Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Aaaaa - http://allegro.pl/derka-polarowa-eskadron-i1737670545.html - moje największe szmatoholicze marzenie !!!  💘 kto może na zdj. rozczyta jaki to rozmiar ? 😉 145 ???  🏇

[quote author=Krupnik. link=topic=30353.msg1085021#msg1085021 date=1311843066]
[quote author=Misskiedis link=topic=30353.msg1085011#msg1085011 date=1311842795]
Arroch, jaki tam sztywny staw, Badzio będzie kłusować, galopować i nawet brykać na padoku! Aż się zdziwisz 😉

Dokladnie, moja noga bedzie dzialac az sie bedzie kurzyc!  🏇
[/quote]
Też tak uważam !!  💃
[/quote]

a do mnie przyszły dwa cudowne czapraki eksadron  😍 brazowe, nie wiem jak to sie zwie ;d skokowy i ujezdzeniowy, skokowy nici  😍 ale nie moje.  😕

przed chwilą rozbiłam calą nutelle. 😕
Facella, masz fajny dowartosciowujacy podpis!  😍 😂

Krupnik, no jacha  😎 w końcu jesteśmy PRO !

byłam  kulawca - kłusował sam z siebie  🏇 po prawdzie nie powinien, ale skoro może, to znaczy że nie jest tak źle! fakt faktem trochę kuśtykał, ale jest dobrze! później chciał mnie stratować bo on nie lubi smarowania nogi... wszystkie smarowidła, psikadła, maści, naklejadła, owijadła są straszne, śmiercionośne, koniożerne i gryzą  🙄

nie mogę się od kilku dni ogarnąć, tak bardzo zajebista się czuję  💘
[quote author=Krupnik. link=topic=30353.msg1084643#msg1084643 date=1311798054]
Facella, masz fajny dowartosciowujacy podpis!  😍 😂

Krupnik, no jacha  😎 w końcu jesteśmy PRO !

nie mogę się od kilku dni ogarnąć, tak bardzo zajebista się czuję  💘
[/quote]

💘 😍 <3 :*

Patrzę sobie na moją fantastyczną 4-kę i jestem przeszczęśliwa 😀

Jakieś pomysły na imię dla kucyka-ogierka na literę F?
niemiłek - FRUGO !
Fokus, Fango. Figaro. Florian.
Filemon! Albo Ferdek, Felek, Firlet, Frodo. Kocham dziwne imiona u kucykow, taki Mumin czy Drops.  😁 😜
Furiat  😁
Frugo 👍 Filemon też fajny, Frodo, Fuks, Finningan, Fiasco, Fighter 😁 Franco, Fanfan, Fibro, Funt, Funk...
Fenoloftaleina - ale do raczej dla klaczki. Tak, juz moja fantazja sie wlacza.  😂
Finsternis - po szwabsku 'zacmienie'
Krupnik, pierwsze źle mi się kojarzy... chemia :/
Spoko, ja nawet nie pamietam co to jest.  😂
A chemii nienawidze, zagrozenie mialam w tym roku.  😡
Frugo jest idealne. 😜
fenoloftaleina służy do określania ph - pod wpływem zasad barwi się na fioletowo/malinowo w zależności od siły zasady.
niemiłek - FRUGO !
Fokus, Fango. Figaro. Florian.

OMG nie pomyślałam o Frugo! Najbardziej adekwatne imię ever 😜

Filemon! Albo Ferdek, Felek, Firlet, Frodo. Kocham dziwne imiona u kucykow, taki Mumin czy Drops.  😁 😜

Z dziwnych mam Pigmeja i Frytkę i duuużo się już przewinęło 😁

Furiat  😁

Nie-e, za grzeczny 🙁

Frugo 👍 Filemon też fajny, Frodo, Fuks, Finningan, Fiasco, Fighter 😁 Franco, Fanfan, Fibro, Funt, Funk...

Z takich bardziej wymyślnych myślałam o Frankiero, na cześć *_____*

Fenoloftaleina - ale do raczej dla klaczki. Tak, juz moja fantazja sie wlacza.  😂
Finsternis - po szwabsku 'zacmienie'

Nic szwabskiego! Wystarczy już że chcą mi go zabrać 😕

Krupnik, pierwsze źle mi się kojarzy... chemia :/

Uwielbiam chemię 😍 miałam 6 więc luzzzz 😎 ale ludziom by było ciężko wypowiedzieć :/

Frugo jest idealne. 😜

TAK! Po 1 moje uzależnienie, po 2 wspomnienie cudownego wyjazdu, po 3 przecież on urodził się koło fabryki!
Krupnik, to takie cos co się wlewa to roztworu i zmienia kolor, dzięki temu się wie (podobno, ja nie doświadczyłam tego olśnienia xD ) czy to kwas, czy zasada, czy jakie inne cóś.

A tak przy okazji Frugo... wczoraj wypiłam 2 butelki 😁
Facella, dzieki. Moze cos zostanie w glowie.  😂

Ale skoro tak, to generalnie jest za tym Frugo. 😀
Frankiero 😂

cóż za tajemniczy hołd 😎
też jestem za Frugo  😁

Misskiedis, wyjaśniłam już tę fenoloftaleinę (-;
Hoho, za godzine jade znow do taty, dlugo se w domu nie posiedzialam.  😎
Facella, zobaczyłam jak już napisałam, twoje wyjaśnienie przesłonił mi wielki post niemiłka 😁
ankers no bo kto powiedział Franek, ktoś powiedział Frank, i tak wyszło Frankiero. jestem ogólnie w moim towarzystwie znana ze słabości do tego pana 😎

nie mniejszej niż do innych Chemicznych *_____*

[move]No to FRUGO![/move]

Swoją drogą to kocham tego malucha, jest przecudowny <3
Misskiedis, i tak byś nie dostała nosorożca, choćby ktoś Cię bardzo lubił 🙁

Ma ktoś na zbyciu 65zł? Pomożecie Warszawie, będą krótsze kolejki do przesłuchiwania płyt w empiku  😎 (dziś mnie jakiś małolat z ojcem wygonili  👿 )
Alabamka, mogę Ci pożyczyć, ale procent u mnie wysoki  😎 a tak na serio, to jak oddasz, to pożyczę  😁
niemiłek Frugo jest chyba najzaje*****ą propozycją!  😉
Szaleństwo.  😅
Kupiłam sobie dzisiaj deszczówkę z decathlona za stówę, sztyblety oraz sztylpy.  🏇
Tylko powyzabijam wszystkim z powodu przejechania 5 Lidlów i w każdym były rozmiary gumiaków 40 i 41.  🤦
Alabamka, mogę Ci pożyczyć, ale procent u mnie wysoki  😎 a tak na serio, to jak oddasz, to pożyczę  😁

A poczekasz do świąt na zwrot?  😁
których świąt?
Jakiś najbliższych gdzie się dostaje prezenty. To chyba zimowe?
Albo mogę płacić w ratach  🤣
ogarnęłam zdjęcia - "moja" profeszionelsportklacz potrafi też latać:

a ja jej w tym jak widać przeszkadzam  😜

edit: nie ma to jak "latać" w siodle o profilu ujeżdżeniowym  😁
Facella lubię Twoją stronę na fejsie i widziałam te zdjęcia.  😉 Faaaajne  😍

Kawecan, do kiedy promocja tych gumiaków?

W ogóle mama kupiła mi kalosze w panterke na konie.  😂 😵 Zrobię sobie sesyjkę na jesień.  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się