wicia no to nie jest aż tak daleko 😅 Ale po pierwsze w te wakacje już nie dam rady, a po drugie to musiałaby być krótka wycieczka, bo mamie bym nie mogła powiedzieć i musiałabym wyruszyć rano i wrócić wieczorem, a to dodatkowe 60 km od Poznania. 🙁 Ale kiedyś na pewno przyjadę. :kwiatek:
flygirl Cały sierpień zajęty? 🤣 Facella Szczecin blisko 😲 Mogę Cię w domu przenocować 🙂 Albo pod namiotem w stajni. 🤔 Ale w moim domu są lepsze warunki 🤣 (trochę 😜 )
wicia no, teoretycznie tak. Jak wyjdzie zobaczymy, jeśli nie wypali to będę mieć czas w połowie. 😉 Czy do Leszna dojeżdża pociąg? 👀 Facella nie no wiesz co, wszyscy wiedzą, że Szczecin leży nad morzem 😂 A tak serio to nie wiem czemu tak wszyscy Szczecin kojarzą, jak od morza dzieli nas trochę km. 🤣
mils Olsztyn daleko 🙁 Ale jak już będę pełnoletnia, to przyjadę wszędzie 🏇 ankers mieszkam tu tyle lat i gdyby mi kazali pokazać komuś, kto tu nie był jakieś ładne miejsce to nie wiedziałabym gdzie go zaprowadzić. Ładnie wygląda tylko w nocy z Trasy Zamkowej. 😉
Arroch no tak, racja. A mogę wiedzieć czego potrzebujesz? na PW może być. :kwiatek:
Wcierka rozgrzewająca najlepiej w żelu z Absorbine, środek przeciwko ogryzaniu, takie granulki odświeżające do boksu, wkład do Likita himalajski albo czosnkowy, różowa glinka rozgrzewająca, jakieś cukierki dla konia i inne duperele :]
wicia no, teoretycznie tak. Jak wyjdzie zobaczymy, jeśli nie wypali to będę mieć czas w połowie. 😉 Czy do Leszna dojeżdża pociąg? 👀 Facella nie no wiesz co, wszyscy wiedzą, że Szczecin leży nad morzem 😂 A tak serio to nie wiem czemu tak wszyscy Szczecin kojarzą, jak od morza dzieli nas trochę km. 🤣
Pociągi do Leszna przyjeżdżają, potem mogę Cię przejać. 😉 Zapraszam, jak będziesz miała chwilę to mów 🙂
Facella -Lubin blisko gór? 😵 Chyba trochę daleko 😲
bliżej niż Szczecin 🙄 zaraz się przedgórza zaczynają, jak się na południowy-zachód pojedzie. dla mnie przedgórze to już góry 🙄 i z jednego punktu w mieście, w sumie na obrzeżach, widzę góry. w innych miejscach nie próbowałam.
bliżej niż Szczecin 🙄 zaraz się przedgórza zaczynają, jak się na południowy-zachód pojedzie. dla mnie przedgórze to już góry 🙄 i z jednego punktu w mieście, w sumie na obrzeżach, widzę góry. w innych miejscach nie próbowałam.
Dla mnie w sumie też 😕 😕
Co do wcierek - kupuję w aptece żele konskie. Zależy od wymagań -chłodzące, rozgrzewające, chłodząco-rozgrzewajace. Duże pudełko do 20zł a sprawdza się super. 😉
No bliżej niż Szczecin na pewno. 😁 My to mamy najbliżej do Niemiec. 🏇 Mój tata z bratem jeżdżą co roku tam na grzyby, bo tata twierdzi, że u nas w lasach biednie jest. 😁
Ta maść apteczna krótko grzeje - sprawdziłam ostatnio na sobie, bo naderwałam więzadło w kolanie - więc jeśli chodzi o Badzioszka to zdecydowanie odpada, bo mu potrzebny jest przynajmniej 10 godzinny efekt 🙂