Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

wicia, dziękuję  😡
powtórzę: nie wstydźcie się zapraszać na fejsie - najwyżej na początku nie będę widziała kto to  😁

wkurzyłam się niezmiernie  👿
Facella zaprosiłam cię 😉

Lecę dalej Harry'ego oglądać. 🏇
wicia, dziękuję  😡
powtórzę: nie wstydźcie się zapraszać na fejsie - najwyżej na początku nie będę widziała kto to  😁

wkurzyłam się niezmiernie  👿

Co Ci się stało?
(zaprosiłam. W.N to ja  😀iabeł: )
wicia, znasz Kidi <-:

ah, ojciec wymyśla  🙄
Facella, Kidi znam, ale nie znamy się tak ot super - kilka rozmów razem,na zawodach kilka razy ją widziałam itp  😉
Nooo, i już u taty. Kurde, już się odzwyczaiłam od mulącego neta.  👀
Dzięki za duchowe wsparcie! :kwiatek: Dzisiaj było szaleństwo, ale na innym koniu. Pobrykaliśmy troszkę bez strzemion, powoziliśmy się po placu. Wcale nie było niebezpiecznie, wcale mi się nogi nie trzęsły, wcale nie rozwalił mi się bardziej palec.. 😎 Miałam wsiąść jeszcze na Czantrę, ale powiedziałam, ze nie chcę. Raz, że palcem ruszać nie mogłam, dwa - trochę chyba bałam się opinii trenera. 😁 🙄 Nie lubię siebie za to.
Mogę się pożalić? Mianowicie właśnie zajechałam do taty [bilet w jedną stronę 24zł], chwilę potem zadzwonił telefon do taty. Kto taki? Ciocia. Stwierdziła, że wpadnie z dzieciakami w weekend na trochę. Jest to równoznaczne z moim wyjazdem bo ja nienawidzę mojej rodzinki. Kurde, fajnie, 5 dych w plecy.  😵
Krupnik. też nie lubię pewnych osób z mojej rodziny, ale... Nie unikam ich jak ognia. Rozumiem, że możesz ich nie trawić, ale bez przesady. To twoja rodzina, a skoro już u taty jesteś, to zostań i postaraj się przecierpieć. A może nawet zintegruj się z dzieciakami? Ile mają lat?
Z tym, że ja jestem całkowicie niezdolna do przebywania z moją rodziną. Dostanę nerwicy jak ich widzę. Jestem nienormalna. Chociaż to może 'taki wiek'.  🤔wirek:

Dziedziaki to jedna moja rówieśnica [nie znoooooszę jej], drugi młodszy dwa lata, a trzecia z 9 lat ma.
O boże ilu ja osób z mojej rodziny nie trawię, ale bez przesady.

Popatrzcie co stworzyłam: klik   😅
Już od dawna się przymierzałam. 🙂
Krupnik. idźcie do kina czy gdzieś, pograjcie w siatkę czy cokolwiek. Nawet nie chodzi o same próby polubienia tylko.. Myślę, ze po prostu wypada. Jak sobie będziesz dorosła, to rób co chcesz, ale teraz, póki jesteś dzieckiem, wypada jednak trochę z rodziną posiedzieć raz na jakiś czas. 😉
Krupnik, ale to jednak dalsza rodzina niż ojciec czy brat, jak to jest w moim przypadku  🙄

flygirl, polubiłam jak tylko utworzyłaś i chciałam tu krzyczeć, że masz :-D
Hah dziękuję. 😀 I gdybyś mi nie powiedziała jak to zrobić to jeszcze długo bym to odkładała. :kwiatek:
flygirl lubię twoje podejście. 😀 Twój link jeszcze bardziej!
Nie 'bez przesady'. Nie jestem w stanie z nimi przebywać.  😵
Facella, nie czaję. Można jaśniej?  😁
mils, ale że ja sobie pojade to nikt nie musi wiedzieć.  😂 Wiem, że to durne, ale ja normalnie mam uczulenie. Znaczy, kiedy jest potrzeba to się zjawiam. Ostatnio byłam...ee, na pogrzebie dziadka. No ale byłam.  😎
Z tym, że ja jestem całkowicie niezdolna do przebywania z moją rodziną. Dostanę nerwicy jak ich widzę. Jestem nienormalna. Chociaż to może 'taki wiek'.  🤔wirek:

pisałaś, że o ciocię chodzi. a ja mam tak z ojcem i bratem.
mils no to też dziękuję :kwiatek: A podejście? W jakim sensie? 👀
Facella, współczuję. Ja już do tych 'najbliższych' przywykłam. No a od tych dalszych mogę uciec.  👀
Badzio jest zafascynowany moją siostrą - ma 7 lat - strasznie przejęty się na nią patrzył, w ogóle nie wiedział co to jest... małe, ruchliwe i gada bez przerwy...  😁 jak czyściłam mu kopyta, stał tyłem do wyjścia, Julka zawołała "Badyl" a on w sekundzie znalazł się przy drzwiach boksu  😁

Facella a mnie na fejsie rozpoznajesz?  😁
a ktoś ostatnio szukał szkoły z internatem... zaraz zaraz, kto to był...  🙄

ojjj Arroch... nie zadawaj trudnych pytań  😁
O boże ilu ja osób z mojej rodziny nie trawię, ale bez przesady.

W tym sensie. 😀
Krupnik. obyś tylko nie spaliła za sobą mostów.
O gasz, ale mi fejs zepsuł jakość dwóch zdjęć. 🤔 Muszę zmniejszać wszystkie bez wyjątku przed dodaniem. 😵
mils a racja, no bo fakt. 😉
Facella, łee?
mils, w jakim sensie?
ojjj Arroch... nie zadawaj trudnych pytań   😁

A masz kogoś poza mną w znajomych z Lublina?  😁
Krupnik. w takim, żeby potem sytuacja nie byłą odwrotna. 😉
Arroch, to Ty rozpaczasz na temat sklepów jeździeckich?  😀iabeł:
edit: no tak, kto inny miałby album pt. "Badzioszka"  😁
Facella miszcz zapołon. 😁
Arroch, to Ty rozpaczasz na temat sklepów jeździeckich?  😀iabeł:
edit: no tak, kto inny miałby album pt. "Badzioszka"  😁

Ano 🙂 ostatnio nie mają 3/4 rzeczy, które chcę kupić... milusio  👿