Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Myślę, że fajnie by było zorganizować to jakoś przy okazji jakichś imprez jeździeckich typu Torwar. Tylko ustalić wcześniej, dobrze zorganizować itp. Na początek mogłoby być może pomocne?
"kąciku absolwenta kącika małolata"

😂 genialne  😁
Ja liczę, że w przyszłym roku więcej małolatów przyzna się do mnie na Torwarze  😁
Możemy na razie grupkami w miastach a jak będziemy już w "kąciku absolwenta kącika małolata" to w jednym jakimś mieście  😅

pogrubione  😀  😂

No ja też proponuję najpierw spotkanie tych najbliższych (Facella  😎  😁 ) a potem już razem można dalej dojechać! (Do Wrocka chodźmy  🤬 )
piszę się na Torwar 😎.
Ja też. 😅
ankers ja też, ja też! Za rok to już na pewno! 💃
ja teeeż ! 😀
zalcia ! Ja Cię znam!  😀 (jeździłam kiedyś na Cycku[szpaaaaan😀] )
Małolaty, oświećcie mnie, gdzie można dowiadywać się o imprezach typu targi jeździeckie czy coś... Jestem lewa i nigdy o niczym nie wiem.
świat koni.  😀 http://www.galopuje.pl/targi_wystawy_pikniki_jezdzieckie_konne_koni.html
chyba zła strona 🤦 może komuś się przyda
To super  😅  💃 ja zapewne będę z Fin, o ile nie postanowimy się uczyć do matury  😁 ale mam nadzieję, że będziemy  😀
wicia287 tak ? na moim mistrzu mówisz ? 😀
to każdy będzie z karteczką r-v i zrobimy grupowe re-voltowe zdjęcie na torwarze, łiii! 😀
ale, że kiedy to spotkanie?  🤔wirek:

zalcia zgadza się 😉 jak stał jeszcze w Siedlnicy🙂 Lenistwo Agaty.  😀iabeł:
wicia287 dzięki  :kwiatek:
Może zamiast Torwaru, Cavaliada w Poznaniu?  🥂
Arroch, A widzisz, tylko odważni podchodzą  😎
A kącik... nie wiedziałam jak nazwać  🤣
Ja oczywiście na torwarze też będę  🙂
wicia tu i tu 🥂
to każdy będzie z karteczką r-v i zrobimy grupowe re-voltowe zdjęcie na torwarze, łiii! 😀

Jak miałyśmy z Finką taką karteczkę to nas prawie wszyscy olali  😁

Edit:

Alabamka no wiem, wiem  💃
wicia tu i tu 🥂

no! bo ja średnio widzę namowy rodziców na Warszawę.  🙄
wicia ja niestety też  👀 a do Poznania mam niedaleko  😀
nopebow gdzie mieszkasz?  :kwiatek:
wicia, z tej okolicy to jeszcze Mysza jest  (nie wiem czy ona Lubin czy Chocianów - pogubiłam się), ale coś się ostatnio nie udziela.

ajj głowa mnie boli cały dzień, chyba pójdę kimać, nie nabijcie za dużo bo nie ogarnę  😁
wicia w Gnieźnie  😁
a jest ktoś z Pszczyny?  👀
[quote author=zalcia97 link=topic=30353.msg1085928#msg1085928 date=1311883042]

[/quote]

Długo mi będziesz wspominać jeszcze?! xD

Chcę tylko cicho przypomnieć że spotkanie miało już być na tegorocznym Torwarze, więc organizujcie się lepiej 😉
wicia w Gnieźnie  😁

Wybieram się do przyjaciela do Gniezna w sierpniu  😉 😀

wicia, z tej okolicy to jeszcze Mysza jest  (nie wiem czy ona Lubin czy Chocianów - pogubiłam się), ale coś się ostatnio nie udziela.

ajj głowa mnie boli cały dzień, chyba pójdę kimać, nie nabijcie za dużo bo nie ogarnę  😁

no to w grupie zawsze raźniej przy takich wyjazdach  😀
wicia, jeszcze Cierp1enie, ale ona już nie małolata (-;

już ja siebie widzę w Wa-wie albo P-niu  😂
jestem dziecko wsi i takie duże miasta mnie przytłaczają.
poza tym proponuję re-voltowe spotkanie na MP w uj. na Partkach, w okolicach 8-9.09. mają być, wiadomo - jadę focić  😎 ale tylko na ostatni dzień bo idzie kir (jak to się pisze?! kur przez u z umlautem? nie umiem robić umlauta  👀 ) do muzyki i finały są = runda honorowa  💘
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1085976#msg1085976 date=1311884722]

[/quote]

Długo mi będziesz wspominać jeszcze?! xD[/quote]

YEP! Wiesz jakie nieszczęśliwe byłyśmy z tego powodu?!

[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1085976#msg1085976 date=1311884722]Chcę tylko cicho przypomnieć że spotkanie miało już być na tegorocznym Torwarze, więc organizujcie się lepiej 😉
[/quote]

I kto to mówi?  😁
[quote author=nopebow link=topic=30353.msg1085966#msg1085966 date=1311884495]
wicia w Gnieźnie  😁

Wybieram się do przyjaciela do Gniezna w sierpniu  😉 😀
[/quote]

no to w grupie zawsze raźniej przy takich wyjazdach  😀
[/quote]
Ja jestem trochę nieśmiała i chyba lepiej bym się odnalazła w większym towarzystwie  😡

[/quote]

Jak się siedziało nie po tej stronie torwaru co wszyscy to się nie dziw! Przecież w wątku o torwarze wszyscy się deklarowali na sektor H 🤬 A tak w ogóle to byłam na torwarze 3 dni, łaziłam po stoiskach a was nie widziałam 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się