wicia ja właśnie mam opory przed wsiadaniem przy nowym trenerze. 🙁 Boję się strasznie. 😡
Jeździj tak, jak potrafisz! Nie ma co ukrywać, i tak wszystko wyjdzie! Poza tym dobrze jeździsz. Ja również mam obawy, ale jak to pippi ( :kwiatek: ) powiedziała, pierwszy raz najgorszy. Jakiś długi czas temu miałam1 trening z takim panem, po prostu mega szacun ode mnie dla niego wtedy był, podobnie jak u Ciebie, "sportowi jeźdzy z nim trenowali". Stres był niepotrzebny, bo trener-osoba jak każda inna, ale nie da się wymazać jakigoś tam stresu. Podczas mojej melancholijnej jesieni musiałam pić melise przed skokami i snem. 😡 To taka ciekawostka, 😀iabeł:
Chciałabym móc tak wcześnie wstawać. Teraz mój rekord to 10😲5 i raz 6.15,żeby zapłodnić jednorożce na howrse, ale i tak potem poszlam spać. 🤔wirek: Teraz jak idę spać o 24! to nie mogę zasnąć. 😵 Jakieś sposoby na sen? 🙇
aaaa wstałam o 8.45, o 9.05 już byłam w drodze na autobus. uczę się machać tarnikiem i nie chwaląc się, coś tam dzisiaj działałam. tak z samego rańca kopyta robić, no bomba 🙄 a jutro wstaję o 7 i o 8.30 jestem w drugiej stajni - mooooże będę mieć fotografa, to będą nowe zdjęcia z Dziewczynką 💘
a pogodę mam porytą mówiąc delikatnie, raz wieje i jest ciemno-zimno jak przed burzą, a za chwilę ani jednej chmury i żar się leje z nieba... taka pogoda zawsze, od dzieciaka, na mnie źle wpływała. idę zrobić kawę...
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1086654#msg1086654 date=1311943156] Bo, dziewczynki, trzeba obracać się w takim towarzystwie, w którym to wam kupują alkohol i nie trzeba martwić się o koszty 😎
Ma ktoś na sprzedaż derkę zimową i polarową 135?? Chyba pora udać się do wątku ogłoszeniowego 🙇 Liczyłam dziś wszystkie moje zakupy. Średnio 720zł mi wyjdzie. 😡
Skałałam dzisiaj pierwszy raz parkur na dzierżawionej kobyle, i było tak 😍 😜 😅 😜 😍 pierwszy raz zero wyłamywania i w ogóle, a parkur z galopu 😀 Podobno mam zdjęcia, to się podzielę jak już je dostanę 😁