[quote author=Krupnik. link=topic=30353.msg1085021#msg1085021 date=1311843066] [quote author=Misskiedis link=topic=30353.msg1085011#msg1085011 date=1311842795] Arroch, jaki tam sztywny staw, Badzio będzie kłusować, galopować i nawet brykać na padoku! Aż się zdziwisz 😉
Dokladnie, moja noga bedzie dzialac az sie bedzie kurzyc! 🏇 [/quote] Też tak uważam !! 💃 [/quote]
a do mnie przyszły dwa cudowne czapraki eksadron 😍 brazowe, nie wiem jak to sie zwie ;d skokowy i ujezdzeniowy, skokowy nici 😍 ale nie moje. 😕
byłam kulawca - kłusował sam z siebie 🏇 po prawdzie nie powinien, ale skoro może, to znaczy że nie jest tak źle! fakt faktem trochę kuśtykał, ale jest dobrze! później chciał mnie stratować bo on nie lubi smarowania nogi... wszystkie smarowidła, psikadła, maści, naklejadła, owijadła są straszne, śmiercionośne, koniożerne i gryzą 🙄
nie mogę się od kilku dni ogarnąć, tak bardzo zajebista się czuję 💘
Krupnik, to takie cos co się wlewa to roztworu i zmienia kolor, dzięki temu się wie (podobno, ja nie doświadczyłam tego olśnienia xD ) czy to kwas, czy zasada, czy jakie inne cóś.
A tak przy okazji Frugo... wczoraj wypiłam 2 butelki 😁
Szaleństwo. 😅 Kupiłam sobie dzisiaj deszczówkę z decathlona za stówę, sztyblety oraz sztylpy. 🏇 Tylko powyzabijam wszystkim z powodu przejechania 5 Lidlów i w każdym były rozmiary gumiaków 40 i 41. 🤦