre wychodzi.  🤣
Ja też z reguły mam małe koszty. 😎
madmaddie haha ja też 😜
Ma ktoś na sprzedaż derkę zimową i polarową 135??
Chyba pora udać się do wątku ogłoszeniowego  🙇 Liczyłam dziś wszystkie moje zakupy. Średnio 720zł mi wyjdzie. 😡
Bajka jest dzisiejszym mistrzem min.

😍
jaka kochana  😍 chcę taką!
Skałałam dzisiaj pierwszy raz parkur na dzierżawionej kobyle, i było tak  😍 😜 😅 😜 😍 pierwszy raz zero wyłamywania i w ogóle, a parkur z galopu 😀 Podobno mam zdjęcia, to się podzielę jak już je dostanę  😁
flygirl urocza  😀 😀

brr co za pogoda. Mimo to dzisiaj skakałam  😅 konisko głodne drągów i strasznie szybkie  🏇 daliśmy radę  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się