Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

O boże ilu ja osób z mojej rodziny nie trawię, ale bez przesady.

Popatrzcie co stworzyłam: klik   😅
Już od dawna się przymierzałam. 🙂

Polubiłam to. Przyjedź do mnie.  😍

Facella miszcz zapołon. 😁

ćććśśśś !

wicia, przyjedź do Szklar  😎
A skąd ty? 👀
[quote author=mils link=topic=30353.msg1085712#msg1085712 date=1311874978]
Facella miszcz zapołon. 😁

ćććśśśś !

wicia, przyjedź do Szklar  😎
[/quote]

Chyba tą kasę zaoszczędzoną na Szklary dołożę do mojej wymarzonej skokówki.  🤔 Ale przyjadę po Ciebie do Lubina! Nawet przenocuję!  🤦

flygirl - mój koń stoi w Siedlnicy. Już mówię. Między Głogowem a Lesznem(Leszno jakieś 60km od Poznania).

wicia, a spójrz skąd flygirl jest  😁

gdzie przenocujesz  👀
wicia no to nie jest aż tak daleko 😅 Ale po pierwsze w te wakacje już nie dam rady, a po drugie to musiałaby być krótka wycieczka, bo mamie bym nie mogła powiedzieć i musiałabym wyruszyć rano i wrócić wieczorem, a to dodatkowe 60 km od Poznania. 🙁 Ale kiedyś na pewno przyjadę. :kwiatek:
Arroch może w innym mają? 👀

Tylko, że kupowanie w 5 różnych sklepach po 1 rzeczy i płacenie 5 razy za przesyłkę się średnio opłaca  😵
flygirl Cały sierpień zajęty?  🤣
Facella Szczecin blisko  😲 Mogę Cię w domu przenocować 🙂 Albo pod namiotem w stajni.  🤔 Ale w moim domu są lepsze warunki 🤣 (trochę  😜 )
wicia, przeczytałam, że do mnie do Lubina  😂
jak dla mnie Szczecin to jakiś koniec świata. geografia leży xD
Arroch no tak, racja. A mogę wiedzieć czego potrzebujesz? na PW może być. :kwiatek:
Dla mnie to  już morze.  🤬
wicia no, teoretycznie tak. Jak wyjdzie zobaczymy, jeśli nie wypali to będę mieć czas w połowie. 😉 Czy do Leszna dojeżdża pociąg? 👀
Facella nie no wiesz co, wszyscy wiedzą, że Szczecin leży nad morzem 😂 A tak serio to nie wiem czemu tak wszyscy Szczecin kojarzą, jak od morza dzieli nas trochę km. 🤣
flygirl bo na mapie blisko. 😁 Do nas, do Olsztyna też możesz kiedyś wpaść przy jakiejś okazji. 😎
bo to cieniasy 😎. ja lubię gegrę, a Szczecin to podobno piękne miasto 😜
mils Olsztyn daleko 🙁 Ale jak już będę pełnoletnia, to przyjadę wszędzie 🏇
ankers mieszkam tu tyle lat i gdyby mi kazali pokazać komuś, kto tu nie był jakieś ładne miejsce to nie wiedziałabym gdzie go zaprowadzić. Ładnie wygląda tylko w nocy z Trasy Zamkowej. 😉
flygirl wiem, dlatego napisałam, że przy okazji. 😉 Aczkolwiek, szkoda bardzo.
Arroch no tak, racja. A mogę wiedzieć czego potrzebujesz? na PW może być. :kwiatek:

Wcierka rozgrzewająca najlepiej w żelu z Absorbine, środek przeciwko ogryzaniu, takie granulki odświeżające do boksu, wkład do Likita himalajski albo czosnkowy, różowa glinka rozgrzewająca, jakieś cukierki dla konia i inne duperele :]
flygirl, morze to to jeszcze nie jest. a Lubin z kolei blisko gór, więc tam ode mnie do Szczecina cała Polska prawie  😁

Arroch, ja się na glinkach rozgrzewających nie znam, ale - różowa ze względu na właściwości czy kolor?  👀
wicia no, teoretycznie tak. Jak wyjdzie zobaczymy, jeśli nie wypali to będę mieć czas w połowie. 😉 Czy do Leszna dojeżdża pociąg? 👀
Facella nie no wiesz co, wszyscy wiedzą, że Szczecin leży nad morzem 😂 A tak serio to nie wiem czemu tak wszyscy Szczecin kojarzą, jak od morza dzieli nas trochę km. 🤣

Pociągi do Leszna przyjeżdżają, potem mogę Cię przejać.  😉
Zapraszam, jak będziesz miała chwilę to mów 🙂

Facella -Lubin blisko gór?  😵 Chyba trochę daleko  😲
Arroch poważne zakupy. 😀
bliżej niż Szczecin  🙄
zaraz się przedgórza zaczynają, jak się na południowy-zachód pojedzie. dla mnie przedgórze to już góry  🙄 i z jednego punktu w mieście, w sumie na obrzeżach, widzę góry. w innych miejscach nie próbowałam.
Facella wiesz co, ja też nie bardzo się na glinkach znam, ale wetka dość mocno zaakcentowała słowo RÓŻOWA więc pewnie różni się czymś od tej białej...
bliżej niż Szczecin  🙄
zaraz się przedgórza zaczynają, jak się na południowy-zachód pojedzie. dla mnie przedgórze to już góry  🙄 i z jednego punktu w mieście, w sumie na obrzeżach, widzę góry. w innych miejscach nie próbowałam.

Dla mnie w sumie też  😕 😕

Co do wcierek - kupuję w aptece żele konskie. Zależy od wymagań -chłodzące, rozgrzewające, chłodząco-rozgrzewajace. Duże pudełko do 20zł a sprawdza się super. 😉
No bliżej niż Szczecin na pewno. 😁 My to mamy najbliżej do Niemiec. 🏇 Mój tata z bratem jeżdżą co roku tam na grzyby, bo tata twierdzi, że u nas w lasach biednie jest. 😁
wicia myślę, że w przypadku Badziocha to lepiej ściśle trzymać się zaleceń weta. 😉
wicia myślę, że w przypadku Badziocha to lepiej ściśle trzymać się zaleceń weta. 😉

No to racja, ale może komuś się przyda te info  😀
Ta maść apteczna krótko grzeje - sprawdziłam ostatnio na sobie, bo naderwałam więzadło w kolanie - więc jeśli chodzi o Badzioszka to zdecydowanie odpada, bo mu potrzebny jest przynajmniej 10 godzinny efekt 🙂

Nie wiem, ja jestem wierna im  😉  Po treningach dają radę. Do wody najpierw, potem w stajni kremik i nóżki zdrowe.  😉
fajnie by było jakieś spotkanie małolat zorganizować.  👀 Szkoda tylko, że wszystkie jesteśmy porozsadzane po innych krańcach Polski  😁
Możemy na razie grupkami w miastach a jak będziemy już w "kąciku absolwenta kącika małolata" to w jednym jakimś mieście  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się